Veterankoordinatorfunktion Dialogmøde den 15.02.2016 v/Jesper Dahlgaard.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sekretariatet for Lægelig Videreuddannelse
Advertisements

Lovlig sagsbehandling
Veterancentrets orienteringsdag
Sundhedsaftaler Dialog og input
Ved ONLINE MUS-koncept: Kompetenceudvikling og MUS – i anerkendende perspektiv Kort præsentation af Kompetencedelen April 2012 Ved.
Social kapital – rig på relationer
Lederudvikling.
VEJLEDNING… … til brug af præsentationen:
direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen, Aalborg kommune
Formål med lokalpolitisk indsats Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi gøre det? 1Basiskursus september 2012 Bente Röttig.
Aalborg Universitet og Aalborg Kommune.  Gearing af organisationen til at understøtte et højt specialiseret neurofagligt niveau i kommunen gennem målrettet.
Medarbejdertrivsel.
Kommunal rehabilitering – hvordan lykkes vi med den
Kriterier for opstart af handicapkoordinator på borgersag
MIA I DAG Sekretær for MIA Projekt X Projekt Y Bar jord til bord Projekt Z Mejeriindustriens Arbejdsmiljøudvalg (MIA) Bar jord til bord.
Morten Vendelø7/2/20141 [Klubbens Bestyrelse] [4. marts 2010] Medlemsmøde i Sejlklubben Sundet om Klubudvikling.
Vi bygger videre på sidste års dialogmøder….. Bestyrelsens opgaver  At sikre en kompetent daglig ledelse  Gå efter den bedste – evt. forfra flere gange.
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Forældreuddannelse? Oplæg til Skolerådsmøde 30. marts 2004.
Trivsels- og SSP-indsatsen Aalborg Kommune
Generelt Hvor i processen er vi med EU Kemikaliepolitikken?
Grundforløbet Dyr planter og natur ( ca 400 elever /år ) Uddannelserne: Anlægsgartner, produktionsgartner og væksthusgartner Landmand, dyrepasser og jordbrugtsmaskinfører.
Igangsætter Landsforeningen af Væresteder Medarbejderuddannelse 10. februar 2010 Marika Sabroe Vejle Misbrugscenter, Værestedsafdeling.
Temamøde Thyholm og Struer 14. december Temamøde – Thyholm og Struer 1. Svarskrivelse til Indenrigs- og Sundhedsmin. 2. Projekt- og procesorganisation.
Oplæg om DUKH og retssikkerhed for handicappede
Bæredygtig økonomi Kun revisitation på plejecenter hvert fjerde år – bortset fra særligt ”dyre” borgere.
Eksistentiel og Åndelig omsorg til døende.
Ældre- og Handicapforvaltningen PRAKTIKVEJLEDERTRÆF Roller og ansvar 28/
DUBU Superbrugerrollen
Ungdommens Uddannelsesvejledning Odder & Skanderborg
Temadag distrikt 3, Ældre Sagen, d
At være pårørende – håb og muligheder
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Indslusningsordning for nyuddannede lærere ”Sådan gør vi i København” Oplæg til konference om lærerstartordninger.
Den røde tråd fra vision til handling
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Dialogmøder med bygherren Dialog om arbejdet med at planlægge og koordinere i forhold til sikkerhed og sundhed under projektering og udførelse (procedurer,
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Præsentation af resultaterne fra workshop 1 1. Workshop 1- hvad gjorde vi? Spor: Unge, uddannelse og beskæftigelse Tema 1 - Forebyggelse og sammenhæng.
Borgerinddragelse Projekt Vejen til Uddannelse og Beskæftigelse Torsdag den 10.april 2014.
Kommunalt, Lægeligt samarbejde Claus Malta Nielsen Almen medicin 2001 Kommunallæge, Frederikssund.
Hjørring kommune Vejlederteamet.  Præsentation af vejlederteamet  Definition af gruppe C borgere  Hvorfor vejlederteamet  Statistik  Henvendelsesprocedure.
Direktørgruppen SAMlær Odense. Hvad er der gang i? Arbejdstidsaftaler Undervisningsdifferentiering og IKT IKT Blended Learning God undervisning.
Kommunalt, Lægeligt samarbejde Claus Malta Nielsen Almen medicin 2001 Kommunallæge, Frederikssund.
DKH PRÆSENTATION 1 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Ulrik Kragh.
Intro til samarbejdet med socialfaglig rådgiver Organisation – Tværfagligt Center For Børn og Unge Formål og målsætning Målgruppen Kendetegn ved socialfaglig.
Gentofte Kommunes Tandpleje. Vision: ”Det bedste sted at være barn og ung” Gentofte Kommunes Tandpleje.
Borgerens oplevelse af den kommunale forvaltning.
Oplæg om DUKH DH - Sønderborg 9. marts Dagens program:  Kort præsentation  Orientering om DUKH  Retssikkerhed  Hvad kan DUKH – opgaver  Henvendelse.
Brug for alle Hvad går det ud på? v/ projektchef Jens Hørby Jørgensen.
Kontakt mellem borgere med handicap og den kommunale forvaltning GAP-analyse af Det Centrale Handicapråd.
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 SIP4 Pædagogisk ledelse i praksis – fra ord til handling.
1 Strategisk planlægning i Randers Politik, Planlægning og Bullshit.
FPT-RA1 Forsvarets Personeltjeneste Personalestyrelsen 12. april 2011.
Kontrolleret forsøg På rette vej i job Projektperiode: – Målgruppen er kontant- og starthjælpsmodtagere i match gruppe 2 På landsplan.
MØDE MED ARBEJDSGRUPPERNE DEN 7. MAJ Brancheskolernes fælles forum Der er ønske om/behov for  et fælles koordinerings- og indstillingsforum,  et.
UU Danmarks perspektiver på anbefalingerne
Stærkere kobling mellem skole og praktikvirksomhed
Dialogmøder d1-d10 – September 2017
Matchmaking i Skive Kommune
Styrelsesvedtægt for Varde Kommunes Skolevæsen.
Velkommen til opstartsmøde
Hvordan møder praksis de nye lærere?
Gentofte Kommunes Tandpleje
Børne- og Ungeudvalgets dialogmøde med Skolerådet
Dialogmøder om udbud af beskæftigelsestilbud i Københavns Kommune – aktivitetsparate uddannelses- / og kontanthjælpsmodtagere under 30 år 15. juni 2015,
Tids- og procesplan 8.okt 15: Drøftelse på Lederforum i forhold til modeller og proces Nedsættelse af arbejdsgruppe, der skal udfolde modeller 29.okt.
Informationsmøde: Udbud 12/23309 om levering, installation, implementering, support, drift og vedligehold af Microsoft Dynamics AX 2012 Regnskab & Finans.
Gentofte Kommunes Tandpleje
Aalborg Fodbolddommerklub
Analysekontoret Præsentation i chefgrupperne Efterår 2017
Præsentationens transcript:

Veterankoordinatorfunktion Dialogmøde den v/Jesper Dahlgaard

Byrådet har ifm. Budget 2016 afsat 0,5 mill kr. til en veterankoordinatorfunktion Arbejdsgruppe med repræsentanter fra: Ældre- og Handicapforvaltningen Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen Veterancentret + Forsvaret Præsentation og høring Baggrund

være synlig kontaktperson for veteraner og deres familier i forhold til Aalborg Kommune hjælpe med at finde den relevante hjælp i Aalborg Kommune deltage i samtaler mellem veteraner, pårørende og kommunens rådgivere koordinere kommunens indsats for den enkelte veteran rådgive kommunens medarbejdere kunne træde til som mentor for veteranen, hvis der er brug for særlig støtte være kommunens kontaktperson til Forsvaret, Veterancentret og veteranorganisationer skabe et samlet overblik over veteranernes behov for indsats bidrage til at udvikle kommunens tilbud, navnlig til sygemeldte og ledige veteraner Veterankoordinatorens opgaver/funktioner

har været udsendt på mission har viden om veteranproblematikker og PTSD er initiativrig, udadvendt og har indlevelsesevne er personlig robust og kan håndtere personer i krise evner at kunne bygge bro til andre faggrupper og organisationer er analytisk og kan sætte dig ind i relevant lovgivning kan udtrykke dig klart og tydeligt i skrift og tale gerne have deltaget i lederuddannelse og varetaget ledelsesfunktioner i forsvaret Vi stiller ikke krav om en bestemt uddannelsesbaggrund Forventninger til kvalifikationer

Tidsplan 15/2ca. 1/5marts Høring/ input Præsentation og dialog Tiltrædelse af veterankoordinator Opslag og ansættelse Mail til: Karen Jacobsen -