Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Veterancentrets orienteringsdag

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Veterancentrets orienteringsdag"— Præsentationens transcript:

1 Veterancentrets orienteringsdag
Dagens indhold: Orientering Veterancentret og Veterancentrets Pulje Kristian og Ditte Frokost Majestæten giver Foredrag ”Livsforandring – udvikling eller afvikling?” Ann Finch

2 Hvad siger folk om os?

3 Veterancentrets Pulje
111 veteraner (OKT 13) Chef ADMBM KTHJ Administrationskontor for veteraner i rehabilitering Vi støtter JURDG (primære kontaktperson) i administrationen af deres daglige virke. Din mulighed for sparring med en militær chef. Vi har det samlede overblik, over hvad I laver.

4 Veterancentret

5 Veterancentret Hvordan vurderer Veterancentret hvad der skal til?
Individuelt - lyst og evner. Alle muligheder overvejes, men det er ikke sikkert man får lov. Betyder rehabilitering fyring? Det betyder man skal finde ud af, hvad man vil med sit arbejdsliv. Hvor længe kan man blive i rehabilitering? Individuelt Planen skal overholdes. Ny plan.

6 Veterancentret Kan jeg blive udnævnt? www.veterancentret.dk
Sundhedstriaden sat ud af kraft. Man skal overholde sin rehabiliteringsplan. Hvad er Mulighedskommissionen? Ikke en del af Veterancentret, alle der vurderes varigt uegnede i Forsvaret. Hvis man ikke ønsker at indgå i et rehabiliteringsforløb. Skal finde ud af, hvad man kan. Hvilket tilbud skal man så have. Blive i sit job. Tilbydes rehabilitering.

7 Veterancentrets Pulje
Kommandokontor: VEP sikrer du får de rette ydelser i rette tid og det betyder vi letter den administrative byrde, for de steder i Forsvaret hvor I er i praktik. Praktikpladsdatabase. 194 militære, 44 besatte, mulighed for væsentlig flere. 41 civile, 6 besatte, mulighed for flere eks. gennem InterForce. Løn og ydelser – Betales af VEP. Vigtigt at indrapportere faktisk arbejdstid. Vigtigt at kommunikere aktivt med din daglige leder og JURDG. Rejser og kurser – Betales af VEP. Som indeholdt i rehabiliteringsplan. Sygemeldinger og §56. 1.000,- pr. arbejdsdag i refusion. Ingen forandring for dig, men arbejdsgiveren har brug for det.

8 Veterancentrets Pulje
Chef virke Både I og praktikpladsen kan henvende jer direkte til mig, hvis I har brug for en militær sparringspartner. Udrustning skal tilpasses jeres tjeneste. Disciplinærsager og udnævnelser. Afskedigelser. Samarbejde med FPT-JURA og JURDG. Handleplanen er mellem jer og JURDG.

9 Veterancentrets Pulje
Kontakt- og velfærdstjeneste Orienteringsmøder. Forklare om Veterancentret. Alle veteraner i VEP. Befalet tjeneste for raske og delvist sygemeldte veteraner. Tilbud til Fuldtidssygemeldte veteraner. Indeholder andet end orientering fra VETC. Mulighed for at I kan give tilbagemelding til VETC. Velkomstskrivelse. Informationskort der udleveres af JURDG. Tildeling af FSV Medalje for Sårede i Tjeneste. Mistet MIL ID kort, barsel, sikkerhedsgodkendelser – ring til os.

10 Veterancentrets Pulje
vetc-ktp-veterancenterpuljen Veterancentret SPØRGSMÅL?

11 Hvad siger folk om os?


Download ppt "Veterancentrets orienteringsdag"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google