Prioritering og håndtering af kulturens mange muligheder Center for Ledelse og Styring.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Kulturelle Samråds Landskonference 2008 Hans Stavnsager Hast Kommunikation.
Hvad er internationalisering
Bjarne Ibsen Professor, Forskningsleder
Sæt stress på dagsordenen i SU - og i hverdagens arbejdsliv
Samskabelse af velfærdsservice: Ledelse og rammesætning
Strategi for brug af digitale medier i undervisningen
Projektprioritering og -finansieringsstrategi 2012
Fra service til policy innovation: Lokalpolitikernes rolle i innovationsskabelse Eva Sørensen Roskilde Universitet og Universitetet i Nordland.
Det udvidede klasserum
Regionale kulturaftaler En frivillig aftale, der indgås mellem Kulturministeriet og en række kommuner; en ’kulturregion’
Formål at videreudvikle Silkeborg som en attraktiv uddannelsesby med fremtrædende uddannelsesinstitutioner, der sikrer erhvervsliv og offentlige institutioner.
Hvor er KFUM’s Sociale Arbejde på vej hen?. Hvad vil det offentlige? Nye udfordringer? Nye muligheder? Nye vilkår? Tendenser? Det er vi!
Hvad kan København som hovedstad?
27. november 2003Konference for kulturforvaltere Kulturpolitiske strategier Rationel styringstænkning Netværksstyring Kompetencer på tværs.
Valg til Skovlunde Lokalråd 2006Side 1 Skovlunde Lokalråd - hvad laver vi ? Valg til Skovlunde Lokalråd 1. marts 2006.
Tillid Temadag for AMIR
Kultur Syddjurs Som en iværksætterforening for kulturudvikling i Syddjurs Kommune v/ Hans Bodilsen.
Hvad skal en vision kunne? Kommunalbestyrelsesmøde Hørsholm Kommune 8. oktober 2012.
IT- og Telestyrelsen Evaluering og Information på nettet.
Læring og inklusion i skolen
En styrket indsats for kronisk sygdom, d. 28. september 2011 Et løft i behandlingen - et kig på succeser og udfordringer.
Samspillet mellem frivillige organisationer og offentlig sektor i Danmark Terkel Andersen, sekretariatschef Frivilligrådet.
Boligsocialt arbejde hos Boligkontoret Danmarks medlemmer Et kig på de største udfordringer Katja Lindblad, udviklingschef
KULTUR FOR ALLE. Hovedbudskaber I: ”Ikke brug for flere kulturinstitutioner!”
Konference Indsats, udvikling og samarbejde på det sociale område.
Den danske vandsektor – ”Vandskabet” Behov for samling?  Behov for en generel politisk opprioritering af ”vand” som væsentligt for det danske og det internationale.
Det internationale perspektiv i uddannelse, arbejdsplads og rekruttering UC- Sjælland d. 17. marts 2010 Børne- og kulturdirektør i Næstved Per B. Christensen,
GRUPPEARBEJDE Opsamling for Aalborg 24 grupper (ca. 4 pers. i hver gruppe)
Kultur på tværs Biblioteksverdenens synspunkt Kulturdirektør Lone Gladbo Gentofte Kommune.
PRIMO årskonference 7. juni 2007 Risikoledelse - en kommunal opgave Svend Tychsen, formand for redaktionsgruppen bag kommunal vejledning.
Kulturkonference på Comwell Middelfart september 2007 Per B. Christensen, Børne- og Kulturdirektør i Næstved Kommune og formand for Børne- og Kulturchefforeningen.
Seksuel sundhed i kommunerne – status 5 år efter reformen Konsulent Nina Gath, KL 31. oktober 2011.
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Kombi-biblioteker en ny mulighed
Generelle udfordringer og perspektiver i kommunernes arbejde med kvalitet, effektivitet og styring  Oplæg ved Børne- og Kulturdirektør Per B. Christensen,
Richard B. Larsen Oplæg ved FOKUS’ gåhjemmøde ”Sammenhængende beskæftigelsesindsats – erfaringer med jobcentre”
Dansk Byggeri løser opgaver: ved anvendelse af egne ressourcer samarbejde eksterne –foreningen bips –andre institutioner.
Risikoledelse i det offentlige Danmark Case: Håndtering af service-risici HOLSTEBRO KOMMUNE Hanne Rahbek Sekretariatschef, MPM Holstebro Kommune 7. Juni.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Jesper Aaberg ForretningskunsulentMicrosoft Strategy Briefing, 12. maj 2005 US title: Business Productivity Advisor.
Hvordan samarbejder vi om kulturen?
Sygepleje og fagidentitet
Ledelsesudfordringer i kommunerne – nu og i den nære fremtid Oplæg for FTF`s Tænketank om ledelse, d. 6. juni v/ Per B. Christensen, formand for.
Kommunernes behov for forskning AKF seminar 25. september 2007 Ved formand for Børne- og Kulturchefforeningen og Børne- og kulturdirektør i Næstved Per.
Præsentation Annette Langhoff Innovationskonsulent i Velfærdsudvikling
Tillidsreform SKAL Principper for samarbejdet mellem den danske regering, arbejdsgiverne og de faglige organisationer.
Fremtidens velfærdsrelationer og offentlig værdiskabelse
Netværksledelse i den offentlige opgaveløsning
AKUT TEAM ”Hvad kan sygeplejersker byde ind med for at inddrage borgere og patienter i relation til den akutte sygdom” v/Gitte Nørgaard, Chef for Sygepleje.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Vilkårene for det frivillige arbejde i udsatte boligområder Michael Fehsenfeld og Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC)
Kontanthjælpsreformen - jobparate kontanthjælpsmodtagere Oplæg den 5. december.
Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvidovre Bymidte Helhedsplanen udarbejdes inden for de bærende kriterier om Kulturliv og identitet.
Den selvejende institution – mellem stat, marked og civilsamfund Lars Bo Kaspersen, Statskundskab, Københavns Universitet.
Efteruddannelse om hjerterehabilitering Marts 2010 Kontakt: Forløbskoordinator Tove Sommer, Faaborg- Midtfyn Kommune, mobil: ,
Maj 2017 Statens styring af kommunerne i dag - udvikling og dilemmaer frem mod 2027 Martin Præstegaard.
et stærkere og bredere turismesamarbejde
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Fra vision til handling
Temamøde om social ulighed i sundhed
Reykjavik den 27. september 2016
Dagsorden Præsentation - hvad er en Landsbyklynge?
Principerklæring for DBU Bredde - til vedtagelse på års-/delegeret-/repræsentantskabsmøder 2018 FLU indgik i 2015 en ny breddeaftale med DBU for perioden.
Introduktion til det tværsektorielle samarbejde om kompetenceudvikling
Status for økonomiforhand-lingerne
[Institution] Kompetencestrategi Formål
25. december 2018 Nationale retningslinjer til forebyggelse af voldsomme episoder på botilbud samt på bosteder for hjemløse ”Først og fremmest handler.
Styrk foreningen Ledelse og udvikling – opgrader foreningen.
Mere sundhed i det nære På borgernes præmisser Vision:
Præsentationens transcript:

Prioritering og håndtering af kulturens mange muligheder Center for Ledelse og Styring

Professionshøjskolen Metropol Fælles tendenser Det udvidede kulturbegreb er et vilkår - ikke et valg Kulturpolitik er bypolitik

Center for Ledelse og Styring Professionshøjskolen Metropol Hvad betyder det i kulturforvaltningen, at… kulturbegrebet er udvidet? befolkningen orienterer sig imod og bruger byen på en anden måde end før? kommunegrænser ikke er særlig interessante for borgernes kulturforbrug?

Center for Ledelse og Styring Professionshøjskolen Metropol Tendenser i håndteringen Luftige initiativer Central udfordring: struktur og organisering understøtter ikke kunst- og kulturlivets udvikling

Center for Ledelse og Styring Professionshøjskolen Metropol Tendenser i håndteringen Ikke-efterspurgte folkelige arrangementer? Tag afsæt hvor der er grøde og giv støtte og perspektiv

Center for Ledelse og Styring Professionshøjskolen Metropol Bud på håndtering af de nye vilkår Kulturens placering i den kommunale organisation Hvad og hvem er retningsgivende for kommunens udvikling? Overlad arrangementer til institutioner og foreninger

Center for Ledelse og Styring Professionshøjskolen Metropol Fortsat.. Brug den brede politiske platform Styrk kompetencerne til at arbejde på tværs af sektorer Styrk dialogkompetencerne