Lagoni SFO Skoleåret 2015/2016.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen til Lagoni SFO
Advertisements

SFO – mellem skole- og fritidspædagogik
GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene.
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Sammenlægning af Boblen og Loppen – efterår 2012 En gennemgang af processen.
Fritidstilbuddene pr. 1/ Det betalte modul ( morgen, afslutning samt ferie) på alle ”ikke skoledage” v/ institutionsleder Erik Vadsager Det gratis.
Aktivitetsplan uge 39 SFO Valhal & Bifrost
For førskolegruppens forældre
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 BUDGET, OPSPARING OG LÅN (Til.
- Er dine rettigheder Foto: Ken Hermann Børns rettigheder.
1 CREATIVE ME SOMMERCAMP FOR KREATIVE SJÆLE. 2 En tilbagevendende sommerlejr hvor fantasi og kreativitet er i højsædet. Hvor vi skal dygtiggøre børn i.
I østen stiger solen op Nu titte til hinanden Solen begynder at gløde.
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Målgruppe 6 – 13 år (skoleelever) Drenge og piger Fra 5 MJ til 9 MJ. 13-årig dreng på 9 MJ. Der er ekstra behov for jern da de er i voksealderen. Hvis.
Hvem -Fagligt dygtige elever, der vælger Gymnasialt -Musikken i centrum, derfor STX -Sociale udfordringer -Personlige udfordringer -Skolens vejledning.
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
Forældreinfomødet mandag Skovvejens Skole Velkomst v/ distriktsskoleleder Gitte Graatang Aftenens emner: En fusioneret skole – første.
FDF FAMILIE Kom godt i gang! Foto: Kim Djernæs. INDHOLD 1.Definition af FDF Familie 2.Mødekoncept/struktur/indhold 3.Målgruppe 4.Ledelsesstruktur. 5.Fysiske.
Virtuel undervisning for ’udeelever’. Brøndby Gymnasium Privat gymnasium startet i 2005 Klar profil: Idræt – it – internationalisering 240 elever Alle.
UDDANNELSE ELEVERNE SKAL: LÆRE SÅ MEGET DE KAN I ALLE FAG OPLEVE ET UNDERVISNINGSMILJØ, DER GIVER LYST TIL FORDYBELSE OG ENGAGEMENT. VIDE, HVORDAN DE LÆRER.
1 v. Torben Svendsen //Aktivitetscentret Sundholm MENNESKET I FOKUS.
Dagligdagen i Gummerup vuggestue Forældremøde tirsdag d. 13. sep
Udover Caféen tilbyder CSM-Øst psykologfaglig behandling, socialrådgivning, frivillig rådgivning, selvhjælpsgrupper samt specialrådgivning og udredning.
Skal dit barn med på sommerkoloni ?
Forældres opfattelse af Den Danske Folkeskole
Med læreplanstemaer som fokusområder Pædagogisk idræt Alsidig personlighedsudvikling At arbejde med barnets alsidige personligheds-udvikling er basis,
Feltopgave 1 Julie-Marie Terkildsen
Uledsagede flygtningeunges perspektiver på deres hverdagsliv i Danmark
Virksomhedens omkostninger
Velkommen hos natur Mettes dagpleje.
Når hørenedsættelse begrænser menneskers deltagelse i samfundet
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Et pilotprojekt på naturskolen
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Årsrapportmødet 24. maj 2017 Motion og sundhed.
Forældre som en ressource i sprogarbejdet:
Forældrebestyrelser den 1. oktober 2009.
Målet med at give nogle elever en transitmentor
FagLudo Ludo på en helt ny måde.
067 – Hvad mener i om Kristus 1, S1
Damhusengens Skole v. Kaj
Det kan jeg da ik’ Den tabte identitet.
Da jeg fik sommerferie skulle jeg hente en pige som hedder Matine
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
Velkommen til Brøndbyvester skole og SFO.
Den daglige praksis i DUS’en er præget af lege - og læringsprocesser
Bevægelse i skolen Fysisk aktivitet med høj intensitet øger BDNF i hjernen. Læring fremmes bedst, hvis aktiviteten er udfordrende, varieret og indebærer.
Valg om frokostordning
Velkommen til Engen &Poplen 
Lægning af storformatfliser
Klasseven for nyankomne elever
Aktiv idræt for alle Gentofte Kommunes indsatser de sidste 3-4 år
Livets Ord November 2018.
Informationsmøde Førskolen
Undervisningspligten
Sådan bruges video- s og emnerapporter
Gí os lyset tilbage Per Krøis Kjærsgaard og Rasmus Skov Borring 2009
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV
Er græsset også grønt om natten.
Præsentation af mad vafler
Velkommen til Risskov Skole
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV
Stine Reinholdt Hansen, Stig Toke Gissel og Morten Puck
Præsentation af 7. kl. Skoleåret 2019/20.
Hvordan kan man støtte sit barn i at blive skoleparat
Lars Geer Hammershøj Ph.d. og lektor DPU, Aarhus Universitet
Alberts historie Af forfatter Signe Rhode og illustrator Anja Løfkvist
med Five-a-side Håndbold og Håndboldfitness?
Skypemøde for badminton-medarbejdere den 27. marts 2019
Præsentationens transcript:

Lagoni SFO Skoleåret 2015/2016

 Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.  At de har muligheden for at deltage i planlagte aktiviteter, men også selv kunne vælge om de ”bare ” vil lege med vennerne.  Vi har et udeareal som fordrer blandt andet til gemmelege, hulebyggeri, fodbold, båldage, og sandkasselege m.m. Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015

Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015  Aktiviteterne vi tilbyder børnene er langt hen af vejen, et tilbud.  Vi ved børnene har haft en lang dag i skolen med planlagte aktiviteter og når de kommer over til os, har de fri.

 Vi har 200 børn pt.  Der er 16 medarbejdere, i alle aldre Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015

 Børnene er delt op i årgangsgrupper.. 0.kl, 1. kl., 2. kl., 3.kl. og Solsikken.  Vi har lokaler på Lagoniskolen, Børne og junioruniverset på Unionvej i H-bygningen Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015

 Hvert rum har en funktion og det er blandt andet et kreativt værksted, et Motorikrum og et Legerum…….  Grunden til at vi har delt det sådan op – er fordi vi har over nogle år set at børnene kan bedre finde de aktiviteter de har lyst til, hvis det er samme sted hele tiden. Nu har de masse af muligheder i både de forskellige rum, men også i de aktiviteter vi tilbyder. Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015

Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015  Vi følger årets gang og pynter huset med kreative ting.  Vi bruger skolens hal så tit det kan lade sig gøre.  Vi låner springhallen på Vojens Idrætsefterskole.  Vi laver bål og laver huler i skoven.

Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015  Vi har laver større projekter.  Det kan være et juleskuespil, musikgruppen kan øve til en af vores fester, det kan være et billedværksted med anderledes metoder, det kan være fysiske aktiviteter – turneringer i fodbold, hockey, o.l. og det kan være et naturprojekt.

Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015  Vi har faste traditioner :  discofester,  bedsteforældredage,  julehygge,  temauger,  påskeklip  og meget mere – som er fordelt over året.

Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015  Vi har en forældrebetalt og styret frugtordning. Vi serverer frugt og brød for børnene i SCALA.  Alt omkring bestilling, betaling og opkrævning står 1 forældre for.  Kontakt Lagoni SFO for yderligere infomation.

Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015  Vi har i foråret 2012 indført et system til at holde styr på børnene, kaldet Tabulex SFO.

Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015  På alle skoledage fra 6.00 til 8.00 og igen kl til  Vi har åbnet fra kl til hver dag i skoleferierne.  Der er først tilsyn på skolen kl hver morgen, hvor der indflyvning.

Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015