1 v. Torben Svendsen //Aktivitetscentret Sundholm 19-4-2016 MENNESKET I FOKUS.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
EN SAMTALE OM VOLD I NÆRE RELATIONER
Advertisements

Hvordan kan resultaterne fra Sundhedsprofil 2010 bruges i den regionale folkesundhedsstrategi? Bente Lauridsen Regionsrådets 1. næstformand og medlem af.
Psykoedukation til unge i OPUS
Ved sous- chef Said Akrim
Kvantitativt studie ~ PaRIS - spørgeskemaundersøgelsen Spørgeskemaundersøgelse Forår 2009 Mickael Bech, Trine Kjær, Eva Draborg Institut for Sundhedstjenesteforskning,
STRATEGIEN FOR SOCIALT UDSATTE GRØNLÆNDERE Afsluttende konference Onsdag den 8. juni 2016.
Fattiggørelse og hjemløshed fra tag over hovedet til kontanthjælpsloft Hanne Thomsen Medlem af Rådet for Socialt Udsatte, formand WeShelter Fællessalen,25.
1 Løsningsfokuseret tilgang Fremtidens mål Fortidens successer.
Implementering af udrednings- og rehabiliteringsforløb Lars Gregersen 13. november 2015.
Aulum-foredrag 4. okt. 2015: at være pårørende til psykisk sårbare
MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II Title slide EVALUERING AF DET FÆLLES ANSVAR II ERFARINGER OG PERSPEKTIVER.
Workshop 1- hvad gjorde vi? Tryghed og støtte når man bor i egen bolig Hvilke udfordringer er der ved at bo i egen bolig, når man har psykiske problemer?
Emner: Store barrierer og lille erhvervsevne hvordan håndterer vi de situationer? Personlig assistance og fleksjob Hjælpemidler. LAB/SEL. - ligheder.
Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund T F Temamøde om underretninger.
Dato: 3. februar 2011 Titel: Fokus på Samarbejdet med Jobcentret og UU Fokus på samarbejdet mellem Jobcentret og UU Ungegruppen i Jobcenter Hedensted UU.
Ny chance til alle. ”Den gode histories dag” Kort præsentation: Karen Breumsø teamkoordinator i team 4-5 Jobcenter Varde. Team 4-5 består af 8 rådgivere,
Talent og kompetencer i verdensklasse Seminar den 23. juni 2011 om vækst og beskæftigelse i Østdanmark v/direktør Joost Nielsen, Regional Udvikling.
MålStrategisk indikatorKilde Næste måling Status 2014/ 2015 Status 2016 Status 2017 mål 2018 En tilværelse uafhængig af kommunen Hvordan synes du dit helbred.
Hvad er jeres kerneopgaver? Institutionen? Hvordan oplever du, at kerneopgaven i din organisation har ændret sig de sidste 5 år – og hvordan vil den forandres.
Oplæg om indre og ydre motivation Selvreflektionsopgave Torben Keller opgave E-laerning program omhandlende Maslows behovspyramide Foredrag Torben Keller.
”Brug for alle” Temamøde den 18. juni Hvor var det vi startede?  Stor stigning i antallet af personer i målgruppen på passiv offentlig forsørgelse.
Lagoni SFO Skoleåret 2015/2016.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Lilian Zøllner, Ph.D. Centre for Suicide Research UNGES SÅRBARHED, TANKER OM SELVSKADE OG SELVSKADENDE ADFÆRD Kolding 13. oktober 2011.
Nytteaktivering – Jobcenter Gribskov. Baggrund □ Arbejdsmarkedsudvalget: □ I længere periode drøftet muligheden, særligt mhp. Havearbejde m.v. for seniorer.
ADHD Forstyrrelse af aktivitet og opmærksomhed. Diagnostiske kriterier – Kernesymptomer Opmærksomhed Hyperaktivitet Impulsivitet.
Beskæftigelsesindsatsen Marie Hansen, direktør i Arbejdsmarkedsstyrelsen.
CSR - HR Beskæftigelsesrådets handicapkonference december 2008  Præsentation af Coop/CSR  Erfaringer med ansættelse af personer med.
God Alkoholkultur alkoholdialog.dk.
KVINDER I SOCIAL UDSATHED
Dias om psykisk arbejdsmiljø
Præsentation af resultaterne fra
Spot og håndtér stress - før medarbejderen bliver sygemeldt
Når hørenedsættelse begrænser menneskers deltagelse i samfundet
Forældre som en ressource i sprogarbejdet:
Antal besvarelser: 52.
Relationer på arbejdet.
Alle rettigheder forbeholdes
Arbejdsmiljø og ledelse går hånd i hånd
Samfundsøkonomiske gevinster ved social ansvarlighed
VELFÆRDS-TEKNOLOGI-VURDERING [VTV]
Unge på kanten af fællesskabet
En forenklet beskæftigelsesindsats
Det man ikke ser har man ikke ondt af
Social ulighed i sundhed i Københavns Kommune
Hvordan hjælper vi patienten gennem hospitalsindlæggelsen???
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Styrelsen for Patientsikkerhed Tilsyn og Rådgivning Syd
Mad og beboerinddragelse – med fokus på mennesket med demens
Stresshåndteringsgruppe
Bilag 1a: Organisering Jobcenteret Regionen
Hovedtræk i politisk aftale om kontanthjælpsreform Regeringen, Venstre, Konservative, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti L223 fremsat 28. maj 2013.
Personlighed og Kompetencer
Boostcamp for unge med autisme – erfaringer og refleksioner
Hvad er vigtigt for dig? Onsdag den 6. juni stiller sundhedsprofessionelle dette spørgsmål til patienter, beboere, klienter, brugere og borgere Den.
Samtale om folkeskolen i
Styrelsen for Patientsikkerhed Tilsyn og Rådgivning Syd
Danmarks Vejlederforening
Børne- og Familieafdelingen
Alle rettigheder forbeholdes
Alle rettigheder forbeholdes
En forenklet beskæftigelsesindsats
Temagruppe Alkohol Sund By Netværket 20. november 2017
Mette Blauenfeldt, Dansk Flygtningehjælp
Livskvalitet Hvem ved, hvad der er livskvalitet? Et liv med eller uden smøger, overvægt, inaktivitet….. Hvem ved, hvad der er livskvalitet? Et liv med.
Borgermøde.
Fakta om DIF og DGI’s foreningspulje
Tryg sjove og brugbare løsninger . Vi har brug for jeres hjælp til
MEDARBEJDER-INDDRAGELSE
Organisatorisk Implementering af Machine Learning
Valg af valgmoduler ​Dn2018s og dn2018v
Præsentationens transcript:

1 v. Torben Svendsen //Aktivitetscentret Sundholm MENNESKET I FOKUS

2

3

4 Sundholm Etableret 1908 Opsplittet hjemløse (Ende)station

5 MENNESKET I FOKUS Aktivitetscentret – noget at tage sig til Historisk: Beskæftigelse i værksteder til områdets udsatte Nu: Beskæftigelse i værksteder til hjemløse 5 værksteder – 50 brugere

6 MENNESKET I FOKUS Nomineret til Fællesskabsprisen 2016 ”Jeg vil gerne nominere personalet på Aktivitetscentret Sundholm til Fællesskabsprisen. Jeg har haft meget stor glæde ved at komme på Sundholm, hvor alle medarbejdere yder langt mere end deres arbejde. Man bliver altid mødt med godt humør, stor rummelighed, tillid og ikke mindst en sjælden grad af empati og indlevelse i hvert enkelt af os, der benytter os af tilbuddet. Stedet er jo et sted for socialt udsatte i Københavns Kommune, og vi har alle brug for en håndsrækning, klap på skulderen og hjælp til at komme på højkant igen. Herude er der ingen der kigger skævt til dig, der er altid tid til en snak, og råd og vejledning, hvis man har behov for det. Er meget taknemmelig over at være der, og har det meget bedre fysisk og psykisk, og kan se “enden på begyndelsen” til en ny tilværelse, med meget større selvværd, gå-på-mod og entusiasme. Tusinde tak til alle de dejlige medarbejdere på Sundholm, for at bringe “mennesket i focus”, og som er med til at hjælpe os på rette vej!!!!!”

7 MENNESKET I FOKUS Fakta om tilbuddet 20 fuldtids medarbejdere 10 mio. i driftsbudget 150 unikke brugere årligt 51 indskrevet i gennemsnit 4 måneders deltagelse i gennemsnit år i i gennemsnit. 15 timer/uge i gennemsnit.

8 MENNESKET I FOKUS Fleksibel Beskæftigelse Selvhenvender Misbrug Værksteder Juletræssalg Sociale aktiviteter Arbejdsdusør mm.

9 MENNESKET I FOKUS Hverdagen 7.30 – arbejde med brugerne Daglig struktur Minimere møder og dokumentation Relationer og brobygning

10 MENNESKET I FOKUS Pejlemærker Forventninger - ressourcefokus Professionel faglighed Arbejdsfællesskaber Kunder & Partnere

11 MENNESKET I FOKUS Resultater – direkte Positiv eller meget positiv indflydelse Døgnrytme80% Samarbejdsevner86% Faglige evner66% Selvværd86%

12 MENNESKET I FOKUS Resultater – Føler sig rustet til 2016FørNu Ja til bolig69%78% Nej til ordinært arbejde47%19%

13 MENNESKET I FOKUS Resultater – misbrug Med misbrug ved start87%75% (Alkohol mv.50%50%) Blevet fri af misbrug26%11% Reduceret misbrug36%56%

14 MENNESKET I FOKUS Det kritiske blik Hvad sker der når brugeren stopper hos os? Hvad med dem der ikke kommer? Er monitorering metodisk god nok?’ Mv.