Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

VELFÆRDS-TEKNOLOGI-VURDERING [VTV]

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "VELFÆRDS-TEKNOLOGI-VURDERING [VTV]"— Præsentationens transcript:

1 VELFÆRDS-TEKNOLOGI-VURDERING [VTV]
ENHEDEN FOR VELFÆRDSTEKNOLOGI VURDERINGSSPØRGSMÅL VELFÆRDS-TEKNOLOGI-VURDERING [VTV] KØBENHAVNS KOMMUNE SOCIALFORVALTNINGEN

2 HVORDAN UDARBEJDER JEG MIT VURDERINGSRESULTAT?
Til de 4 overordnede dimensioner er der 2 generelle fokusområder. F.eks. har den overordnede dimension organisation de to fokusområder personale og ledelse. Spørgsmålene er generiske, så de er ens på tværs af projekter, hvorfor nogle spørgsmål kan opleves mere relevante end andre, men de er til for at få projektet hele vejen rundt i de 360 grader. 10 min 10 min opsamling

3 Kategori: Organisation Fokusområde: Personale
Ja fuldstændigt (2) Delvist (1) Slet ikke (0) Begrundelse Er teknologien årsag til et forbedret arbejdsmiljø? Er der motivation for at bruge teknologien?

4 Kategori: Organisation Fokusområde: Ledelse
Ja fuldstændigt (2) Delvist (1) Slet ikke (0) Begrundelse Er der ledelsesmæssig opbakning til brug af teknologien? Understøtter teknologien gode arbejdsgange?

5 Kategori: Borger Fokusområde: Anvendelighed
Ja fuldstændigt (2) Delvist (1) Slet ikke (0) Begrundelse Opfylder teknologien borgernes behov? Ønsker borgerne at anvende teknologien? Opfordrer til at borgere involveres.

6 Kategori: Borger Fokusområde: Værdi
Ja fuldstændigt (2) Delvist (1) Slet ikke (0) Begrundelse Er borgerne mere selvhjulpen med brugen af teknologien? Er teknologien årsag til større livskvalitet?

7 Kategori: Økonomi Fokusområde: Drift
Ja fuldstændigt (2) Delvist (1) Slet ikke (0) Begrundelse Frigiver teknologien medarbejder-ressourcer? Erstatter teknologien brugen af andre hjælpemidler eller tilbud?

8 Kategori: Økonomi Fokusområde: Investering
Ja fuldstændigt (2) Delvist (1) Slet ikke (0) Begrundelse Kan teknologien benyttes uden ressourcetung kompetence-udvikling? Kan teknologien benyttes uden ombygning eller indkøb af andre produkter?

9 Kategori: Teknologi Fokusområde: Brugervenlighed
Ja fuldstændigt (2) Delvist (1) Slet ikke (0) Begrundelse Er teknologien let og intuitiv at anvende? Er teknologiens manualer og vejledninger anvendelige?

10 Kategori: Teknologi Fokusområde: Funktionalitet
Ja fuldstændigt (2) Delvist (1) Slet ikke (0) Begrundelse Kan teknologien det, som det forventes, at den skal kunne? Fungerer teknologien hver gang den anvendes?

11 HAR I BRUG FOR HJÆLP? Kontakt velfaerdsteknologi@sof.kk.dk
ENHEDEN FOR VELFÆRDSTEKNOLOGI HAR I BRUG FOR HJÆLP? Kontakt KØBENHAVNS KOMMUNE SOCIALFORVALTNINGEN


Download ppt "VELFÆRDS-TEKNOLOGI-VURDERING [VTV]"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google