Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad er vigtigt for dig? Onsdag den 6. juni stiller sundhedsprofessionelle dette spørgsmål til patienter, beboere, klienter, brugere og borgere Den.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad er vigtigt for dig? Onsdag den 6. juni stiller sundhedsprofessionelle dette spørgsmål til patienter, beboere, klienter, brugere og borgere Den."— Præsentationens transcript:

1 Hvad er vigtigt for dig? Onsdag den 6. juni stiller sundhedsprofessionelle dette spørgsmål til patienter, beboere, klienter, brugere og borgere Den internationale Hvad er vigtigt for dig?-dag markeres over hele verden – 31 lande deltager

2 Fra “Hvad er der i vejen med dig?” til “Hvad er vigtigt for dig?”
Patientens perspektiv på hverdagens rutiner Nye indsigter for personalet Spørgsmålet bliver en del af hverdagen Positivt signal til borgerne

3 Der er plads til forbedring
Hver fjerde patient, 24%, har spørgsmål eller bekymringer, som de ikke fik talt med personalet om under indlæggelse* 45% oplever ikke at sundhedsvæsenet i høj grad er til for dem** *‘Patienters oplevede barrierer i kommunikationen med personalet’ (2014) **‘Det patientcentrerede sygehus’ (2016) Hvad er vigtigt for dig?-dagen forstærker en udvikling, som allerede er godt på vej i sundhedsvæsenet. Et større fokus på inddragelse og på det, der er vigtigt – ikke for sundhedsvæsenet – men for brugeren. Der er dog stadig plads til forbedringer.

4 Målet er… At borgere/patienter/brugere /beboere føler sig inddraget
At man føler sig mødt som et helt menneske og ikke kun som en diagnose Derigennem at opnå bedre resultater for den enkelte ..og større tilfredshed

5 Kampagnepakken TrygFonden og Dansk Selskab for Patientsikkerhed stiller materialer til rådighed: Plakater Postkort Badges Klistermærker Se også: vigtigtfordig.dk

6 Hvordan gør vi hos os? Skal alle have badges på?
Hvor skal plakaterne hænge? Skal alle personaler som udgangspunkt deltage? Skal vi uddele postkortene eller skal de stå frit tilgængelige? Hvor afleverer patienterne postkortene? Skal vi tage billeder i løbet af dagen?

7 Hvad siger vi? Hvilke ting er vigtige for dig lige nu?
Hvad vil du gerne have ud af besøget her i dag? Kan jeg gøre noget særligt for dig i dag? Hvad er det, der gør en dag/besøg i afsnittet god for dig? Er der noget vigtigt vi ikke har fået snakket om? Brug dine egne ord!


Download ppt "Hvad er vigtigt for dig? Onsdag den 6. juni stiller sundhedsprofessionelle dette spørgsmål til patienter, beboere, klienter, brugere og borgere Den."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google