Det afsluttende AT-projekt udarbejdes i 2 fag. Der vælges blandt alle fag eleven har eller har haft. Faget indgår på det højeste niveau. Man kan ikke kombinere.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Orientering om AT-eksamen Fredag d. 16/1 i 2. og 3. lektion.
Advertisements

Eksamensprojektet 2014 Hf-enkeltfag.
Studieretnings projektet ÅSG Studieretningsprojekt  En skriftlig opgave i typisk to fag  Du har 2 uger uden anden undervisning til opgaven  Der.
Almen studieforberedelse
3/1 – 15/1: Synopsis og AT-eksamen
Almen studieforberedelse
Almen Studieforberedelse på RG efterår Almen Studieforberedelse Oplæg til AT-forløb med emnet: Sandt-Falsk.
En vigtig eksamen Tidsplan Valg af sag og fag Blanket Synopsis Pjece
AT Opgaven  Du skal ud fra de overordnede problemstillinger for emnet Videnskabelige gennembrud og teknologiske landvindinger udforme.
Almen sTudieforberedelse - AT
- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd.
Faglige mål for AT – forskellige metoder til komplekse problemer
Temadage i kulturområdet Studieområdet del 1: 3 områder: Det samfundsøkonomisk/samfundsfaglige - område Det erhvervsøkonomiske område Sprog- og kulturområdet.
AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.
9. klasse Ranum Efterskole Formål med opgaven Du skal arbejde med et tværgående emne med en problemstilling. I får et overordnet emne. Herunder.
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
S TUDIERETNINGSPROJEKTET ÅSG H VAD ER ET STUDIERETNINGSPROJEKT ? En skriftlig opgave i typisk to fag Du skal tage udgangspunkt i et studieretningsfag.
Studieretnings projektet ÅSG Studieretningsprojekt  En skriftlig opgave i typisk to fag  Du har 2 uger uden anden undervisning til opgaven  Der.
Almen studieforberedelse Konferencer sept. 2008
Katastrofen – årsager og konsekvenser
 1. lektion › Oplæg om synopsis › Oplæg om den individuelle fremlæggelse, vejledning og godkendelse af problemformulering i uge 6  2. lektion › Oplæg.
Det Internationale Område
Eksamensprojektet 2015 Hf-enkeltfag.
Almen Studieforberedelse Orientering tirsdag den 29. januar 2013.
Almen Studieforberedelse Orientering mandag den 31. januar 2011.
AT-EKSAMENSOPGAVEN 2012 februar 2012 / MG & RO. Tidsplan UgeMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5AT-opgaven udleveres Introlektion 6Vejledning om valg af.
KØBENHAVNS KOMMUNE Forvaltning Afdeling / kontor 17. september 2016 Forældre- og elevarrangement tirsdag 23. februar 2016.
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene.
Skriftlighedsforløb Fokus på eksamensgenren kronik (redegørelse). Slutter af med en skriftlig opgave. Vi skriver på denne opgave i timerne. I skal være.
SRO SKRIV!. OVERORDNET STRUKTUR SRO SKRIV Gunvor Severinsen GREVE GYMNASIUM, 2016 OPGAVENS HOVEDDEL FORSIDE ABSTRACTABSTRACT INDHOLDS- FORTEG- NELSE INDLEDNING.
AT-eksamen Ressourcerummet Du finder ressourcerummet som et link på forsiden, når du logger på Lectio. Foretrækker du et usb-stick, kan du få det.
KNÆK KODEN Opgave 4 Det erhvervsøkonomiske område.
Almen Studieforberedelse Orientering tirsdag den 27. januar 2015.
Studieretningsprojekt. SRP Skrives i ét af de studieretningsfag, eleven har på A-niveau, samt et fag på mindst B-niveau Lærerne udleverer en opgaveformulering.
Formål Valg af fag Blanket Pjece Valg af problem.
Jeres produkt er i eksamenslokalet Din præsentation skal gemmes på j-drev + usb/papirudgave som ekstra sikkerhed Eksamenstiden er 30 minutter,
STUDIERETNINGSPROJEKTET 2016 Marselisborg Gymnasium.
AT-eksamen 2017.
Dansk-historie opgaven i 1.g 2017
Studieretningsprojektet
SRP Høje-Taastrup Gymnasium 2017
Almen sTudieforberedelse 2017
Studieretningsprojektet
Studieretningsopgaven i 2.g 2017
Studieretningsprojektet 2017
Ung til Ung aftener 2016/17 Margrethe Tovgaard
SRP - Skriveperioden ÅSG 2017.
Program Introduktion Gennemgang af vores idé
Velkommen til eksamensforløbet
- at udvælge endelig sag og formulere problemformulering
AT-eksamen 2018.
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Større Skriftlig Opgave
MASTER I MUSIKPÆDAGOGISK PRAKSIS
Formål Emne & produktkrav Tidspunkt Aflevering Sygdom & snyd Pjecen
Studieretningsopgaven i 2.g 2018
SRP - Skriveperioden ÅSG 2018.
Studieretningsprojektet
Problemformulering, synopsis og synopsiseksamen
Studieretningsprojekt (SRP) 3g
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
AT-eksamen 2019.
HAVET- livgivende, dødbringende, legendeskabende AT-eksamen 2019
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
AT-EKSAMEN 2019 SSM 28. januar kl
Problemformulering, synopsis og synopsiseksamen
Mundtlig eksamen – international økonomi B
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Det afsluttende AT-projekt udarbejdes i 2 fag. Der vælges blandt alle fag eleven har eller har haft. Faget indgår på det højeste niveau. Man kan ikke kombinere 2 C-niveau fag De to fag skal normalt repræsentere 2 forskellige fakulteter Innovation kan indgå, men det er ikke et krav.

Der udarbejdes en synopsis på 3 – 5 sider Synopsis danner baggrund for eksaminationen, men synopsis indgår ikke i bedømmelsen Da synopsis ikke indgår i bedømmelsen, er det muligt at aflevere en gruppesynopsis. Der gives en karakter med vægt 1,5

Kombinere forskellige fag og faglige hovedområder Anvende forskellige metoder til at belyse et komplekst problem Vurdere, hvordan et givet emne indgår i større sammenhænge Vurdere fags og faglige metoders muligheder og begrænsninger Anvende indsigt i elementær videnskabsteori

Titel på emnet og angivelse af fagkombination Problemformulering Præsentation af problemstillinger Diskussion af materialer, teorier og metoder Delkonklusioner på de enkelte problemstillinger En sammenfattende konklusion Litteraturliste Perspektivering til problemstillinger fra studierapporten

Repetition i uge 2 0g 3 Offentliggørelse af emne 25. januar kl 12:00 Prævejledning og valg af emne og fag frem til 3. februar Tildeling af vejledere Vejledningsfase uge 9 – 11 Skrivedage 31.marts og 1. april, aflevering af synopsis 4. april kl 14 Eksamen fra 23. maj, de fleste prøver afvikles dog i den sidste eksamensuge

2 moduler i hver klasse ved RR, Tlu og Lu 1 modul med de to bedst kendte fakulteter 1 modul med det mindst kendte fakultet Her repeteres fakulteternes metode

Emnet offentliggøres mandag den 25. januar kl 12:00 i Hallen. Der vil være et kort oplæg om CD-rommens materiale. Der arbejdes ud fra en overordnet opgaveformulering. Bemærk: Der kan udbydes en A og en B-opgave, hvoraf den ene har krav om innovation Undervisning i CD-rommens materiale 27. – 29. januar Prævejledning mandag den 1. og tirsdag den 2. februar 1. februar modul 2 og 3: 3c, 3e, 3f, 3h, 3i 2. februar modul 3 og 4: 3a, 3b, 3d, 3k, 3m, 3n

Der vælges emne og fag senest onsdag den 3. februar kl 12 Fag og emne indskrives i Ludus

Der skemalægges 2 runder vejledning med begge vejledere. Hver vejledningsseance tager 15 minutter. Grupper vejledes sammen, antallet af gruppemedlemmer x 15 minutter Første runde vejledning29.2 – 4.3 Anden runde vejledning – Derudover er der virtuel vejledning 2 skrivedage den 31. marts og 1. april Synopsis afleveres mandag den 4. april senest kl 14

I skal være omhyggelige med at vælge emne og fag til tiden I skal selv være aktive med at finde emne og materiale I skal møde forberedte op til de to omgange vejledning Man bliver under ingen omstændigheder væk fra vejledning

Det kan i princippet være alle skolens vejledere Men: En lærer kan max være vejleder for 15 elever. Men: Jeg tilstræber, at I får mindst en vejleder, som I kender

Synopsis afleveres mandag den 4. april 2016 senest kl 14. Der afleveres i Ludus (nærmere instruktion følger)

første mulige prøvedag er mandag den 23. maj AT-prøven afholdes dog ofte som sidste eksamen Du skal medbringe din studierapport til prøven