Bov 5 g fedt Skinke 2-4 g fedt Nakkefilet 12 g fedt FEDTINDHOLD I SVINEKØD I TERN Fedtindhold i 100 g råt kød Landbrug & Fødevarer
Retten på tallerkenen Indeholder 4 g fedt 1900 kJ = 450 kcal, hvis retten er af skinke, uden bruning og kogt i bouillon SAMMENKOGT RET MED RIS n nRetten på tallerkenen Indeholder 44 g fedt 3350 kJ = 800 kcal, hvis retten er af nakkefilet, brunet i 10 g smør og med 1 / 2 dl piskefløde Landbrug & Fødevarer
Energiindhold og -fordeling Retten på tallerkenen indeholder 1900 kJ = 450 kcal, hvis retten er af skinke, uden bruning og kogt i bouillon Retten på tallerkenen indeholder 3350 kJ = 800 kcal, hvis retten er af nakkefilet, brunet i 10 g smør og med 1 / 2 dl piskefløde n n Protein Kulhydrat Fedt n n n 33% 8% 59% 17% 50% 33% SAMMENKOGT RET MED RIS Landbrug & Fødevarer
Hvor kommer fedtet fra? Ris 1 g fedt Grøntsager 0,5 g fedt Skinkeinderlår i tern 2,5 g fedt Bouillonsauce 0 g fedt SAMMENKOGT RET AF SKINKETERN MED RIS Landbrug & Fødevarer
Hvor kommer fedtet fra? Ris 1 g fedt Grøntsager 0,5 g fedt Nakkefilet i tern 15 g fedt Brunet i 10 g smør og med 1 / 2 dl piskefløde i saucen 27 g fedt SAMMENKOGT RET AF NAKKEFILET I TERN MED RIS Landbrug & Fødevarer
670 g hvis retten er af skinkeinderlår, uden bruning og kogt i bouillon 250 g hvis retten er af nakkefilet, brunet i smør og med piskefløde SAMMENKOGT RET 1500 kJ = 355 kcal Landbrug & Fødevarer
Big Mac TM indeholder 2080 kJ = 495 kcal Sammenkogt ret af skinketern, uden bruning og kogt i bouillon med ris indeholder 1900 kJ = 450 kcal Vidste du, at... SAMMENKOGT RET AF SKINKETERN MED RIS Landbrug & Fødevarer