Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Gourmetsaltning 3-8 g salt pr. kg Større kødstykker ca. 1 døgn

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Gourmetsaltning 3-8 g salt pr. kg Større kødstykker ca. 1 døgn"— Præsentationens transcript:

1 Gourmetsaltning 3-8 g salt pr. kg Større kødstykker ca. 1 døgn
Mindre kødstykker ca. 15 minutter Mindre stegesvind Mere mørt og saftigt kød Bedre smag Landbrug & Fødevarer

2 Pandestegning Fedtstof til stegning - små mængder, hvis skyen bruges - gerne større mængder, når fedtet kasseres Ingen ernæringsmæssig betydning ved at tørstege og stege i rigeligt fedtstof Kassér stegefedtet, skær fedtkanter af kødet og vælg magert kød! Landbrug & Fødevarer

3 Ovnstegning Traditionel stegning 150 grader og derover
- ofte grader Langtidsstegning grader Lavtemperaturstegning 100 grader generelt 125 grader for nakkefilet Kødet bliver mere mørt og saftigt Landbrug & Fødevarer

4 Hviletid Svinekam Kalvekam Oksetyndsteg
Skåret i skiver direkte efter tilberedning Skåret i skiver efter hviletid på 20 minutter Centrumtemperatur 65 grader 60-61 grader 60-61 grader Hviletid forbedrer ikke kødets spisekvalitet, men forringer den heller ikke Landbrug & Fødevarer

5 Tildækket/utildækket flæskesteg
Sprød svær bliver ikke blød af at være indpakket i stanniol Varm flæskesvær smager bedst Pak stegen ind, hvis den ikke spises straks Landbrug & Fødevarer


Download ppt "Gourmetsaltning 3-8 g salt pr. kg Større kødstykker ca. 1 døgn"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google