Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afRandi Winther Redigeret for ca. et år siden
1
Morgenmad Hvor kommer protein fra? Skinke 3 g Ost 9 g Rugbrød 1 g Peberfrugt - g Agurk - g Kiwi 0,6 g I alt 30,7 g protein 30 g havregryn, 200 g skummetmælk, 25 g mandler, 60 g kiwi, 25 g rugbrød, 30 g ost (17 % fedt), 15 g skinke, 25 g peberfrugt, 30 g agurk Kilde: www.foodcomp.dk Landbrug & Fødevarer Skummetmælk 7 g Mandler 5 g Havregryn 5 g
2
Morgenmad Hvor kommer leucin fra? Skinke 210 mg Ost 780 mg Rugbrød 1 mg Peberfrugt 13 mg Agurk 8 mg Kiwi 33 mg 30 g havregryn, 200 g skummetmælk, 25 g mandler, 60 g kiwi, 25 g rugbrød, 30 g ost (17 % fedt), 15 g skinke, 25 g peberfrugt, 30 g agurk Kilde: www.foodcomp.dk Landbrug & Fødevarer Skummetmælk 680 mg Mandler 375 mg Havregryn 350 mg I alt 2536 mg – ca. 2,5 g leucin
3
Morgenmad Energifordeling og -indhold Protein 23 % Kulhydrat 47 % Fedt 30 % 30,7 g protein 2,5 g leucin 30 g havregryn, 200 g skummetmælk, 25 g mandler, 60 g kiwi, 25 g rugbrød, 30 g ost (17 % fedt), 15 g skinke, 25 g peberfrugt, 30 g agurk Kilde: www.foodcomp.dk Landbrug & Fødevarer I alt 2305 kJ – 550 kcal
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.