Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afTove Vestergaard Redigeret for ca. et år siden
1
Stegt 15 g fedt Rå 15 g fedt Uden fedtkant 8 g fedt FEDTINDHOLD I EN SVINEKOTELET Landbrug & Fødevarer
2
Retten på tallerkenen indeholder 21 g fedt 2200 kJ = 525 kcal, hvis koteletten spises med fedtkant Retten på tallerkenen indeholder 13 g fedt 1900 kJ = 450 kcal, hvis koteletten spises uden fedtkant KOTELET MED VARM PASTASALAT n n Landbrug & Fødevarer
3
Energiindhold og -fordeling Retten på tallerkenen indeholder 2200 kJ = 525 kcal, hvis koteletten spises med fedtkant Retten på tallerkenen indeholder 1900 kJ = 450 kcal, hvis koteletten spises uden fedtkant n n Protein Kulhydrat Fedt n n n 27% 36% 37% 31% 26% 43% KOTELET MED VARM PASTASALAT Landbrug & Fødevarer
4
Hvor kommer fedtet fra? Pasta og grøntsager 1,5 g fedt Dressing 4 g fedt Kotelet med fedtkant 15 g fedt Kotelet uden fedtkant 8 g fedt KOTELET MED VARM PASTASALAT Landbrug & Fødevarer
5
Hvor kommer energien fra? Pasta og grøntsager 1000 kJ = 240 kcal Dressing 200 kJ = 50 kcal Kotelet med fedtkant 1000 kJ = 240 kcal Kotelet uden fedtkant 700 kJ = 165 kcal KOTELET MED VARM PASTASALAT Landbrug & Fødevarer
6
Big Mac TM indeholder 2080 kJ = 495 kcal Kotelet, hvor fedtkanten er skåret af, med varm pastasalat indeholder 1900 kJ = 450 kcal Vidste du, at... KOTELET MED VARM PASTASALAT Landbrug & Fødevarer
7
Matador mix 150 g indeholder 2125 kJ = 505 kcal Kotelet hvor fedtkanten er skåret af, med varm pastasalat indeholder 1900 kJ = 450 kcal Vidste du, at... KOTELET MED VARM PASTASALAT Landbrug & Fødevarer
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.