Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afJørgen Ludvigsen Redigeret for ca. et år siden
1
Hvor kommer fedtet fra? Kilde: Danskernes kostvaner 2003-2008
Landbrug & Fødevarer
2
Fedtsyrefordeling Anbefalet Danskernes kost
Mættede fedtsyrer og transfedtsyrer mindre end 10% 15% Enkeltumættede fedtsyrer 10-20% 12% Flerumættede fedtsyrer 5-10% 5% Kilde: NNR, 2004 og Danskernes kostvaner Landbrug & Fødevarer
3
Hvor kommer de mættede fedtsyrer fra?
*tallene giver ikke præcis 100% pga. afrunding Kilde: Danskernes kostvaner Landbrug & Fødevarer
4
Hvor kommer de enkeltumættede fedtsyrer fra?
*tallene giver ikke præcis 100% pga. afrunding Kilde: Danskernes kostvaner Landbrug & Fødevarer
5
Hvor kommer de flerumættede fedtsyrer fra?
Kilde: Danskernes kostvaner Landbrug & Fødevarer
6
Hvor kommer transfedtsyrerne fra?
*tallene giver ikke præcis 100% pga. afrunding Kilde: Danskernes kostvaner Landbrug & Fødevarer
7
Fedtsyrefordeling i forskellige kødtyper og mejeriprodukter
Mættede fedtsyrer Enkeltumættede fedtsyrer Flerumættede fedtsyrer Andre Kilde: Landbrug & Fødevarer
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.