Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Magert svinekød Fedtindhold i 100 g råt svinekød Filet Royal 1 g

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Magert svinekød Fedtindhold i 100 g råt svinekød Filet Royal 1 g"— Præsentationens transcript:

1 Magert svinekød Fedtindhold i 100 g råt svinekød Filet Royal 1 g
Sauté skiver af svinefilet 1 g Medaljon af svinefilet 1 g Skinkeschnitzel af inderlår 2 g Wokstrimler af inderlår 2 g Svinelever 3 g Hakket svinekød, 3-6% g Svinemørbrad 4 g Skinkestrimler, skinketern 4 g Skinkemignon 4 g Svinehjerte 4 g Kæbeklump 5 g Svinebov, helt afpudset/tern 5 g Hakket svinekød, 8-12% g Skinkeculotte, ca. 2 mm spæk g Svinekotelet, fadkotelet g Kilde: Landbrug & Fødevarer

2 Fedtprocenten i udskæringer af svinekød
Der er 6 udskæringer med max 3% fedt Der er 16 udskæringer med max 5% fedt Der er 21 udskæringer med max 10% fedt Der er udskæringer af svinekød, som nu er lige så magre som oksekød, kylling og kalkun Kilde: Landbrug & Fødevarer

3 Fedt i 100 gram råt kød Filet Royal 1 g Sauté skiver af svinefilet 1 g
Medaljon af svinefilet g Skinkeschnitzel af inderlår g Wokstrimler af inderlår g Kalkun uden skind 2 g Kalveschnitzel af inderlår 2 g Roastbeef af inderlår 3 g Svinelever g Hakket svinekød, 3-6% g Oksetykstegsbøf g Svinemørbrad g Skinkestrimler, skinketern 4 g Skinkemignon g Svinehjerte g Kilde: Landbrug & Fødevarer

4 Fedt i 100 gram råt kød Kæbeklump 5 g Svinebov, helt afpudset/tern 5 g
Oksemørbrad g Lammesteak af afpudset lammekølle g Kylling uden skind g Hakket svinekød, 8-12% g Skinkeculotte, ca. 2 mm spæk 10 g Svinekotelet, fadkotelet 10 g Lammekølle g Kilde: Landbrug & Fødevarer

5 Fedt i 100 gram råt kød Nakkefilet/nakkekotelet 11 g
Kylling med skind g Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk 12 g Bov uden svær/bovsteak 12 g Okseculotte g Hakket svinekød, 16-18% g Oksehøjreb med kappe g Svinekam til flæskesteg 18 g Kilde: Landbrug & Fødevarer

6 Fedt i 100 gram råt kød Svinebryst i skiver af kogestykke 20 g
Bacon g Nakkekam til flæskesteg 23 g Ribbenssteg g Svinebryst i skiver af stegestykke 30 g Oksetværreb g Lammeryg g And med skind g Kilde: Landbrug & Fødevarer


Download ppt "Magert svinekød Fedtindhold i 100 g råt svinekød Filet Royal 1 g"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google