Opstandelse, bortrykkelse og dom. Teksten 1 Thess 4,13-18 (1084) så sandt som vi tror, at Jesus døde og opstod Gud vil føre de hensovede sammen med ham.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk at lukke døren efter dig!
Advertisements

Lav din egen ikon MM Anne Mette Gundesen / Hvad skal jeg sige? 2014.
Filipperbrevshymnen.
Hvad sker der med os, når vi dør? Problemet med mellemtilstanden
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Livets Ord April 2012.
I er verdens lys Det skal handle om lys i dag og om det at være et lys. Her i efteråret og hen over vinteren, så er lyset noget af det vi allernemmest.
Opstandelsesfest.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Nøgler til menighedens vækst
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
”Kaldet til kærlighed”
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
Jesu genkomst og de sidste tider
”Religion er opium til folket”
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
Holstebro Frimenighed At være en Jesu discipel. Discipel En der er i lære, men mere end det. Norm for lære og liv Den mundtlige tradition blev overleveret.
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
En menighed, der søger enhed
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
At vente på Guds time.
Hvilken slags kirke ønsker vi at være
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Livet i Helligånden TEMA: Pinse TEXT: Rom. kap. 8 MÅLGRUPPE: kristne og endnu ikke kristne FORMÅL: At forstå og kalde os til at praktisere fællesskabet.
Kate-QUIZ-mus.
Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det.
Forsager vi hykleriet og al dets væsen?. Tag jer i agt for de skriftkloge, som gerne vil gå omkring i lange gevandter og lade sig hilse på torvet og sidde.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
At byde den fremmede velkommen. Hvad siger Gud? v33 Når en fremmed bor som gæst i jeres land, må I ikke udnytte ham. v34 Den fremmede, der bor som gæst.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
Den kristne påske.
Hebr. 4:12 For Guds ord er levende og virksomt og skarpere end noget tveægget sværd; det trænger igennem, så det skiller sjæl fra ånd og marv fra ben.
Lyset der skinner i mørket
Livets Ord Livets Ord Januar 2012 Januar 2012 Også i år fejres Den Økumeniske Bedeuge - også kaldet Bedeugen for Kristen Enhed. Den finder sted over.
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Velkommen til et forvandlende fællesskab, der har TRO som værdi!
Bibelmeditation III Teol.kursus, MF Luk 24, Den opstandne Jesus og disciplene. Således står der skrevet: Kristus skal lide og opstå.
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Johannes’ åbenbaring.
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen De herliges lidelser er nåde Romerbrevet 8,17-39 De herliges lidelser er nåde Søndag, den 9. august 2015 Aalborg Frimenighed.
Forventningens glæde.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
Bibelen som redningsvest eller kompas? Hvordan kan man navigere efter Bibelen som voksen københavner, og hvordan kan den hjælpe os i mål?
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Trosbekendelsen med billeder. Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen.
486 – Halleluja, Guds menighed 1, S1 Halleluja, Guds menighed, din tak lad opad stige! Guds Ånd er kommet til os ned, på jorden er Guds rige. Vor Herre.
Uenighed uden bitterhed. Spørgsmål 1. Kan man være uenige uden at blive bitre? 2. Kan uenighed have et formål? 3. Kan man være enige om at være uenige?
Du blev skabt til lighed med Kristus Det målrettede liv 4. del.
Johs. Evangeliets formål Søndag d. 3. april 2016.
Prædiken Ånd og kød.
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
604 – Gud, din kærlighed du os sender 1, S1
Matt. 28:8-10 Og de skyndte sig bort fra graven med frygt og stor glæde og løb hen for at fortælle hans disciple det. Og se, Jesus kom dem i møde og hilste.
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
Tros-lounge KIRKE FOR KONFIRMANDER.
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
Præsentationens transcript:

Opstandelse, bortrykkelse og dom

Teksten 1 Thess 4,13-18 (1084) så sandt som vi tror, at Jesus døde og opstod Gud vil føre de hensovede sammen med ham vi skal ikke gå forud for de hensovede. ærkeenglen kalder og Guds basun gjalder Herren stiger ned fra himlen de døde i Kristus opstår så skal vi rykkes bort i skyerne og så skal vi altid være sammen med Herren.

Opstandelse så sandt som vi tror, at Jesus døde og opstod, vil Gud også ved Jesus føre de hensovede sammen med ham. 1 Kor 15,50-55 (1050)

Opstandelse 1 Kor 15,50-55 (1050) basunen skal lyde, og de døde skal opstå som uforgængelige vi skal forvandles det forgængelige skal iklædes uforgængelighed det dødelige skal iklædes udødelighed.

Opstandelse Luk 24,36-43 (956)

Opstandelse Luk 24,36-43 (956) »Føl på mig!« Jesus opstod med kød og knogler. Han spiste fisk. Han levede sammen med dem indtil himmelfarten. Hans herliggjorte legeme var hans eget legeme, men med en ny kvalitet.

Opstandelse Fil 3,20-21 (1076) Vort fornedrede legeme får skikkelse som hans herliggjorte legeme

Opstandelse Fil 3,20-21 (1076) Vort fornedrede legeme får skikkelse som hans herliggjorte legeme

Bortrykkelse de, der er døde i Kristus, skal opstå først så skal vi, der lever og endnu er her, rykkes bort i skyerne sammen med dem for at møde Herren i luften.

Bortrykkelse Matt 24,30b-31 og 37-41(888) Englene skal samle hans udvalgte fra hele jorden to mænd - den ene tages med, og den anden lades tilbage to kvinder - den ene tages med, og den anden lades tilbage Våg derfor, for I ved ikke, hvad dag jeres Herre kommer.

Dom 1 Kor 4,5 Fæld derfor ikke dom før tiden, før Herren kommer! Han skal bringe for lyset, hvad der er skjult i mørket, og åbenbare, hvad hjerterne vil.

Dom de, der er døde i Kristus, skal opstå først så skal vi, der lever og endnu er her, rykkes bort i skyerne sammen med dem for at møde Herren i luften.

Dom Matt 13,24-30 og (874) Marken er verden Den gode sædUkrudtet Rigets børnDen Ondes børn Sået af MenneskesønnenSået af Djævelen Høsten er verdens ende Høstfolkene er engle Ender i deres faders rigeEnder i ilden De skal skinne som soleGråd og tænderskæren

Dom Matt 13,24-30 og (874) »Lad blot begge dele gro side om side til høsten.«

Dom Åb 20,11-15 (1146) Livsbøgerne handler om den enkelte. Livets Bog handler om Jesus. Jesus har taget straffen for indholdet i hver eneste livsbog. Er mit navn indskrevet i Livets Bog, gælder indholdet der for mig. Jesus har byttet med os.

Dom 1 Joh 4,14-17 (1125) … vi har fri- modighed på dommens dag.