Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Matt. 28:8-10 Og de skyndte sig bort fra graven med frygt og stor glæde og løb hen for at fortælle hans disciple det. Og se, Jesus kom dem i møde og hilste.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Matt. 28:8-10 Og de skyndte sig bort fra graven med frygt og stor glæde og løb hen for at fortælle hans disciple det. Og se, Jesus kom dem i møde og hilste."— Præsentationens transcript:

1

2 Matt. 28:8-10 Og de skyndte sig bort fra graven med frygt og stor glæde og løb hen for at fortælle hans disciple det. Og se, Jesus kom dem i møde og hilste dem med et »God morgen!« Og de gik hen og omfavnede hans fødder og tilbad ham. Da sagde Jesus til dem: »Frygt ikke! Men gå hen og sig til mine brødre, at de skal gå til Galilæa. Dér skal de se mig.

3

4 1. Pet. 2:22-24a Han gjorde ikke synd, og der fandtes ikke svig i hans mund, han svarede ikke med skældsord, da han blev skældt ud, under sine lidelser truede han ikke, men overgav sin sag til ham, der dømmer retfærdigt; på sit legeme bar han selv vore synder op på korset, for at vi, døde fra synden, skal leve for retfærdigheden.

5

6 Rom 6:3,6-7 Eller ved I ikke, at alle vi, som er blevet døbt til Kristus Jesus, er døbt til hans død? Vi ved, at vort gamle menneske er blevet korsfæstet sammen med ham, for at det legeme, som ligger under for synden, skulle tilintetgøres, så vi ikke mere er trælle for synden; den, der er død, er jo frigjort fra synden.

7 Rom 6:10-11 For den død, han døde, døde han fra synden én gang for alle. Det liv, han lever, lever han for Gud. Sådan skal også I se på jer selv: I er døde for synden, men levende for Gud i Kristus Jesus.

8

9

10

11 1. Mos 3:15 Jeg sætter fjendskab mellem dig og kvinden, mellem dit afkom og hendes: Hendes afkom skal knuse dit hoved, og du skal bide hendes afkom i hælen.

12

13 Han slettede vort gældsbevis med alle dets bestemmelser imod os;
Kol. 2:14-15 Han slettede vort gældsbevis med alle dets bestemmelser imod os;

14 Kol. 2:14-15 Han slettede vort gældsbevis med alle dets bestemmelser imod os; han fjernede det ved at nagle det til korset;

15 Kol. 2:14-15 Han slettede vort gældsbevis med alle dets bestemmelser imod os; han fjernede det ved at nagle det til korset; han afvæbnede magterne og myndighederne, stillede dem offentligt til skue og førte dem i sit triumftog i Kristus.

16

17 1. John. 3:8b Derfor blev Guds søn åbenbaret: for at tilintetgøre Djævelens gerninger.

18

19 Ap.G. 2:24 Gud lod ham imidlertid ikke blive i døden, men genoprejste ham fra de døde, for det var umuligt for døden at fastholde ham.

20

21 John 11:25 Jeg er opstandelsen og livet; den, der tror på mig, skal leve, om han end dør.

22

23 1. Kor 15:54-57 Døden er opslugt og besejret.       Død, hvor er din sejr?       Død, hvor er din brod? Dødens brod er synden, og syndens kraft er loven. Men Gud ske tak, som giver os sejren ved vor Herre Jesus Kristus!

24

25 Åb. 21:3-4 Nu er Guds bolig hos menneskene,       han vil bo hos dem,       og de skal være hans folk,       og Gud vil selv være hos dem.       Han vil tørre hver tåre af deres øjne,       og døden skal ikke være mere,       ej heller sorg, ej heller skrig, ej heller pine skal være mere.       Thi det, der var før, er forsvundet.

26

27 EM 1992

28

29 Men Gud ske tak, som giver os sejren ved vor Herre Jesus Kristus!
1. Kor 15:57 Men Gud ske tak, som giver os sejren ved vor Herre Jesus Kristus!

30

31 Mig er givet al magt i himlen og på jorden.
Matt. 28:18b Mig er givet al magt i himlen og på jorden.

32

33 Jesus har vundet! Jeg har vundet. Det er virkelig en god morgen!

34


Download ppt "Matt. 28:8-10 Og de skyndte sig bort fra graven med frygt og stor glæde og løb hen for at fortælle hans disciple det. Og se, Jesus kom dem i møde og hilste."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google