15. april 2004 Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fortolkning af AMO reformen
Advertisements

Vil du have en fuldmagt fra en borger?
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Erfa- og evalueringsmøde
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
Maritim Miljøstyring HVAD ER MILJØSTYRING (ISO 14001) ?
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Introduktion Values Interweave ™. Når virksomhedens sætter fokus på sine værdier, så er ord sjældent nok til at få værdierne forankret.
Kompetenceudvikling gennem SPIDO-konceptet
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
PC1 Lad os komme i gang…..
Erfaringer fra netværkssamarbejde
Orientering fra Kræftens Bekæmpelse Karin Mejding
Uddannelsesdag for kursusledere og efteruddannelsesvejledere Fra viden på kursus til handling i praksis Møde om God læring.
VEJLEDNING… … til brug af præsentationen:
Afdelingen for Uddannelse, Ledighed og Kompetenceudvikling Realkompetence Konference om kompetence IT-Klubben – Finansforbundet Onsdag d. 27. september.
Udviklende Læringsforløb for Lægesekretærer og øvrigt Administrativt personale med tæt kontakt til patientforløb ULLA Sektion for Rekruttering og beskæftigelsesfremme.
Innovative ledelsesrum. Hovedpunkter Erik: • Vores daglig praksis – tanker og omtanker • Innovative ledelsesrum som de ugjorte valg Christian: • Praksis.
Unge & IT. Kampagne og rekruttering af rollemodeller.
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Velkommen til workshoppen ”Fornyelse af aftenskolen”
Kontakt forældre møde 12. Oktober 2011.
Brug af tablets/mobiltelefon i undervisningen foråret 2014
Rekruttering af studerende - marketing eller vejledning?
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Modul 5 Videndeling, visitering og virksomheder. Kvalificeringsforløbets opbygning Modul 1.Udfordringen og kendskab til hinanden Modul 2.Praktisk viden.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Mette Arleth Aalborg Universitet Fru Madsen og de interaktive spatio- temporale online GI-applikationer Kan vi forstå GIS? (skal vi?)
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har givet?
Den gode, den onde og den grusomme - om digital selvbetjening SnitkerGroup 6. September 2011 af Usability Specialist Thomas Visby Snitker.
SEO PÅ AU.
Efteruddannelsesindsatsen 2007 Analyse Danmarks undersøgelse januar 2008 Oplæg på Kompetencerådets møde den v./ Merete.
Velkommen til E-business
Organisering og navigation John Paulin Hansen September 04 Usability.
Lauritz B. Holm-Nielsen, Rektor DK Infonetværkskonference, 10. og 11. maj 2007 AARHUS UNIVERSITET INFONETVÆRKSKONFERENCE 2007.
1 Kom i gang med it på IT-Universitetet Introkursus forår 2007.
IT Jobs Dine muligheder. Der mangler medarbejdere i IT-branchen Hvad kan IT-branchen tilbyde dig? Hvad skal du kunne for at få et job i IT-branchen?
Webdesign og informationsarkitektur BDMD 1. Sem. John Paulin Hansen Sept
Medarbejdermøde 11. september Orientering om ASB’s strategi og udvikling  Hvordan klarer ASB sig lige nu?  Får vi flere penge og mere plads i.
Deltagelse og fastholdelse i et skole- og ungdomskulturelt perspektiv på erhvervsuddannelserne Peder Hjort-Madsen, Center for Ungdomsforskning, Aalborg.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
- COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj COPENHAGENLIVINGLAB.COM - DEN TRYGGE KOMMUNE URBAN INNOVATORS 5. MAJ 2010 COPENHAGEN LIVING LAB Njalsgade 106,2.
Erasmus-pladser - Hvad er det? Og hvordan kommer jeg afsted?
Køb det fulde sæt til 299 kr + moms
Hvordan spørger man anerkendende?
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Hvordan kan vi hjælpe hinanden så der ingen spiseforstyrrelser opstår?
Anskue praktik fra SCF - lægger en plan og holder den - deterministisk verdensbillede CRP - involverer og udvikler undervejs - i denne sammenhæng skubber.
Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor.
1 Uddannelse på ITU Mads Tofte, Rektor.
28. MARTS 2011 FREMTIDENS AARHUS UNIVERSITET. Rektor Lauritz B. Holm-Nielsen VIDENUDVEKSLING UDDANNELSE FORSKNING TALENTUDVIKLING HUMBOLDT -UNIVERSITETET.
Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal.
Organisering og navigation John Paulin Hansen September 04 Usability.
1. 2 Til venstre finder du de databaser der kan være relevante for Psykologi Til højre finder du vejledninger og links. Bl.a. de to powerpoint-præsentationer.
Sådan bruger du præsentationen
Årsmøde 27. april Dagkirurgi og hjemmepleje v/ sundhedschef Annemarie S. Zacho-Broe Aarhus Kommune.
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light AARHUS UNIVERSITET AU VELKOMMEN TIL SCIENCE AND TECHNOLOGY.
Hvad gør os arbejdsglade?
Hvorfor er det svært at regulere psykisk arbejdsmiljø?
Karakterer og læring.
Projekt:værktøjsdagen 2018
Oplæg specialuddannelse i borgernær sygepleje
Præsentationens transcript:

15. april 2004 Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor

Kompetenceudvikling kompetencer = det, man skal kunne for at løse en (arbejdsmæssig) opgave. Hvordan specificerer man krav til et it-system? Hvordan undersøger man om firmaets web-site er brugervenligt? Hvordan programmerer man positionsafhængige flerbrugerspil til mobiltelefoner? Hvad er en it-strategi og hvordan laver man en?

It er ikke raketvidenskab, og dog… It er forførende let: det er ofte muligt at komme frem til en eller anden løsning, selv om man famler sig frem. Det bliver måske nok unødvendigt langsommeligt (og dyrt), og resultatet måske heller ikke særlig godt, men noget kommer der som regel ud af det. Det er forbløffende svært at lave gode løsninger! Selv personer, der har taget en videregående uddannelse, har sjældent i deres uddannelse fået de kompetencer de har brug for for at løse it- relaterede opgaver. Utrolige ressourcer bruges på at genopfinde den dybe tallerken. Kompetenceudvikling handler om at vide det man skal vide for at løse en opgave så vidt det nu vides.

Kort sagt Åbent universitet på ITU tilbyder it- kompetenceudvikling på universitetsniveau.

Succeskriterier for Åbent Uni Du skulle gerne lære noget, du ikke vidste i forvejen. Det ny, du lærer, skulle gerne sætte dig i stand til at gøre ting (”løse opgaver”), du ikke er rustet til nu. Du skulle gerne føle, at kompetencetilvæksten har været umagen og udgiften værd. Du skulle gerne have haft en sjov og spændende tid her.

Fremtiden for ÅU på ITU Størrelsen af ÅU på ITU i 2003: 101 ”årselever”, svarende til ca. 400 ÅU- studerende. Vi har som mål at øge det til 130 årselever i Vi vil gøre det bl.a. ved at øge udbud af kurser, der ligger uden for normal arbejdstid

Hvad kan vi tilbyde? Et meget rigt og spændende fagligt miljø, hvilket øger sandsynligheden for, at du kan få netop den kompetenceudvikling, du har brug for. En meget travl og udfordrende hverdag. En ny og enormt flot bygning...

ITU i Ørestad (fra juli 2004)

ITU i Ørestad (animationer) Klik her

På gensyn på Åbent Universitet … I Ørestaden Til september