Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal."— Præsentationens transcript:

1 Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal ud at rejse, og en anden i mellemtiden skal ordne ting for dig, der involverer det offentlige. Det kan også være, at du vil give fuldmagt til et familiemedlem, så I letter hverdagen for hinanden, eller at du har brug for professionel hjælp til en ansøgning eller en klage og derfor vil give en professionel fuldmagt. Når du har givet en digital fuldmagt vil den, du har givet fuldmagten til, logge på borger.dk, eller en anden digital løsning fra det offentlige, med sit eget NemID og handle på dine vegne. Digitale fuldmagter fungerer ligesom fuldmagter på papir. Du bestemmer, hvem der må få adgang til dine oplysninger, og hvor længe fuldmagten skal gælde, og du kan altid tilbagekalde den. Følg trinnene nedenfor hvis du ønsker at tilbagekalde en fuldmagt, du har givet. 1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har givet?

2 Klik på fanebladet Fuldmagter. 1 1 1

3 Du kan nu se en liste over alle de fuldmagter, du har givet, under AFGIVNE FULDMAGTER. Alle gældende fuldmagter har statussen Aktiv. Klik på Detaljer for at læse mere om fuldmagten. Når du har fundet fuldmagten, du vil tilbagekalde, skal du klikke på knappen TILBAGEKALD. 1 2 2 2 2

4 Du skal nu bekræfte, at du vil tilbagekalde fuldmagten, ved at klikke på TILBAGEKALD. Du har nu tilbagekaldt fuldmagten, og den kan ikke længere anvendes. 3 Bemærk, at du ikke kan fortryde tilbagekaldelsen, men du kan altid lave en ny fuldmagt under GIV FULDMAGT 3


Download ppt "Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google