Stormøde d. 9. juni 2010 Ledelsens årsberetning og kig i krystalkuglen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Den gode Klasse Forældresamarbejde 1. Møde i klassen.
Rullende indskoling på Skovbyskolen.
Hjalleseskolen – Fremtidens 7. klasser
Velkommen på Skibet Skole
Orientering om skolebestyrelsesarbejdet
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Er det ikke noget i klassen?
November 2010 Skolefusion i Fredensborg. November 2010 Fusionsplan Fusionsplanen er blevet til på baggrund af konstruktive drøftelser i: -Skolebestyrelserne.
Fremtidens folkeskole i Aalborg
Vi arbejder i bestyrelsen på at sikre og føre tilsyn med, at den rette kurs sættes og holdes. Overordnet retning og overblik, vi arbejder ikke ”i maskinrummet”.
Alle børn skal være del af fællesskabet
Nordenskov Skoles implementering af
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
Profilskole Fyrtårn C ”Det hele barn” Fyrtårn A ”Fortsat høj faglighed”
Møde for nye forældre på Åløkkeskolen d. 31/10 – 2013.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Kære forældre Hermed orientering om status i forbindelse med Pilehaveskolens udbygning og flytning til Verninge i skoleåret 2013/2014. I foråret 2013 har.
Reformmesse på Sofiendalskolen
BUDSKABER TIL FORÆLDRE:
Landsbypedel – et socialøkonomisk projekt og et projekt til genrejsning af landsbyer.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Bestyrelsesmøde 30. september 2013 Stavnsholtskolen Folkeskolereform – de helt overordnede rammer.
24. februar 2009Flemming F. Christensen1 Årsberetning 2009 Gjessø Skole Mål for 2008/2009 –Multihal/fysiske rammer Hvordan får vi sikret det? –Synlighed/presse.
Formålet med aldersblandede hold & rullende skolestart
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Tre klare nationale mål
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Årsmøde på Husum Skole - En skole i bevægelse. Program – Beretning for spørgsmål Arbejdet i skolebestyrelsen Pause
Skolebestyrelsens årsberetning 2008
Præsentation af resultaterne fra erfaringsopsamlingen om ny klassedannelse LIM den 5. januar 2012.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Folkeskolereform på Sortedamskolen
SFO – mellem skole- og fritidspædagogik
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Folkeskolereformen på vores skole
Velkommen Skolestruktur Aktiviteter gennem året Visionsarbejdet
Folkeskolereform 2014.
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
Skoleåret  Høj faglighed  Helhedssyn  Respekt  Engagement  Udviklingsorienteret Klik på skyen og se en fortolkning af værdien ”høj faglighed.
APV Lindved Skole Januar Rengøring SFO Undervisning.
4.lektion: Identitet og sociale grupper
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Visionsdagen Hvad kom der ud af dagenHvad kom der ud af dagen Lærernes oplevelse af dagenLærernes oplevelse af dagen Det opfølgende arbejdeDet opfølgende.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag.
Præsentation af forårs-sfo
Skolebestyrelsens årsberetning Hvem sidder i skolebestyrelsen? 7 forældrerepræsentanter: - Lena Uldall, formand, kontaktperson til førskolegruppe.
De seks bedste billeder fra gruppen
Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole 4-6 klasse.
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
Hvilke erfaringer, udfordringer og dilemmaer har vi i kommunen? Lisbeth Holm Risikomanager.
Kvalitetsrapport 2009/2010 Nuancer og variationer - et billede af et mangfoldigt skoleområde. En afrapportering fra skoleområdet med fokus på initiativer,
UU Aarhus og Samsø – læs mere på Sådan – gør vi… Sådan gør vi med modtageunge i Aarhus Kommune. Samarbejdet mellem Børn.
Velkommen til orientering om folkeskolereformen 10.juni 2014 på Arden Skole Program: 1. Information om den nye folkeskolereform 2. Hvordan gennemfører.
Korsager Skole 3. februar Præsentation og referat fra Kontakt- og trivselsforældre ekstra møde.
Model for læsevejledning baseret på aktionslæring Formål med modellen:
Årsberetning 2014/15. Første år med skolereformen Vi synes som bestyrelse, at det er gået over al forventning. Lærerne har håndteret de nye krav på en.
Morgendagens Børne- og Ungeliv FORÆLDRE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 11:13 Powered.
Skolebestyrelsens Årsberetning 2015 Skoleår 2014/15 Skolebestyrelsen Brobyskolerne er læring!
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Lyt, Leg og Lær Vær den du er Ordrup Skole Årsberetning
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Præsentationens transcript:

Stormøde d. 9. juni 2010 Ledelsens årsberetning og kig i krystalkuglen

Årsberetning Personalesituationen Årets gang på skolen Næste skoleår Skolernes rejsehold Ønsker for fremtiden

Stjernestunder Dejlige glade børn  stærke børn der kan klare modstand God forældreopbakning  fundamentet Fantastisk personale  hverdagens helte

Personale situation Lisbet E. Olesen – Har afløst Helle Rabjerg Bjarne Højgaard Jensen – har afløst Mette Tosti Maja Wollesen er barselsvikar for Anne Mette Rimme Lone Borggaard har været på udd. orlov - Natur/teknik liniefag Charlotte Brydsøe er færdig med læsevejlederudd. Lisbet Larsen er i færdig med speciallærerudd. Valther Petersen har afsluttet 5. modul i LD Mikkel Heidmann sygemeldt i en længere periode Kate Hjort skal til Næsbjerg Skole Rengøringen er blevet udliciteret Anna er fyret pr Ekstra hænder og hjerter  løntilskudsmedarbejdere

Årets gang på skolen Madordning - der funger supergodt Fokus på IT – smarts boards i de fleste klasser Godmorgenlæsning Brugertilfredshedsundersøgelsen Test – vores egne og de nationale Elevrådets indstillinger og Mobbepolitik Stort fokus på trivsel Samarbejde med Teglhuset, efterskolerne, Næsbjerg, foreningerne og erhvervslivet i området Kunst & kultur, Natur & teknik Vi holder af hverdagene…..

År i Varde Kommune Dialogbaseret aftalestyring Harmonisering har taget og tager stadig tid Økonomi udfordringer Ny direktør for B & U- området Helhedsskoleharmonisering Buskørsel Kvalitetsrapport Strukturreform Trivselspolitik Nordenskov skole og SFO

Næste skoleår Som nye områder har vi valgt at sætte fokus på: At træde stierne mens vi går dem Klasserumsledelse – sammen med Næsbjerg Skole Opkvalificering af området omkring væksthuset  Owen Lund –Naturteknik læseplan 30 års fødselsdag

Næste skoleår Som fortsætterområder har vi valgt at sætte fokus på: Helhedsskolen i en ny og harmoniseret udgave IT i undervisningen – forældreintra Læseindsats, læsevejledning og specialundervisning Sunde og glade børn lærer bedst Elev- og læreplaner Overgang fra team 1 til 2, fra team 2 til 3 samt team 3 til Næsbjerg skole LP-modellen Se Implementering af Forældreværdihuset

10 anbefalinger fra skolernes rejsehold

Er glasset halvt fyldt eller ….. Vi ser det, vi vil se.. Vi hører det, vi vil høre.. Kommunikation –Sig det –Sig det til dem, der kan gøre noget ved det Fejl og succes’er –Lær af begge dele –Fortæl de gode historier

Ønsker for fremtiden Fortsat godt skole – hjemsamarbejde –Alle forældre er jævnligt på forældreintra –Ferier lægges så vidt muligt i skoleferierne Fokus på kerneydelsen: Undervisning af jeres børn At politikerne tænker langsigtet Pas på jeres børn Det eneste sikre er, at alting er under forandring…. Her er forundring og refleksion en god ting..