 Planlægning › Kommunikationsplanlægning › Teknisk planlægning  Krav- og testspecifikation › Krav til produkt  Design › Brugergrænseflade  Implementering.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Coaching Det handler om at stille de rigtige spørgsmål!
Advertisements

HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
Introduktion til PECS på Lysholm
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Borgernes barrierer for brug af IT
Uddannelsessystemet Paradokser og muligheder
Evaluerings-, erfa og udviklingsmøde Studiepraktik 2012.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Kommunikation/IT eksamen
Lavet af: Isabel Odder & Katrine Heidelbach 2.5 K
Fag lærer på SDE Odense siden 2003
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Sprog/billeder på Internettet
”Design og fremstil – med udgangspunkt i vores case – et eller flere medieprodukter, der vil kunne indgå som del af kampagnen, der skal skabe opmærksomhed.
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
TERM modellen Introduktion til øvelse
Opgave valg: Opgaveoplæg nr. 2 Information.
Om feedback og tilbagemeldinger
Kommunikation / it.
Dansk 1. klasse.
Hvorfor mistede jeg mit job?
Af: Michael Jørgensen. Entity Life Cycle: Hvad er det ?  Er en måde, hvordan man, eventuelt tidligt i programmeringsforløbet, kan bestemme hvordan et.
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
En fejl af stor betydning...
Den gode, den onde og den grusomme - om digital selvbetjening SnitkerGroup 6. September 2011 af Usability Specialist Thomas Visby Snitker.
Min identitet af Julie 10.A Udseende Jeg har langt lyst og lidt krøllet hår. er lav. blå øjne.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Vejlederens funktion i det problemorienterede projektarbejde
Regnskab & økonomistyring - Lektion 14 HD 5. semester forår 2010 v/ Jens Godik Højen, April 2010.
- Gør jeg det godt nok som leder. - Gør mine ledere det godt nok
Lineære Funktioner Buch og Adam
Kommunikation/IT – Thor Madsen 1.1 RTG
Ketoner og Aldehyder Af Peter og Toke.
Store IT- innovationer (SITIN) TØ2. Dagens program Kontor Feedback på one-minute paper Fremlæggelser Tips til obligatoriske opgaver Strip sequence øvelse.
Spørgeskemaundersøgelse
Trigonometrisk Lommeregner
Industrien som karrierevej -Et tre-årigt tværfagligt projekt i Herning Kommune -Industrifremmende loge 12. december 2014.
Modul 4 Teamsamarbejde Hvis der er tid kan man prioritere at bruge mere tid på dette modul end på det foregående, da den ekstra tid kan anvendes på øvelserne.
Fronthouse workshop 8: Derfor skaber forsøgsprojekter fremtidssikrede renoveringer NCC. 16. Juni 2011 Søren Terkildsen, Ph.d-studerende, BYG:DTU.
En patient får forkert blod
Store IT- innovationer (SITIN) TØ6. Dagens program Overordnet feedback til OO2 Øvelse til kap. 10 Mine projekter Ugens opgave/OO3 Individuel feedback.
Mit medieprodukt er en plakat til en miljømesse..
1. Semester rapporter Det skal fremgå af rapporten at man kan planlægge implementere afprøve dokumentere middelstore programmeringsopgaver.
Case Året er 2031 og staten er i gang med centraliseringen og nu er det blevet skolernes tur. Der skal spares penge på både lærere og undervisningsmaterialer.
EASY-A set med usability-konsulentens briller 6. september 2007.
Sammenhæng: Eleverne bliver ikke bedre til at skrive og arbejder ikke med deres fejl. Eleverne snyder: bruger oversættelsesmaskiner eller henter stile.
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor.
Brugergrænseflade Afprøvning af program. Sådan bruger du programmet Programmet er bare en demo og er ikke funktionsdygtigt. Dog kan du trykke på de forskellige.
Ergonomi Anchelika V. Skjødt.
IT-Produkt til læring php. ”Graf editor”
Repetitionssvar til lektion 23 1.Hvorfor er vækst per kapita et bedre mål for velstandsudviklingen end vækst i BNP? Når væksten skal fordeles, er det vigtigt,
Enes Kücükavci !.  Planlægning  Krav og testspecifikation  Design  Implementering  Test/Afprøvning  AMANDA.
mens animationen kører afprøve andet design
Øvelse 1: First Impressions
Kristina G. H. Kristensen Kommunikation og it eksamen 22. juni 2009 kl – Opgave: Markedsføring af Kulløse miljømesse.
Christopher Jensen Htx – 1.x 10/9-07 Det perfekte skud.
Den grafiske brugergrænseflade Overvejelser Afprøvning Udvidelser.
Ingen ledighedsstress Søg power og synlighed
Design - brugervenlighed
AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES 4. DECEMBER 2013 FØLGEFORSKNING 4. DECEMBER 2013 FØLGEFORSKNING Forsøgsprogram om modersmålsbaseret undervisning.
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
Jan Christiansen Nyborg Gymnasium
1.08 Test.
1.08 Test.

SEO - opgave: STATE Drinks Gruppe: Sabrina & Tamer
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
Præsentationens transcript:

 Planlægning › Kommunikationsplanlægning › Teknisk planlægning  Krav- og testspecifikation › Krav til produkt  Design › Brugergrænseflade  Implementering › Brugergrænseflade › Koden  Afprøvning › Thomas › Karl

1.1 Kommunikationsplanlægning Lasswell’s 5 Hv’er:  Hvem siger › Det gør afsenderen selvfølgelig, hvilket er mig.  Hvad, i › Om træning af kommategnsætning.  Hvilken kanal, til › Igennem et program, som jeg har udviklet og afprøvet til formålet.  Hvem, med › Det sker med en modtager, som i mit tilfælde er elever på gymnasiale uddannelser.  Hvilken effekt › Det skulle meget gerne have den effekt, at deres kommategnsætningsfærdigheder bliver forbedret.

 Det er et problem, at så mange studerende, og mennesker rent generelt, ikke er i stand til at sætte kommaer. 1.2 Teknisk Planlægning

 Krav: › Brugervenligt. › Velfungerende. › Det skal kunne hjælpe studerende med at lære kommasætning.  Det forventes at: › Det forventes, at kreatøren af programmet kan sætte kommaer uden fejl. › Programmet skal være let anvendeligt og overskueligt. › Programmet skal være gennemtjekket for fejl mange gange, så brugere ikke lærer noget forkert.

3.1 Brugergrænseflade

4.1 Brugergrænseflade

Thomas  Godt program  Man kunne måske lave en indledning til programmet og dets funktioner  Man kunne lave en total score, som opsummerer alle siderne med øvelser  En rank ud fra den totale score  En tilfældig rækkefølge på sætningerne, så man ikke bare kan tage testen to gange og lærer svarene i hovedet.

Karl  Der mangler måske nogle instrukser, så det er nemmere for brugeren at komme i gang med programmet  Godt med feedback på ens svar  Alt i alt et godt produkt.