SÆLG DIN SESSION. God overskrift Kort, sigende og interessant. Maks. 55 anslag med mellemrum Perspektiverende beskrivelse Hvorfor er dette emne interessant.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvordan hænger det egentlig sammen?
Advertisements

Smas’hit En succes. Adfærdsdelen har med udgangspunkt i interviewunder- søgelsen og spørgeskemaundersøgelsen belyst, at brugerne af Hashfacts og Restart.
Værktøjer/tips og tricks - til implementering af ændringer i egen organisation Hvorfor benchmarking/evaluering Er der nogen, der ved, hvorfor vi laver.
Paradigmeskift i kommunal fysioterapi
Hvad du har lært Dine nye mentaltræningsvaner. Du har nu lært dig selv bedre at kende som løber • Du er blevet mere bevidst om den tankevirksomhed der.
// Tv - Dokumentar film.
Kapitel 3 Problemstillinger Håndtering af store datamængder
Klima.
Grønt flag grøn læreruddannelse
Kilde: nwf Dette power point kan fint supplere læsningen af side i elevbogens kapitel 2: Fra miljøsynder til eftertragtet råstof Undervejs.
Det er over 20% af vores totale udledning af drivhusgasser
Vedvarende energi til husstande
Geografi C Vejr og Klima, time 3.
Klimaforandringer.
Skru op for din hjerne Pædagogisk Afdeling 2011 Tlf Mail:
1 Opfattelser af klima og energi Befolkningsundersøgelse februar 2011 Udført af Epinion for Det Økologiske Råd, Greenpeace, WWF Verdensnaturfonden, Vedvarende.
Landbrug og fødevarer Vand Klima Global opvarmning Landbrug i DK og EU
Luft- og vand varmepumpe
Sportspsykologi og coaching med særligt fokus på golfen Tirsdag d. 8. januar 2013.
ENSO – El Niño-Southern Oscillation
Teori, begreber, faglige metoder og undersøgelsesmetode
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
SEO PÅ AU.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Planteavl Flerårige energiafgrøder som miljøfremmende foranstaltning Irene Wiborg.
Karl Henrik Flyums model
Energi 4 Klimaændringer Naturlige variationer Menneskets bidrag
Klimaændringer – kort version
Men vi kan godt gøre en forskel.
Målet for os i dag ”At lære jer en simpel model, der sætter jer i stand til, at opbygge en argumentation, der giver jeg gennemslagskraft”
Reduktion af lugt Afgasning af lugtstoffer ved gylleudbringning afhænger af: Gylletype (dyreart, fodring, vandspild, opbevaring …) Gyllebehandling (forsuring,
TATIONpRÆSEN 20 DECEMBER, 2008 AARHUS UNIVERSITET Videndeling i netværk Med fokus på bibliotekernes undervisningspraksis › Struktur for videndeling for.
Regnskoven.
D. 12/5- 14/ Kulløsevej Kulløse.. Spædende miljømesse også for almindelige mennesker! Se blandt andet nye produkter så som isolet pladen.
Klimaændringer og udledning af drivhusgasser
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Hanne og Karsten. Emne Genbrug af spildvarme med varmepumper. Muligheder, perspektiver og udfordringer på en virksomhed. Gennemgang af projekt på Færch.
Kapittel 9 Klima forandringer. Klimaet forandre sig  Drivhusgas forbruget stiger næsten i alle lande  I udviklningslandene stiger co2 udslippet især.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Maksimal nytte af LandbrugsInfo Kongressen Planteproduktion 2004 Herning den 14.
1 Du er leder At være formand er at være leder Men jeg er frivillig – og det er resten af bestyrelsen også! Lederen sætter rammen – sammen med de øvrige.
Plantekongres Opdeling Spørgsmålet kan opdeles i to underspørgsmål: Hvilke lugtstoffer afgives fra gylle? (fysisk & kemisk) Hvorfor opfatter.
‘Retorik om KOL og rygning’
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
Oplæg på workshop om teknologisk udvikling Procesindustriens årsmøde d. 26. marts 2006 Susanne Kuehn Hvordan møder en energitung virksomhed samfundets.
Velkommen Tak fordi I har valgt at deltage i denne session.
Hvad kan du gøre for bekæmpe dem? Klimaforandringerne EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009.
SÆLG DIG SELV! Du kan støde ind i en kommende arbejdsgiver, når du mindst venter det. Derfor er det en god idé at være forberedt på at sælge dig selv.
Vandets vej fra hav til land
Tværfaglig undervisning
Afgørende videnskabelige beviser EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Klimaforandringerne.
Natura 2000 – status Landbrugets rolle i fremtiden Annette Pihl Pedersen, LRØ
Smas’hit En succes. Adfærdsdelen har med udgangspunkt i interviewunder- søgelsen og spørgeskemaundersøgelsen belyst, at brugerne af Hashfacts og Restart.
Hvordan påvirker gylleseparation risikoen for udledning af drivhusgasser? Søren O. Petersen Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, Aarhus Universitet Sven.
Hvordan påvirker forsuring kvælstofvirkningen i marken? Peter Sørensen Danmarks JordbrugsForskning Afd. for Jordbrugsproduktion og Miljø.
Klimaforandringer.
Globaliseringsredegørelse 21.mar. 11 Globaliseringsredegørelsen 2011 Grafer fra temakapitlet Den globale kamp om råmaterialer.
Layout og fremlæggelse
Handlingsplan for fremtidens biobaserede samfund Lars Aagaard, Claus Søgaard-Richter & Martin Lidegaard.
Christian Ege, sekretariatsleder Biogas og bæredygtighed N&L-kommissionen Det Økologiske Råd.
SKRIVEFAGET Modul 1: Skriveproces og struktur Lektion 1: Fase 1: Idéudvikling og fokus.
Klimaudfordringen og fødevareproduktion i globalt perspektiv
Hvad kan du gøre for bekæmpe dem?
SLET DENNE SIDE TIL SIDST SÆT X
Leret i pottemag'rens hånd
Global opvarmning – hvad rager det os ?.
indlandsisen smelter oversvømmelser
BADMINTON Netværksmøde foråret
HVAD KAN MAN BRUGE SVINEKØD TIL
Projekttilskud Adam Conrad
Fortæl din makker hvad dine vigtigste arbejdsopgaver er.
Bestemmelse af afvandingstilstand ud fra temperaturmålinger
Præsentationens transcript:

SÆLG DIN SESSION

God overskrift Kort, sigende og interessant. Maks. 55 anslag med mellemrum Perspektiverende beskrivelse Hvorfor er dette emne interessant. Titler på indlæg Kort, sigende og interessant. Maks. 80 anslag med mellemrum Ikke samme indhold som beskrivelse.

Hvad betyder drivhusgasser for klimaet? Drivhusgasser eller varm luft? Kampen mod udslip af klimagasser er udnævnt til et af verdenssamfundets mest påtrængende opgaver. (Deltagerne vil) få et nærmere kendskab til dokumentationen for sammenhængen mellem udslippet af drivhusgasser og den globale temperatur. Derfor er udslippet af drivhusgasser helt afgørende for det fremtidige klima Derfor er drivhusgasserne næppe den afgørende faktor for det fremtidige klima ()

Særligt beskyttelseskrævende dyrearter – hvad betyder det? Kan frøer og salamandre stoppe en miljøgodkendelse? Karantæneskadegørere Skadegørere vi gerne vil holde ude af Danmark Lugt og ammoniak efter gylleudbringning Skal foråret lugte af gylle?

Hvad gør forskellen med succes og fiasko i piledyrkning? Få succes med pil Implementering af handleplaner Den gode implementering af handleplaner “Cocktaileffekter” Er cocktails farlige?

Spar på Drop ? !