STREET ART / GADEKUNST.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
? Fra 1 til 10.
Advertisements

Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Gammelheds-Philosophy
Mathias, Linda, Kathrine og Marie
”Intet” af Janne Teller
Danske dyr Dette er en oversigt over de største danske dyr.
Chat og SMS på den fede måde!
Hvad er korruption? En kort introduktion
Readymades / genbrugskunst
Pablo Picasso Den politiske Picasso.
Byudvikling med kulturfokus
Internet til alvor og sjov
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Workshop 8 WEB 2.0 værktøjer udvider læse- og skrivepotentialet i Kristendomskundskab og Samfundsfag Birgitte Holck Bækgaard, lektor på UC Syddanmark,
INFORMATIONSFORMIDLING KRÆVER EN PLAN SKANKOMP VIBORG LOUNGE TIRSDAG DEN 5. OKTOBER 2010.
100 år er gået… Tag på historiejagt og lyt til fortællinger
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Grizzly Dream – Din Hundemassør / ved Anette Englykke
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Af Tommie, Janne, Michelle og Louise
Hvor der er fokus på klimaet.
+ FORBRUGERNE OG LANDBRUGET: HVAD GIK GALT? Henrik Byager Kommunikationsrådgiver Planteavlerdagen 1.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
FC HUSET - et konferencesystem som First Class er li’som et hus, der arbejdes og samarbejdes i. Denne lille Power Point forsøger at beskrive First Class.
Hvordan handler jeg ved æresrelaterede konflikter v. Susanne Willaume Fabricius Projektleder LOKK.
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Livet som kristen - det koster -
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
KVINDER HALVDELEN AF VERDEN
LIVE DIGI-ART. Problemstilling: Konservativ holdning til ny og anderledes arkitektur i dk 9700 fredede og bevaringsværdige bygninger Strenge krav.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
AT forløb om emnet ”Storby”, 1. g jan
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
En hest, der kan flyve. Ure, der smelter, og mærkelige væsener, som ligner noget fra en drøm. De surrealistiske kunstnere malede det, de fandt i deres.
Prisen for efterfølgelse – vi du betale den?. Teksten til 3. søndag eft. Trinitatis v25 Store skarer fulgtes med Jesus, og han vendte sig om og sagde.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
High fantasy Den mest udbredte og almindelige form for fantasy, på dansk også kaldet episk fantasy. Magi, mytologiske væsner, andre racer og stort verdensbillede.
Kristen i dag Godt budskab.
- et forsøg på en analyse
MADEN OG DE SYV DØDSSYNDER Helle Brønnum CarlsenSeptember2014.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Hvilke ord betegner bedst din oplevelse af at skulle vælge en ungdomsuddannelse efter 9./10. klasse? (sæt gerne flere kryds)
StreetArt.
1 Studiestartsprojekt timers case. SDU som brand.
Tema: Første Verdenskrig Bliv inspireret i temaet på.
Dette kommer til at handle om Fjerritslev by.
Bygninger med signalværdi
INTERPERSONEL KOMMUNIKATION MODEL 1
Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder.
Trend 4 – lokalt set Hyper-connected societies will listen to and empower new voices and groups Det hyperforbundne samfund vil åbne mulighed for, at nye.
Dagsorden Ekspertgruppe – fortæller. Catwalk – højtlæsning.
DWDK – øvelsestime 3 CSS – let the fun begin!!. Tilgængelige slides Disse slides ligger på mit public drev
Dagens menu: Nytårstaler. Statsministerens tekst nytaarstale-2014
HANS CHRISTIAN ØRSTED Lavet af: Emil og Astrid. FAKTA OM H.C ØRSTEDS LIV Hans Christian Ørsted han vidste ikke hvad han skulle bruge sit elektromagnetismen.
Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum
Lavet af: Emil og Astrid
Leonardo da Vinci.
N iels Bohr blev født den 7. oktober Han voksede op og levede med sin familie i København. Bohr var igennem hele sit liv fascineret af fysik og videnskab,
N iels Bohr blev født den 7. oktober Han voksede op og levede med sin familie i København. Bohr var igennem hele sit liv fascineret af fysik og videnskab,
Velkommen til opdagelsesrejsen!. 2 Hvorfor tage på opdagelsesrejse? I de gode gamle dage tog man på opdagelsesrejse for at blive rig og berømt (og måske.
 En hippie er også et ”blomsterbarn”. Det er oversat fra engelsk ”flower power” og betyde egentlig ”blomstermagt”. Det handlede sidst i 60erne om, at.

Målestok forhold Lars Alexander Clark.
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Jan Christiansen Inspiration systime.dk
Bowler hattens historie
Præsentationens transcript:

STREET ART / GADEKUNST

Hvad er street art ? Street art som også kaldes gadekunst, er en videreudvikling af graffiti der startede i New York i slutningen af 1960’erne Graffitien blev i starten lavet hovedsageligt af unge mænd i undergrundsbanerne eller på husmure. Graffitien blev udbredt til hele verden og det blev en trend at få sit navn ud. Graffitien defineres normalt som billeder med bogstaver, der er lavet med tusch eller spraymaling.

STREET ART Street art kunsterne adskilte sig fra de traditionelle graffitimalere ved at skabe nye og anderledes grafiske former og billeder, der bevægede sig væk fra den klassiske graffitiskrift. Forskellen på graffiti og Street art er, at Street art forsøger at arbejde kreativt med byrummet, hvor graffiti malere ofte lægger vægt på, at lave oprør og vise sit eget mærke over for andre skrivere. Street art kunstneres mål er, at sende små budskaber ud til byens brugere. Ofte laves Street art i et sammenspil med omgivelserne. Banksy er en berømt Street art -kunstner fra Storbritannien, hvis identitet stadig er ukendt. Hans værker er oftest politisk-satiriske.

Street ART Udover vægmalerier har Street art mange facetter og kan være alt lige fra klistermærker, til plakater, til stencils, installationer i gadebilledet, perleplader, strik og legoklodser de mærkværdigste steder. Street arten har ofte et budskab, og søger at kommunikere direkte til det almindelige menneske. Det er ikke altid at budskabet er så alvorligt, det kan også bare være et humoristisk indslag i byrummet, som kun den opmærksomme opdager.

Street Art

STREET ART I KOLDING Et busskur på Vejlevej ved Kolding blev i nat pink. Pink Army plastrede skuret til med blandt andet pink soldater.   Kolding blev i nat ramt af såkaldt street art – en slags kunst, hvor borgere sætter kunstneriske aftryk i bymiljøet, skriver DR Trekanten. I nat blev et busskur på Vejlevej ved Bramdrupdam offer for kunsten, da Pink Army plastrede busskuret til med små pink soldater, et bord med pink dug og pink maling på vinduerne. Pink Army er i mod krig. Tendensen med street art er på vej frem, siger Mette Dalby, udviklingschef på Designskolen Kolding: - De her tendenser, hvor man går ind i sit lokalmiljø og gør noget, er stærkt på vej frem, siger hun til DR Trekanten. Mette Dalby synes, at det er fedt, at borgerne kræver byen og nærmiljøet tilbage. Hun tilføjer at der ikke skal laves hærværk, men et stykke arbejde, hvor man kan trække på smilebåndet.

Jon Burgerman Jon Burgerman er en af Englands mest kendte streetart kunstnere, og hans værker udstilles flere steder I verden. Han kalder sig selv for “professionel doodler”, da han er mest kendt for sine doodles (krussedulle tegninger)

Jon burgermans metode 1) Maler en baggrund i stærke farver 2) Burgermann tegner kontur med egen inspiration fra doodles 3) Udfylder ekstra farver i figurerne/symbolerne https://www.youtube.com/watch?v=SUphd7ZOCyY

opgave Lav jeres egne doodels med inspiration fra Jon Burgerman https://www.youtube.com/watch?v=sQYMqa5L96g https://www.youtube.com/watch?v=0Y9Ghh_paK8

Jon Burgerman

stencil