Forbedringer i mindre virksomheder ! Palle Gudbergsen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Advertisements

Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Sæt viden i bevægelse Temadag om Samarbejde og vidensdeling Forældres involvering og indflydelse.
Præsentation af materialer på personalemøde
Endeligt forslag til ”Lys i øjnene” Præsentation af politikken før høringsrunde.
Samtaler i hverdagen & Understøttende sprogstrategier
Introduktion Values Interweave ™. Når ledelsen sætter fokus på et område, så er ord sjældent nok til at få medarbejderne til følge med.
Dialogisk tænketank Gudenådalens friskole. Punkter til afklaring og information  Ingrid Brunebjergs rolle som konsulent for organisationen – commitment.
MedarbejderUDVIKLINGSsamtale
Rehabilitering til borgere med hjertesygdom
Arbejdspladsudvikling
Inklusion af personer med psykosocialt handicap - Det er logik Stig Langvad, Formand for DH 2. oktober 2010.
Virksomheders Risk Management i juridisk kontekst
Præsentation Michael Ahring Petersen Projektchef/Manager Projects Tel  Business Kolding Akseltorv 8, 6000 Kolding.
Trivsel som natarbejder i Århus Amt
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
Introduktion Team Values Interweave ™. Når samarbejdet i et team skal styrkes, så er ord fra konsulenter eller ledere ikke nok.
Forældrerådslagning Keld Bjørbæk, Ungdomskonsulent Tlf
Årsaftale projekt Tidslinie © due & partners
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Konsensusprocessen.
Den Kommunale Kvalitetsmodel
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Holbæk kommune Proces for skolebestyrelserne i arbejdet med ny skolestruktur.
FRA BIKS TIL BUSINESS Vækstmuligheder for kvindelige selvstændige - OPGAVER Århus september 2010.
NETVÆRK mere målrettet Hvilke netværk bruger du? Hvad bruger du dem til? Hvilke af dine netværk giver kontakt til topledere? Hvilke rummer nogen, der er.
DI Hovedstaden - Årsmøde
SFO – mellem skole- og fritidspædagogik
Overvej spørgsmålet. Interview en makker
Workshop om trivselsmålinger SSID – årskonference Rita Jensen Personalestyrelse 29. April 2009.
Objektivitet findes ikke...mennesker gør. De næste 35 minutter... Baggrund Erfaringer….historier fra det virkelige liv Anbefalinger til jer.
Evaluering af dagtilbud Oplæg til DLO’s konference København 25. april 2007 Anne Kjær Olsen og Pia Vinther Dyrby konsulenter på Danmarks Evalueringsinstitut.
Indsigt og udvælgelse – forstå hvad det betyder for jer
Resultatkriterierne i praksis Målinger er et must!
Efter konsensus. Det er spild af tid at gennemføre en selvevaluering uden at følge den op med klare forbedringsprojekter! Prioritering Alle forbedringsområderne.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Direktoratet for Kriminalforsorgen
Nye mål – Regeringsgrundlag 2005 Danmark skal have en globaliseringsstrategi, der styrker konkurrenceevne og sammenhængskraft: Danmark som førende vidensamfund.
Velkommen Tak fordi I har valgt at deltage i denne session.
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 Rammesætning Kompetenceudvikling af pædagogiske ledere.
Januar 2011 Trivselsmøder.
Hvad er det lige med de der Venstrefolk og VU’ere…… 2. februar 2013.
Forbedringsprojekt om målinger - SCKK 2004 Måleovervejelser Overvejelser inden I beslutter jer for en måletype Præsentation af hovedmåletyper Oplæg til.
 Afdelingen der indeholdt USF og KAF er slået sammen med afdelingen for økonomi, jura og personale.  Der er opslået AC-fuldmægtig stilling som “intern.
Fagligt selskab i fremtiden Oktober e Afrunding af seminar: Tak til alle oplægsholdere, der har beriget os med deres perspektiver på temaet – I.
Dinbundlinje.nu Tilbud om Kampagne Kick-off på jeres center.
©SCKK 2005 Excellence Netværk 2004/2005 KVIK vs. Excellence – kan de kombineres og hvordan?
Apotek-Højskoleprojekt,Fane 2 morgenmødemateriale APOTEK-HØJSKOLE PROJEKT 2001 ASTMA PATIENTEN OG APOTEKET Et forsker-praktiker-samarbejde om udvikling.
Hold styr på nøgletallene i din virksomhed September 2013.
Indsæt billede: Højreklik billedet og vælg ”skift billede”, eller slet billedet og klik på ikonet for at indsætte billede. Når du har indsat billede, højreklik.
3-timersmøderne 2016 Initiativ * Konkrete uddannelsesinitiativer + dialog * Konkrete uddannelsesinitiativ er + dialog Årlig rapport 3-timersmødet Vision.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
3-timersmødet 2017.
Kompetenceudviklingsproces Merkantil
Hjertecafèer - tilbageblik
Når PR giver gevinst på bundlinjen
Trivselsmålingens resultater
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Skriv jeres overvejelser på en flipover og hæng den op i lokalet.
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
3-timersmødet 2017.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Flere gode år på arbejdsmarkedet
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
3-timersmødet 2018.
Salgskursus Præsenteret af [Navn].
Indsatser, der virker 20 veje til at bruge mindre antibiotika
Præsentationens transcript:

Forbedringer i mindre virksomheder ! Palle Gudbergsen

STATUS Benchmarking Mål dig med de bedste ! - står udbyttet mål med indsatsen?

Business Excellence

At skabe resultater Indsats Resultater

Oversigt arbejdsmetode 1.Indledende kontakt 2.Interview og regnskabstal 3.Databehandling og rapportudskrivning 4.Fortolkning og forslag til forbedringtiltag 5.Præsentation for virksomhed 6.Handlingsplan for forbedringstiltag 7.Sparring 8.Opfølgningsbenchmark

Trin 2 – eksempel på spørgsmål 2.7 Virksomhedens indsats på måling af kundetilfredshed: Ringe indsats nogen indsats fuld indsats

Trin 5 Præsentation for virksomhed Gennemgå STATUS Benchmarkingrapport Afstemme med kundens eget billede Vigtigt at få accept på rapportens billede Drøfte forslag til forbedringstiltag Aftale nyt møde for at aftale videre aktiviteter Involvere privat konsulent

Rum for forbedring!!!

Forbedringsaktiviteter Typiske eksempler på forbedringsaktiviteter: Reducere varelager For og efterkalkulationer Medarbejderudviklingssamtaler Kredittid til kunder og rykkerprocedurer Økonomistyring Hvor tjener vi penge, og hvor taber vi? Produktivitetsforbedringer Vælge klare fokusområder – kernekompetencer Outsource løntunge opgaver Styrke ledelse – professionel bestyrelse

Tak for jeres opmærksomhed Spørgsmål er velkomne!