Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad er det lige med de der Venstrefolk og VU’ere…… 2. februar 2013.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad er det lige med de der Venstrefolk og VU’ere…… 2. februar 2013."— Præsentationens transcript:

1 Hvad er det lige med de der Venstrefolk og VU’ere…… 2. februar 2013

2 Den liberale familie kan mere sammen

3 Formål LOF har til formål, ud fra en liberal grundholdning, at skabe undervisning og aktiviteter: -der bygger på respekt for den enkelte deltager og frihed til at være forskellig. -der giver viden og indsigt, der kan sætte den enkelte deltager i stand til at tage ansvar for eget liv -der formidler oplevelser og undervisning, der styrker den enkeltes livsglæde Dette for at medvirke til den enkeltes alsidige udvikling og medleven i et demokratisk samfund.

4 Formål a.at arbejde med og sprede oplysning om samfundsmæssige, kulturelle og internationale spørgsmål blandt unge på grundlag af liberale ideer, samt i tilslutning hertil, b.at søge indflydelse på samfundets udvikling

5 Formål Venstres mål er et liberalt samfund, der bygger på frihed, frisind og fællesskab: -Retten til at leve et liv i frihed med respekt for andre menneskers ret til samme frihed -Retten til at tage ansvar for sit eget liv og medansvar for andre menneskers og fællesskabet. -Respekt for det enkelte menneskes egenart og integritet -Retten til privat ejendom

6 Det formelle organisatoriske…. VU har repræsentanter i alle Venstres bestyrelser LOF har repræsentanter kommuneforeningsbestyrelser og Hovedbestyrelsen i Venstre VU og LOF har delegerede på Venstres Landsmøde VU’ere kan få medlemsrettigheder i Venstre på deres VU- medlemskort. Medlemmer af Venstre og VU indkaldes til LOFs årsmøde Mindst flertallet af LOF bestyrelsen vælges blandt medlemmer af Venstre og VU.

7 Nu gælder det jeres erfaringer…

8 Tak for i dag


Download ppt "Hvad er det lige med de der Venstrefolk og VU’ere…… 2. februar 2013."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google