DIF inklusive specialforbundene har behov for at forberede sig til næste spillelovgivning skal forhandles i 2013. DIF har koncentreret udviklingsmidler.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PR KAMPAGNE.
Advertisements

VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Dimensioner i refleksionsskabelon og introduktion til scoringer
FDF FAMILIE Kom godt i gang! Foto: Kim Djernæs.
Projekt Rwanda - baggrund •Folkemordet i Rwanda i 1994 kostede ca. en million mennesker livet over en periode på kun 100 dage. •Den overlevende del af.
Nationalparkmøde Anne Sophie Gamborg Dansk Skovforening 7. september 2010.
Breddeidrætsudvalgets betænkning •Foreningsidræt •Kommerciel idræt •Selvorganiseret idræt •Institutionsidræt •Offentlig idræt.
Udvikling af dommerstrukturen i Dansk Hockey Union Alignment med FIH Umpiring Boost Programme Annemarie Haahr Kristensen og Henrik Ehlers efterår.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Breddesektionens områdemøde 13. April 2013
Det frivillige foreningsliv i dansk idræt
Fundraising Jakob Ugelvig Christiansen
Tre kampagner målrettet unge
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Velkommen til Generalforsamling
Vedtægtsændringer  Ved Hans Bekkevold. Vedtægtsændringer På baggrund af:  Medlemsønsker  Erfaringer.
Brøndby den 10. april 2007 Forældrerekruttering Teddy Pedersen Haderslev Fodboldklub DIF - Breddekonsulenttræf.
Fra Hal til Hav.
PR Kampagne for folkeskolen
Nyborg Kajakklub. Nyborg Kajakklub dage  Stiftende generalforsamling  Fra 25 til 40 medlemmer  Målsætning for det første år  Samarbejdsparter.
Breddesektionens beretning ved Helle Jakobsen, sektionsleder.
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
17. maj 2011Regionalmøde Herning VELKOMMEN. 17. maj 2011Regionalmøde Herning AGENDA •Medlemssituationen •Register over dårlige betalere •Introduktionskort.
Dansk Svømmeunions politiske program
FBUs visionsplan 2015.
10 punkts programmet •Der skal sikres alle børn og unge et alsidigt tilbud om fritidsvirksomhed •Kommunen skal samordne fritidsforanstaltninger, der iværksættes.
Korsør, 20. november 2010Udviklingskonference 2010 VELKOMMEN.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Mentorgruppen Baggrund for mentorgruppens arbejde
Dialogmøder 2012 De private tilbud og kommunerne - fælles udfordringer og muligheder Geert Jørgensen.
2011XXXXX Golfklub FLERE GOLFSPILLERE I DANMARK •”Et overblik” •Udviklingskonference.
Årsregnskab Dansk Svømmeunion Årsregnskab 2011 Årets overskud ½ mio. kroner.
Svømning i den danske folkeskole Pilotprojekt i tre danske kommuner Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Svømmeunion.
Året der gik Breddesektionens beretning ved Helle Jakobsen, sektionsleder.
Rammeforsøg på TEC-HTX Studietid Formål At skabe større sammenhæng mellem uddannelsestid og elevtid At øge lærertilstedeværelsen sammen med eleverne At.
Kort statusopgørelse til styregruppen Efterår 2013 Projekttitel: 1
Introduktionskursus for frivillige
Nanna Højlund, FOA, formand for PASS
Profilskole og styrket social indsats i Høje Gladsaxe skoles skoledistrikt og i Værebro Gladsaxe kommune deltager i Socialministeriets projekt Styrket.
Orientering om forslag til ny kontingentstruktur.
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
KBC/KBCM Stiftende Generalforsamling KBCM/KBC sammenlægning Godkendelse af vedtægter Valg af Formand, Kasserer og Bestyrelse 15. April 2013.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
18. maj 2011Regionalmøde Rungsted VELKOMMEN. 18. maj 2011Regionalmøde Rungsted AGENDA Medlemssituationen Register over dårlige betalere Introduktionskort.
Klubudvikling, herunder lederudvikling 1. Afholde mindst 20 tema- eller netværksmøder i samarbejde med konsulenter og regionsudvalg. 2. Konceptudvikle.
Økonomiseminar maj måned 2009 Mål: Langtidssikret fornuftig økonomi i SVØM. Skaffe nye indtægter i form af frie midler, som samlet set ikke belaster SVØMs.
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Ekstraordinær indsats for årige Pulje til projekter, yderligere elevkvoter og vejledning i bygder.
Hvorfor Digital Post? - og vejen dertil
5 års planer Forebyggende arbejde er bedre end ”hovsa”-løsninger!
1 Folkebibliotekernes it-læringsaktiviteter set fra staten Internat 29. november 2012 for Digitale kontaktpersoner i Roskildes CB område Jonna Holmgaard.
Temadag om indkøb og udbud Torsdag den 25. oktober 2012 Peter Molbæk Driftsleder ITS.
Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent 2.Godkendelse af dagsorden 3.Bestyrelsens beretning om.
Agenda Område møde : Beretning og sektionens økonomi : Budget : Forslag : Aktiviteter og prioriteter : Valg til Sektionen.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Klubudvikling 1. Afholde mindst 20 tema- eller netværksmøder i samarbejde med konsulenter og regionsudvalg. 2. AquaKonference konceptualiseres (Arbejdsgruppe:
Hvad er Projekt X:IT? Projekt Børn, Unge & Rygning Kræftens Bekæmpelse.
Hvorfor arbejde med trafiksikkerhed? Fordi det står i sundhedsloven... og i Færdselssikkerhedskommissionens nye handlingsplan Fordi kommunerne har forpligtet.
Reflektioner og erfaringer samt aktuel rapport fra DEA Genemførelse på erhvervsuddannelserne.
Nye mål – Regeringsgrundlag 2005 Danmark skal have en globaliseringsstrategi, der styrker konkurrenceevne og sammenhængskraft: Danmark som førende vidensamfund.
Dialogmøde 17. januar 2011.
Slke.dk Grønlandske Handels Plads - Et nyt byrum på Christianshavn.
Klubudvikling, herunder lederudvikling 1. Afholde mindst 20 tema- eller netværksmøder i samarbejde med konsulenter og regionsudvalg. 2. Konceptudvikle.
GENERALFORSAMLING 2015 Sigma Swim Birkerød 25. marts
Valgmøde Region Nord Dagsorden - Valgmøde i Dansk Svømmeunion Region Nord Velkomst, udpegelse af referent, opgørelse af fremmødte.
Hvad gør det gode godt? Konference for dag- og fritidsinstitutioner Opsamling – og tilbageblik på dagens udbytte Den 19. november 2007 Kulturhuset i Farum.
Forslag om påtænkt lukning af Tjørnelyskolen og overvejelser vedr. flytning af Tjørnelyklasserne Dialogmøde forældre Tjørnelyklasserne den 30. september.
Fremtidens Forening Dialogseminar lørdag d. 8. oktober 2016
Præsentationens transcript:

DIF inklusive specialforbundene har behov for at forberede sig til næste spillelovgivning skal forhandles i DIF har koncentreret udviklingsmidler til en udviklingspulje og indgår samarbejdsaftaler med de største specialforbund. Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Et forpligtende samarbejde mellem DIF og Dansk Svømmeunion. Fælles handlinger skal understøtte følgende fokusområder: Flere medlemmer Samfundsmæssige indsatser Synliggørelse af DIF og Dansk Svømmeunion Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Flere medlemmer Fundamentet er en kontingentreform med lavere kontingent til breddeklubber (og dermed et højere kontingent til konkurrenceklubber). Til beslutning på generalforsamling den 14. maj 2011 og ikrafttrædelse Midlet er en kampagne overfor 75 klubber med tilbud om startpakker. Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Flere medlemmer Målet er 50 nye medlemsklubber: nye klubber yderligere 13 nye klubber yderligere 12 nye klubber I alt cirka medlemmer ud over de nuværende cirka medlemmer fordelt på 210 klubber. Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Flere medlemmer Kampagnekontingent Et eksempel med en klub med 400 medlemmer, der bliver medlem i Normal kontingent kr Kontingent Kontingent Forventet herefter Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Flere medlemmer Kampagnepakker Et eksempel med en klub med 400 medlemmer, som bliver medlem i En kursist Svømningens Grunduddannelse To kursister på Hjælpeinstruktørkursus Lærebøger og Aqua Champ mærker 2013 En kursist Svømningens Grunduddannelse To kursister på Hjælpeinstruktørkursus Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Flere medlemmer Dertil kommer: Produktudvikling målrettet breddeklubber Konsulentbesøg i perioden Invitation til at besøge Dansk Svømmeunion i Farum og DIF i Brøndby. Målet er at mindske afstanden mellem de nye klubber og DIF-Dansk Svømmeunion. Forsøge at skabe bevidsthed om, hvilket udbytte klubben kan få af et fortsat medlemskab. Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Samfundsmæssige indsatser Skolesvømning Samfundsmæssig opgave at lære børn at svømme. Vi vil i 2011 i samarbejde med Syddansk Universitet undersøge: Hvor mange kommuner har ikke skolesvømning Kvalitetsundersøgelse af tre skoler/svømmeklubber Anbefalinger til organisering Resultat primo 2012 Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Samfundsmæssige indsatser Skolesvømning Skolesvømning koster mange penge. Ved kommunernes budgetforhandlinger i efteråret 2010, har skolesvømningen været under pres. Nogle svømmeklubber har været i dialog med deres kommuner om muligheden for at lade svømmeklubben indgå i en løsning. Inspirationsmøde afholdt i Nyborg med deltagelse af 12 kommuner og 37 svømmeklubber. Input fra Birkerød, Gentofte og Horsens. Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Samfundsmæssige indsatser Skolesvømning Faglighed Svømmeklubberne har: Viden om elementær svømmeundervisning Store undervisningsafdelinger med cirka børn Uddannelsesplaner for instruktører Adgang til nyeste viden Svømningens Grunduddannelse som basis Etablerede planer bør kunne spare tid til forberedelse Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Samfundsmæssige indsatser Skolesvømning Organisatorisk Ændring af klubbens liv fra primært sen eftermiddag og aften til hele dagen. Mulighed for mere attraktive stillinger i klubben: Kontinuitet Voksne instruktører Højere kvalitet Bedre kapacitetsudnyttelse i formiddags- og tidlige eftermiddagstimer. Sammenhæng med svømmeklubbens øvrige aktiviteter. Flere tilbud. Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Samfundsmæssige indsatser Skolesvømning Udfordringer for klubberne Organisering: Fra forening til undervisningsinstitution Større krav til ledelse Rekruttering af flere instruktører Undervisningssystemer Skal kunne håndtere elever der ikke selv har valgt at deltage Større krav til pædagogisk viden Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Samfundsmæssige indsatser Skolesvømning Udfordringer for DIF og Dansk Svømmeunion Vejledning i organisering Uddannelsestilbud til klubbernes instruktører Undervisningssystemer Målsætninger for skolesvømning Katalog over regler Support Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Synliggørelse af DIF og Dansk Svømmeunion Ændre navn fra Dansk Svømmeunion til DIF Svømning? Udviklingsprojekt DIF-SVØM

Synliggørelse af DIF og Dansk Svømmeunion Fortælle de gode historier i fællesskab. DIF logo på Dansk Svømmeunions materialer (diverse tryksager, bannere med mere). Anden form for fælles synlighed. Udviklingsprojekt DIF-SVØM