Indbydelse SFO Bakkeskolens forældreråd indbyder hermed til det årlige forældremøde for alle forældre i SFO Tirsdag d. 1.10.9 kl. 19.30-21.30. Mødet foregår.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvor er vi nu? En levende skole – hele dagen Viden og ikke vaner
Advertisements

Skolereform august 2014………………
Set i forældreperspektiv
Forældresamarbejde på Gjøl Skole
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Ny Skolereform Sådan gør vi i Vonsild
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
En anderledes skoledag for de yngste elever. Temamøde for skolebestyrelser.
Informationsmøde tirsdag den 4. december 2012
Folkeskole-reformen August 2014.
Lærerprofessionen.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Skolereform august 2014………………
Folkeskolereform 3 overordnede mål:
LÆSEHJØRNET I BLOK A.
Informationsmøde, onsdag d. 14. maj kl – 18.00
Arbejde med at give børnene empati. Den gode stol. Kort og godt.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Folkeskolereformen på Kirkebakkeskolen Anette Leonhard
Værdiregelsæt… Ørslev Skole… Klik dig frem vha. musen / piletasterne.
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Invitation til skolebestyrelserne
FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN
Folkeskolereformen - generel information
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Den ny Folkeskolereform. MÅL 1) Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2) Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Folkeskolereformen Esbjerg kommune
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Skolereformen, Hattingskolen
Folkeskolereform 2014.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
Velkommen.
Lærerprofessionen.
GØR EN GOD SKOLE BEDRE! 1.Folkeskolen skal udfordre alle, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i.
Skolens Ansvar Skolen skal:  Tage vare på eleverne, så forældre trygt kan overlade deres børn til skolen  Reagere, hvis elever holder fri uden skolelederens.
Samarbejdet mellem medarbejderne i skolen. Petersmindeskolen
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
Principper for skole-hjemsamarbejdet på Virklund Skole
Hvem bærer tasken. Tid: Torsdag den kl –
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
Orienteringsmøde Torstorp Skole.
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
SKOLE- REFORM En ny retning – en ny skolevej. De gode intentioner Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen.
Skolebestyrelsens skriftlige beretning skoleåret 2014/2015 Lindebjergskolen Lindebjergskolen beretning 2014/2015.
Velkommen til Vestervangsskolen
Kære forældre i de nye 0.-klasser! Velkommen til skolen til jer og jeres børn. Velkommen til en snak om samarbejde.
Velkommen til orientering om folkeskolereformen 10.juni 2014 på Arden Skole Program: 1. Information om den nye folkeskolereform 2. Hvordan gennemfører.
Skolebestyrelsens arbejde Præsentation til forældremøde.
Write a Science Opera i folkeskolen. Opera for børn I en tid hvor begrebet kompetencer meget smalt forsøges gjort op i videnskapital og intellektuelle.
SPARKÆR LBO MØNSTED SKOLE Fællesbestyrelsen oktober 2015.
Forældrenetværk i Stampe. Hvem er Stampe? Hvorfor lave forældrenetværksgrupper Kort oplæg om forældrenetværksuddannelsen Leg med spørgsmål Netværksmøderne.
Klassesamtale om resiliens
- Kom tættere på dit barns skolegang
Læringslokomotivets forældresamarbejde
Til Ikast Nordre Skole og SFO
Præsentationens transcript:

Indbydelse SFO Bakkeskolens forældreråd indbyder hermed til det årlige forældremøde for alle forældre i SFO Tirsdag d. 1.10.9 kl. 19.30-21.30. Mødet foregår i mødelokale 1. Indgang v/kontor Nyt i år: Foredraget tilbydes alle forældre på Bakkeskolen Traditionen tro indbyder vi til et spændende og vedkommende foredrag I år med journalist, forfatter og foredragsholder Peter Brüchmann Med udgangspunkt i den lidt provokerende titel: ”Luk skuffen, forældre og opdrag jeres unger” vil han tale om dannelse, om folkeskolen, som alle har en mening om, om opdragelse af børn og os selv, om respekt for lærere og pædagoger – og mangel på samme, om forældrerollen ind i folkeskolen… alt sammen relevante emner på vej mod en ny og anderledes folkeskole, hvor alle børn skal blive dygtigere og tilliden til skolen skal genoprettes. Uddrag af kommentar fra Peter Brüchmann på blogs.bt.dk: Sandheden om folkeskolen er også, at vores børn er mindst lige så uopdragne som vi selv er. Vi, der formentlig går under betegnelsen ‘ressourcestærke forældre’ går op i, om vores guldklumper nu bliver udfordret på Niels Bohr-niveau som de bedste i klassen i stedet for at lære vores unger, at de også godt må tage sig af de mindre stærke elever i klassen. Det handler nemlig ikke kun om uddannelse. Det handler også om dannelse. Om at være ordentlige mennesker. Her kan skolen gøre meget. Men aldrig så meget, som vi forældre kan, hvis vi påtager os det rigtige ansvar. Det handler om at tage skolen alvorligt. Om at tage vores børn alvorligt, og det gør vi ikke ved at pakke dem ind, men ved at lære dem respekten for skolen, respekten for lærere og respekten for andre elever. Og ikke mindst respekten for den læring, de er midt i. Det er i virkeligheden den største kærlighed, vi kan give dem i deres dannelsesrejse. Efter foredraget vil der være et kort møde – fra 21-21.30 – for forældrene i SFO. Forældrerådet fortæller om deres arbejde og afholder valg til forældrerådet Med venlig hilsen Forældrerådet i SFO – og personalet