Netværk for projekter Præsentation af facebook-univers Seminar for udviklingsprojekter den 9. maj 2012, Odense.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Effekt af e-læring Certificering som e-underviser
Advertisements

Præsentation af materialer på personalemøde
Projektet ELI – Effekter af Efteruddannelse af Lærere i Indskolingen – er en workpackage under Center For Strategisk uddannelseforskning –
22. juni 2014 Status på projektet ’Kvalitetssikret IKV – et bidrag til løft fra ufaglært til faglært’
Kostomlægning i Juvelhuset Erfaringer fra praksis.
Date1 Kontakt til kontaktforældre Billede af skolebestyrelsen og skolen.
Evalueringspolitik Bornholms Vækstforum 24. september 2012.
Medindflydelse • Ligeværd • Arbejdsfællesskab • Frivillighed • Fokus på ressourcer ARK´en Satspuljemidler 2010 kr. afsat midler til etablering af Arbejdsrehabiliteringsklubber.
Projektbeskrivelse 10. Marts 2006 Carl P. Knudsen.
Udvikling af beboerdemokratiet
Red Barnets frivillignet
”Sammenhængskraft som dynamo i klasserummet” August 2010 – September 2012.
En præsentation af Senior Erhverv Nordsjælland
AgeLOC ® Galvanic Body Trio Lancering 2. maj 2012.
Organisering af undervisningen. Det er muligt at indsætte links til diverse filer, hjemmesider, video- og lydklip eller åbne dem direkte i OneNote, så.
Det samarbejdende bibliotek og Palles Gavebod v/ Annie Christensen, Børnebibliotekar, Århus Kommunes Biblioteker
Destination Fyn Idé gruppe: Henrik Lehmann Andersen, Odense Zoo Erland Porsmose, Østfyns Museer Helle Ålkjær, Bøsøre Strand Feriepark Tom Pelle-Jensen,
VERDENS BEDSTE NYHEDER HVAD SIGER DE LAVT HÆNGENDE FRUGTER? Interview med en forældre fra min datters Vesterbro-vuggestue.
KOMpetenceMål i PraksIS
DDB Hindsgavl den 26. maj 2011 René Birkemark Olesen
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Det åndelige landkort i DK  2 ud af 3 danskere tror på Gud  34% tror på reinkarnation  38% på et liv efter døden  2% i kirke på en given søndag (godt.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Ledelsesudvikling på Københavns Universitet
Formidling og forankring i organisationen – hvordan
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
VELKOMMEN til alle jer ”nye” 10vk ‘r
Midtvejsevaluering 3. April FORMÅL: Et udviklingsprojekt med det formål at udvikle og styrke samarbejdet mellem Jobcentre, Uddannelsesinstitutioner.
Lean Netværk AAU.
Kontaktforældremøde 20. marts maj 2012OS - Kontaktforældremøde: Støtte læring2 Mål og agenda Mål Kontaktforældrerne har opdateret viden og forståelse.
Center for Sundhedsteknologi Baggrund:  Sikre regionerne uden for storbyerne gode rammebetingelser for vidensbaseret vækst og udvikling Formål:  At etablere.
Skolebiblioteket og naturfag
VEGA-netværkets årlige seminar
Uddannelse mellem skole og praktik -Et aktionsforskningsprojekt på Social- og Sundhedsskolen Fyn Kvalitet i praktikken – så godt det kan være i EUD Workshop.
Ipads i en skole i bevægelse Bente Meyer, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, København,
Talent i ledelsesperspektiv Oplæg under temaet: ”Bedre resultater på elevniveau” – med fokus på ledelsesrolle, -motiv og kompetence v/ John Vinsbøl Udviklings-
Præsentation af materialer på personalemøde
Brugstedet.dk Eksempelsamling ”Geodata skaber værdi” Nils Bo Wille-Jørgensen Grontmij.
Menighedsnetværket i Evangelisk Luthersk Netværk.
- sikkert og enkelt netværk for ældre Greve Bibliotek Præsentation af AgeForce med fokus på seniorer, livslang læring og nye.
Fremtidssikring af beboerdemokratiet – hvor er de unge henne?
Dagsorden 1.netværksmøde matematik
State of the union INDKØB INFRASTRUKTUR FORMIDLING UDVIKLING.
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder Kjersti Lunde, Projektleder, Erhvervsstyrelsen.
Biblioteket som læringscenter
Innovationskultur i Aarhus Kommune Hvorfor nu det der opfinder-noget? -Fortællingen om arbejdet med innovation og effektivisering af kommunens drift……
Guide til PowerPoint-præsentationer i MSO
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT I ucl.dk I UNIVERSITY COLLEGE LILLEBAELT Arbejdsmøde den 8. november 2011.
Introduktion Seminar 9. maj 2012  Det videre forløb for de støttede udviklingsprojekter  Muligheder for støtte til realisering DET GODE BOLIGLIV støtter.
Fagligt selskab i fremtiden Oktober e Afrunding af seminar: Tak til alle oplægsholdere, der har beriget os med deres perspektiver på temaet – I.
Tema 7 Netværksdannelse Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Design af KVIK-selvevaluering Tovholderens rolle og opgaver 17. januar 2007.
Indledning Resultater fra spørgeskema undersøgelsen 374 har svaret på spørgsmålene Svaret på spørgsmålet: Hvem vil til den tid være i gang med at bruge:
1 Vand og naturplanerne - igen Hvor er vi i forløbet? Idéfase: Har vi klaret Høring af statslige ”Indsatsprogrammer”: Har vi klaret Høring af kommunale.
Välkommen till CareSam - Kvalitetssikring i den offentligeældreomsorg/äldrevård og uddannelse/utbildning i Øresunds regionen Vi bliver flere ældre & færre.
Den Kreative Platform I TIK 3
Den Danske Maritime Fond Carsten Melchiors Sekretariatschef 28. april
Hvorfor bruge flere medier i undervisningen?. Hvorfor bruge medier i undervisningen? 1.Bekendtgørelsen kræver det: ”It er en integreret del af tyskundervisningen,
GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING Vores næste skridt Hvad tager vi med videre?
TYSK – STX /VALGFAG FREDERICIA GYMNASIUM FREDERIKSBERG GYMNASIUM FIP-KURSUS - BENTE HANSEN Faglig udvikling I Praksis.
- ERFARINGER MED EU-POLITIKERNE. Hvad er EUsiden? Hvad? Uafhængig digital platform for EU-debat Hvorfor? Vil bevise, at ”almindelige” danskere interesserer.
Mit passionerede projekt
- Kom tættere på dit barns skolegang
HL, Uddannelsesforbundet og Danske Erhvervsskoler og – Gymnasier har udarbejdet denne præsentation til brug på erhvervsskolerne. Præsentationen går igennem.
Jonathan Back to Back 1. Jonathan har ingen venner Han lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Og pigen skrev det sidste brev.
NU forstår jeg det! Gennem bedre faglig læsning til større faglig forståelse Status maj 2014 Mercantec.
Jonathan Jonathan har ingen venner, lever for sig selv
Rådet for Bedre Hygiejne
Præsentationens transcript:

Netværk for projekter Præsentation af facebook-univers Seminar for udviklingsprojekter den 9. maj 2012, Odense

Formål Tilbyde en fælles platform for netværk, engagement og vidensdeling Udbrede budskabet til flere beboere Formidling af de støttede projekter: Hvad sker der lige nu? Hvor bevæger projekterne sig hen? Plads til begejstring, erfaringer og nye perspektiver

Næste skridt Sekretariatet kontakter alle projekter for at finde en engageret tovholder Facebook-universet går i luften i løbet af forsommeren Netværk, formidling og udbredelse er i gang Realdania og sekretariatet evaluerer udbyttet

God fornøjelse!