Teaterhåndværk - en værdifuld kunstart - med fokus på menneskene bag.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Overenskomst 2011 Kravindsamling   God debat! 1.
Advertisements

Virtuel medarbejder eller konsulent
3. seminar om afklaring og vurdering af realkompetencer 20.maj 2010 Silkeborg Ulla Nistrup Velkommen.
3-timers møder på Regionshospitalet Randers
22. juni 2014 Status på projektet ’Kvalitetssikret IKV – et bidrag til løft fra ufaglært til faglært’
Lederudvikling.
MedarbejderUDVIKLINGSsamtale
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
Årshjul Skolebestyrelse 2010/11
Forældremøde X årgang.
februar februar 26. marts januar – festsalen set fra fysiklokalet 22. januar – festsalen set mod scenen 6.
BUDSKABER TIL FORÆLDRE:
Nyt ansvar.
1 Sundhedsprojektet. 2 Sundhedsprojekt •Projektansøgning 2006 udarbejdet i samarbejde med CVU 2.8mio. fra Familieministeriets pulje til kvalitetsudvikling.
Det autentiske menneske
Hvilke faglige basiskompetencer bør den ideelle talentudvikler besidde? Hvilke personlige egenskaber er vigtige for en talentudvikler at besidde? Hvordan.
Ledelsesudvikling på Københavns Universitet
Workshop om læringsmiljø – Hvad, hvorfor og hvordan?
Vicedirektør Susanne Poulsen, Bornholms Hospital
- Hvad kan I forvente som forældre?
Forslag til planlægning af årets opgaver for kontaktpersonen
HØR KØBENHAVNERNE Præsentation for IT Universitetet 6. september 2010.
Billedkommunikation i elektroniske journaler Introduktion til projektet Projektets mål er at teste og udvikle billedbaseret kommunikation som et tværfagligt.
UU Odense Om at skabe fastholdelse gennem en organiseret mentorindsats i et større byområde.
Refleksionsmodel – hvad går det ud på?
Præsentation til opstartsmøde for projektledere 12. oktober 2010.
Informationsmøde om Kvalitet i MUS - Et projekt i Udviklings- og Omstillingsfonden.
Projekt Læringsmiljøer i Arbejdstilsynet
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
VEU-Centrenes rolle i løsning på voksen- og efteruddannelsesområde
Til etablering af science klubber Materialet kan give: Inspiration til opstart af science klub Indblik i andres erfaringer Bud på, hvilke overvejelser.
FOPS arrangement den 18. maj 2011: ”Den gode proces for medarbejderne ved virksomhedsoverdragelse” Sådan har vi gjort.
Mentorforløb mere end bare sidemandsoplæring
The KaosPilots August Arne Kleven og & friends Opgaven Introduktion til analysen Praktisk gennemførsel - personlig tilbagemelding.
Omrejsende ledere - Svendborg Kommunes interne konsulentkorps.
FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen.
”Kvalitetssikret IKV – et bidrag til løft fra ufaglært til faglært” ”RKV i Region Midtjylland” Mandag den 24. november 2014.
”De bedste arbejdspladser” kan rekruttere, fastholde og kompetenceudvikle tilfredse medarbejdere – men hvordan? Personalepolitisk Messe 2010 – Bella Center.
Haderslev Kommune Fokus på tilbud til alle borgere – også socialt udsatte!
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Hvad er coaching? Synergi HRM & Rosenkvist Consult
organisatoriske kompetencer
Dinbundlinje.nu Tilbud om Kampagne Kick-off på jeres center.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Design af KVIK-selvevaluering Tovholderens rolle og opgaver 17. januar 2007.
Titel Implementering af Fødevarestyrelsens kompetencestrategi SCKK – den 6. Februar 2008.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
- Set fra en vinkel med uddannelsesmæssigt fokus ”Intention og rammer i Infrastrukturrapporten – og deres betydning for uddannelsesområdet” - Set fra en.
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
Det Regionale Beskæftigelsesråd Empowerment i praksis på beskæftigelsesområdet.
Kompetence-udvikling
Workshop Dansk Byggeris arbejdsmiljøkonference 16/3 2017
Tværfaglig, tværorganisatorisk og tværsektoriel arbejde.
Velkommen til Round Table
Workshop 7. velfærdsteknologi
CLARA Projektbeskrivelse
SUF - gevinstrealisering
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
PMO manager uddannelsen for IDA medlemmer.
Underbilag 1A: Forventning til forløb
Velkommen til: Seminar for medarbejdere der gennemfører Realkompetencevurderinger (RKV) Torsdag den 6. november 2014.
Børnehaven Engelshøj Årsplan 2016
Forløbsbeskrivelse Det nationale ledelsesprogram i sundhedsvæsenet
PUK Et team af pædagogiske udviklingskoordinatorer i VVK C
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Årsberetning for Gjessøs Børn
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Møde 11. april 2019 GRØNT RÅD.
Præsentationens transcript:

Teaterhåndværk - en værdifuld kunstart - med fokus på menneskene bag

Baggrund for projektet Enestående håndværksmæssige traditioner - med forpligtigelse til at arven holdes i hævd på teatret Værdsætte seniorer og deres erfaringer Positiv fokus på seniorer og seniorpolitik

”Seniorpolitikken skal sikre fokus på at beholde, vedligeholde og nyttiggøre den erfaring og viden, som seniormedarbejderne besidder og har opnået gennem deres mangeårige ansættelse på teatret. Dette skal sikres ved en tilfredsstillende udnyttelse af seniormedarbejderens erfaring samt en passende oplæring af dennes afløser. Teatret vil med sin seniorpolitik gøre opmærksom på, at teatret ønsker at fastholde medarbejdere, så længe det er til gavn for begge parter.”

”Seniorens indsigt, erfaring og viden bør udnyttes så godt som overhovedet muligt. Derfor opfordres til i højere grad at lade senioren stå for oplæring af teatrets nye medarbejdere eller fungere som mentor for yngre kollegaer. Udnyttelse af ældre lederes og medarbejderes faglige erfaringer og menneskelige egenskaber skal ske både til egen og teatrets fordel. Der stilles samme krav til seniorer som til den resten af medarbejderne på teatret, hvilket betyder, at der gælder de samme rettigheder og forpligtigelser til kompetenceudvikling.”

Succeskriterier for projektet Drejebog for metoder og teknikker til identifikation og opsamling af viden Håndbøger for dokumentation af specifikke håndværk påbegyndt Kendskab til seniorers motivationsfaktorer for at dele viden - og kendskab til faldgrupperne... Øget bevidsthed om seniorers vigtige rolle som bærer af værdifulde erfaringer Positiv fokus og åbenhed om at være seniormedarbejder på teatret Succesoplevelse for pilotgruppen og personer, der har relation til projektet

Sådan vil vi lykkes med projektet Involvering af pilotgruppen i planlægning af projektet - med løbende tilpasning og evaluering Motivation og opbakning fra pilotgruppens ledere Formidling om projektet på teatret - generel information samt i fora for ledelse og medarbejdere; f.eks.  SU  Personalepolitisk Udvalg  Chefgruppen  Afdelingsmøder  Informationsmøde om teatrets seniorpolitik

Forankring af projektet Bredt kendskab Aktiv deltagelse af pilotgruppe med personer + trainees Ledere med fra projektets start - samt aktive som sparringspartnere under hele projektets gennemførelse Topmotiveret og engageret projektgruppe

Fase 3 Workshop m. konsulent 1 ½ dag for Pilotgruppen Formål: Erfaringer, status og afrunding for identifikation, opsamling og dokumentation af håndværk Januar 04 Projektskitse Indsamling af videnVideregivelse af viden Fase 7 Evaluering og dokumentation af projektet Drejebog Håndbøger Maj-juni 04 Fase 0 Kick-off projektgruppe, ledere og Pilotgruppe: Snedker Rekvisitør Flourist Frisør Maler Skrædder Tekstil Formål: Invitation/ motivation/ behov/ønsker/ skabe tryghed/ forventninger/ tidsforbrug/ vigtighed ! August 03 Fase 1 Workshop m. konsulent dage for Pilotgruppen Formål: Metoder & teknik til identifikation, opsamling og dokumentation af håndværk Oktober 03 Fase 2 Individuelt arbejde i Pilotgruppen Sparring: Konsulent 1 Leder På tværs i pilotgruppen Formål: Identifikation, opsamling og dokumentation af specifikt håndværk Okt-Dec 03 Fase 4 Workshop m. konsulent dage for Pilotgruppen Formål: Den mentale side -om videndeling læringsformer mentor coach motivation for at lære fra sig Februar 04 Fase 5 Opstart af individuelt mentorforløb m. Pilotgruppen Sparring: Konsulent 2 (Leder) På tværs i pilotgruppen Formål: Praktisk erfaring som mentor/coach Feb-April 04 Fase 6 Workshop m. konsulent 2 ½ dag for Pilotgruppen Formål: Erfaringer for identifikation, opsamling og dokumentation af håndværk Ult. april 04