Perler på en snor Fælles træk for badebyerne. FEM BYER MED FORSKELLIGT DNA.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
TENDENSER I TURISMEN Udfordringer for Nordjylland
Advertisements

HVAD KAN VI LÆRE af tyskerne og andre internationale destinationer Professor Henrik Halkier 1. Udfordringer, og nok af dem? 2. Flere.
Kerteminde Havns Fremtid Bevaringsforeningen for Kerteminde Kommune
Styrket inklusion i Kerteminde Kommune
Den Danske KvalitetsModel i institutionskøkkener
SOCIAL KAPITAL - EN FÆLLES SAG
Turismens økonomise betydning i Ringkøbing-Skjern kommune Potentialet Hvad vore gæster mener om Søndervig - hvad vi arbejder med for at imødekomme gæsterne.
Kulturregion Storstrøm En kulturregion med forbindelse til fremtiden.
Status på kommuneplanstrategien
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x x.
Ny kultur-, idræts- og fritidspolitik. Velkommen • ”Verden ligger åben” – Hvor skal vi hen? – Hvad skal vores fælles hovedvej være? – Hvad skal vi række.
Åben skole i Århus Muligheder og myter ved skolesamarbejde.
Badeferieby Tisvildeleje. Tisvildeleje – strand, natur, ro og badeliv Tisvildeleje kendes for sin strand, naturen og sine klassiske badehoteller – som.
Valg til Skovlunde Lokalråd 2006Side 1 Skovlunde Lokalråd - hvad laver vi ? Valg til Skovlunde Lokalråd 1. marts 2006.
Den gode medarbejder Hvad er en god medarbejder?
Kultur Syddjurs Som en iværksætterforening for kulturudvikling i Syddjurs Kommune v/ Hans Bodilsen.
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
Kysferiebyer i vækst Nulpunktsmåling af kendskab og attraktivitet v. Epinions Den første analyse af kystferiebyer i Danmark Resultater for det danske og.
Kulturen på vores skole Det forpligtende fællesskab Overskueligheden i miljøet Helheden i skoleforløbet Kommunikation.
Dilemmaer i supervision Døgninstitutionskonferencen november 2007 Merete Hilden.
Klimatilpasning som vækstdriver - regionen har en vigtig rolle Dorthe Selmer, vicekontorchef i Regional Udvikling ,
INNOVATION i DANMARK Er vi på vej mod en 3. generations innovationspolitik? Innovationspolitikken i dag: –Formål, virkemidler og arbejdsdeling Fremtidens.
Overordnet mål og formål med CABI- projekt (LUP): Fastholdelse, glidende bevægelser gennem systemer og samarbejde på tværs. At opnå mindst 60 % kommer.
Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Opsamling fra borgermøde 8.
Vision Danmark aktiverer sin gæstfrihed under klimakonferencen.
Turistliv i Naturen Benno Blæsild og Hans Bodilsen.
Badeferieby Gilleleje. Gilleleje – Fiskerihavn, Kulturliv og Handelsby I Gilleleje er det havnen, der trækker. Byen er opstået som en fiskerby og har.
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Badeferieby Hornbæk. Det maritime Hornbæk Hornbæk er kendt for sin lækre lystbådehavn og sin gode strand – og for Ilse Jacobsen, som har integreret Hornbæk.
TENDENSER I TURISMEN Udfordringer for danske kommuner
RIG PÅ NATUROPLEVELSER ? Strategiske udfordringer for kommunerne 1. Naturturisme: Mere end kommunal win-win? 2. Turisme-strategier: Fra service til branding.
Hovedpunkterne i en ny strategi
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Fokus på ressourcer v. Mona Hvid
1 SOCIALE PARTNERSKABER I UDSATTE BY- OG BOLIGOMRÅDER.
Oldtidens Grækenland GRÆSKE BYSTATER.
Forslag til Kommuneplan 2009 VELKOMMEN. Forslag til Kommuneplan 2009 Planens principper På skuldrene af Planstrategi 2007 Bæredygtig byudvikling Inde-fra.
At handle i byen. * Interessant * Tema * Perlegade.
Pårørende er dem, som har den tætte relation til den sindslidende  Den nære familie  Far, mor, søskende og børn  Andre familiemedlemmer  Arbejdskollega.
Elevproduceret materiale Mulernes Legatskole 27. marts 2014.
Borgermillionen 2015 Indledende drøftelse, Økonomiudvalget.
Statusseminar Oversigt Oversigt Det initierende problem – hvorfor et projekt om kommunal branding? Det initierende problem – hvorfor et projekt om kommunal.
Biblioteksstrategi Den 8. maj 2015
Web > ProjektFrivillig.dk Facebook > Projekt Frivillig Find og fasthold unge frivillige.
Revitalisering og videreudvikling af den faglig-strategiske ledelse Den 24. februar 2015 Søren Barlebo Rasmussen
Formandsmøde Scleroseforeningen 13. november 2015 i Grenå Frivillighed nu og i fremtiden.
Vækst og velfærd Nærhed og kvalitet! 30. marts 2006 Kvindernes Vækstforum.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
EN BY I KLITTEN – HVAD HANDLER DEBATTEN OM DE DANSKE KYSTER OM? Lone Søderkvist Kristensen Lektor i Landskabsforvaltning Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning,
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
Samarbejde med lokale aktører v/ Visionspilot Kirstine Gottlieb og Teamleder Naturcenter Klaus Bertram Fries.
Innovation og entreprenørskab i Grønland Hvordan opbygger vi en innovations- kultur? Hvilke faktorer gør sig gældende? Hvad er vi gode til? Hvorfor taler.
Master titel: Gill Sans 40pt (ALL CAPS) Brug under titel til: Præsentation holders navn (Gill Sans 19pt) Afdelingsnavn (Gill Sans 15pt) KØBENHAVNS KOMMUNE.
Identitet Kultur og uddannelse Bjarke Malmstrøm Jensen, Læringskompagniet.
+DIG. AKTØRER OG SYSTEMER DER HAR INDFLYDELSE PÅ ENSOMHED BLANDT BØRN & UNGE Det enkelte barn Objektive livsbetingelser Familie Sociale normer og værdier.
Samarbejdsaftale Badminton
et stærkere og bredere turismesamarbejde
Lokale fødevarer i dit supermarked - Har vi brug for et madmanifest?
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen.
Kultur Idræt Bevægelse
Innovative elever løser virksomhedsproblemer
Frivillig - Alle vil elske dig…også kommunen.
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Vision for Vordingborg Kommune 2030
Målformuleringer i et børneperspektiv
Kortlægning - Styrker og svagheder
Lidt baggrund! indbyggere – DK’s næststørste by!
Boligpolitik Temadrøftelse Økonomiudvalget 13. november 2018.
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
Præsentationens transcript:

Perler på en snor Fælles træk for badebyerne

FEM BYER MED FORSKELLIGT DNA

FÆLLES TRÆK  Kyst og strand  Historiske badebyer nær København og Sverige  Sommerhusområder  Badehoteller og wellness  Badeliv og sommerliv  Fiskeri og lystsejlads  Havnemiljøer  Naturoplevelser  Kunst og kultur  Sæsonafhængige

 Svært at finde vej til perlerne  Identitet og brand – på tværs og for hver enkelt by  Parkering på godt og ondt  Havet æder strand og skrænt  Naturen er gratis – ingen penge i kassen  Hvad skal vi lave, når det regner?  Sæsonafhængige aktiviteter og erhverv  Hotel og restaurant kvalitetsniveau  Samarbejde i detailhandelen  Koordinering af professionelle og frivillige kræfter  Mange gode ideer – samling og retning mangler FÆLLES UDFORDRINGER

 Turister anerkender ikke by- eller kommunegrænser  Mulighed for at hægte sig op på hinandens oplevelsesudbud  I fællesskab er vi stærke  Mulighed for at løse fælles udfordringer  Skabe fælles muligheder langs kysten (forbindelser, oplevelser, aktiviteter)  Sikre koordination frem for overlap og konkurrence ARGUMENTER FOR SAMARBEJDE

KYST- SIKRING

FYSISK GENKENDELIGHED

STIER OG SKILTE

Hornbæk mangler mod SMAGEN AF NORDSJÆLLAND?