Medborger- skab og uformel læring Overgang og samarbejde mellem skole og klub Inklusion og rummelighed i klubberne Opsøgende og forebyggende arbejde Samarbejde.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Status på implementering af digitaliseringsstrategi
Advertisements

Lederkonference Holdbar ledelse – i pædagogisk praksis
3. seminar om afklaring og vurdering af realkompetencer 20.maj 2010 Silkeborg Ulla Nistrup Velkommen.
Fleksibel Skole på Ubberud Skole
Inddrag nu Kick-off møde
Børn med gennemgribende udviklingsforstyrrelser
Status IT. Vognparken Computerlokaler: 39A: 24 computere fra : 21 computere fra 2005 og 6 computere fra 2007 Biblioteket: 2 computere fra 2005.
Aalborg Handelsgymnasium på vej imod Det Digitale Handelsgymnasium.
Center for Videnbaseret Pædagogisk Praksis Grænseløs viden – netværksdannelser Ole Hansen, UCN.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.
Fællesskab med mere perspektiv. • Forgængeren ”Fællesskab med perspektiv” startede i 2010 • Det nuværende projekt startede juni 2012 • Forankret hos.
Seminar med Finn Skårderud 3. November 2008 Unge der skader sig selv – unge der laver selvmordsforsøg. Hvordan hjælper vi bedst – gennem forebyggelse og.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Inklusion af personer med psykosocialt handicap - Det er logik Stig Langvad, Formand for DH 2. oktober 2010.
Projektbeskrivelse 10. Marts 2006 Carl P. Knudsen.
Playmakeren! Spilleren på midten af banen… opstart af Playmakeren i Aalborg Kommune •24 mio. kr. Til ”Børn og Unge i Bevægelse”. •Kickstart på.
LP-MODELLEN LP-modellen Hamar uge Mandag aften
Inddrag nu kredsformandsmøde den 8 marts 2011
Greve Kommune, center for Børn og Familier Marts 2011.
Kollegavejledning Læringscentrene Roskilde. Program • Velkommen igen! Vejledningsværktøjer i teori og praksis – kort oplæg Praksisrefleksioner fra igangværende.
Velkommen til KLUB 1. KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig et netværk og nye kammerater > vi giver dig sjove oplevelser.
Midtvejsstatus for pilotprojektet LP-modellen i det kommunale dagtilbud Octavia, Roskilde 14.september 2010 kl Pia Guttorm & Ole Hansen.
Midtvejsevaluering 3. April FORMÅL: Et udviklingsprojekt med det formål at udvikle og styrke samarbejdet mellem Jobcentre, Uddannelsesinstitutioner.
Præsentation af PUC TÅRNBY KOMMUNE
Velkommen til SKJOLDHØJ FORSAMLINGSHUS. Historien om Mahmoud Hvordan var det engang……
Velkommen til Absalonskolen i Holbæk
LP-modellens Landskonference 2014 i Horsens
Øjeblikkets kunst Facilitering af tværfaglighed
Kompetencematrix Digitale kompetencer
De mange muligheders skole Oplæg for skoleledere i Nordjylland 29. sept 2010 Klaus Majgaard.
Lokalsamfundet som læringsrum Ledelsesseminar i Gribskov Kommune 10. oktober 2012.
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra lærernes selvevaluering af tema 1.
Medborger- skab og uformel læring Overgang og samarbejde mellem skole og klub Inklusion og rummelighed i klubberne Opsøgende og forebyggende arbejde Samarbejde.
1 Evaluering af faget grønlandsk I forhold til Forordningen nr. 8, 2002 Bygdeskoleledermøder Qaasuitsup Kommunia Ilulissat 2011 Institut for.
Styring af styregrupper
NETVÆRK Dit netværk er nyttigt, når du har brug for at få
Forældremøde august Skoleområdets oplæg – Trørødskolens indskolingsplan.
UDDANNELSER I UDVIKLING – side 1 Skolebiblioteket som læringscenter Rikke Schultz
Dagsorden 1.netværksmøde matematik
Medborger- skab og uformel læring Overgang og samarbejde mellem skole og klub Inklusion og rummelighed i klubberne Opsøgende og forebyggende arbejde Samarbejde.
Overblik over afkast/resultat mål ifm. klubpolitikken Klub- politik - Udvikle og styrke det gode ungdoms- liv Overgang skole og klub Samarb.aftale vedr.
Inklusion Noget der sidder mellem ørerne. Alt er en del af noget større Inklusion er et fælles ansvar – ikke kun noget lærere og pædagoger skal beskæftige.
Forandringsteori for Lektiehjælpscafeer under Red Barnet Ungdom
Velkommen 2. seminar om Planlægning af realkompetencevurderinger Den 18. marts 2010 Silkeborg HS.
Udvikling af det mediepædagogiske håndværk 13. marts 2012.
Pædagogisk rådsmøde den 7. marts. Debat om organiseringen 1. Intro ved Kristian (5 min) 2. Oplæg ved skolebestyrelsen (10 min) 3. Gruppediskussioner (20.
Arbejdsrum i skyen Temamøde Kaffe og intro 13.35Om arbejdsrum i skyen samt Gyvelhøjskolens erfaringer med brug af GoogleDrive Sandwich.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Ø90 Orienteringsmøder uge Torben Vestergaard Landscentret - Økonomi - ØkonomiIT ” Bliv klædt på til.
Den unge projektgeneration - om det lokale guld, deltagelsesstrategier og medborgerskab. KL’s kultur- og fritidskonference Kolding maj 2011 Flemming.
Tema 7 Netværksdannelse Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
6 ugers selvvalgt kursus for nyledige pædagoger Med forbehold for ændringer i kursusplanen!
Samfundsansvar i praksis via lokale partnerskaber Program for første netværksmøde i Roskilde den 4. december 2008 mhtconsult, august 2008 © Side 1 mhtconsult,
Billeder af politisk engagement i Svendborg. Indblik Engagement gennem inddragelse Inddragelse Inklusions- proces Læringsbesøg Dialogmøder Med skole-
Formål med at deltage i netværket Sparring og kompetenceudvikling af tovholderen i forhold til at gennemføre en selvevalueringsproces optimalt Støtte og.
Lederskab og organisering - Om at skabe dynamiske rammer Børnechef Kirsten Pamperin.
Borgerinddragelse Projekt Vejen til Uddannelse og Beskæftigelse Torsdag den 10.april 2014.
FÆLLES OM FRITIDEN Oplæg på temadagen ‘Veje til deltagelse’ Cecilie Friis / projektmedarbejder SUMH – Sammenslutningen af Unge Med Handicap.
Hvad gør det gode godt? Konference for dag- og fritidsinstitutioner Opsamling – og tilbageblik på dagens udbytte Den 19. november 2007 Kulturhuset i Farum.
Psykisk arbejdsmiljø med fokus på teamsamarbejdet Temadag for AMR – Gladsaxe Lærerforening.
Den 29. september 2009 FURESØ SÆTTER LYS PÅ BØRN OG UNGE VELKOMMEN TIL KONFERENCE OG UDSTILLING De gode overgange – det vi vil.
Kursus i pædagogfaglig ledelse af social inklusion og facilitering af aktionslæring 25. marts 2015 Afrunding ved Birgit Lindberg, dagtilbudschef.
Velkommen – HEMA & DFF – møde 2
til KLUB ROSKILDE MIDT ØSTERVANG
Aktionslæring og forløbsskema – ligheder og forskelle
SSP ledergruppemøder april 2016
Faglig Udvikling i Praksis Teknologi
It som transferværktøj
Alder Bedst Masterplan – opsamling på input.
Nye muligheder og potentialer
Præsentationens transcript:

Medborger- skab og uformel læring Overgang og samarbejde mellem skole og klub Inklusion og rummelighed i klubberne Opsøgende og forebyggende arbejde Samarbejde mellem Klubber og foreninger 2. implementeringsplan 1. implementeringsplan Det gode ungdomsliv Samarbejde og Tværfagliglighed Inklusion og Forebyggelse Klubpolitikkens 3 målsætninger

Temaer på netværksmøderne 1.Netværksmøde-runde: Udfordringerne i fritidsklubben 2.Netværksmøde-runde: Mulighederne i ungdomsarbejdet 3.Netværksmøde-runde (i dag): LP modellen som mulig redskab i klubberne 4.Netværksmøde-runde: Medarbejderudvikling i forbindelse med den personlige rygsæk.

Dagen idag Husk i dag, at komme ”rundt om grisen” – der ER mange sandheder Alle er medvirkende til at det bliver en lærende og udviklende proces Hold fast i temaet (personlig og faglig udvikling i den pædagogiske praksis)

Netværkene fremadrettet Netværksrunderne for denne gang er ved at være slut (ift. Temadagen 2010) – ny temadag 25. marts 2011 Fremadrettet fortsætter netværk i LP regi (som uddannelsesfora) Der vil være 4 netværksmøde-runder i 2011 under LP Der vil komme ændringer i netværksgruppe-sammensætningen

Opsamling og materiale :