Pædagogisk råd. 10.04. 1.Valg af arbejdsmiljørepræsentanter for skolen og for SFO 2.Valg af to medarbejderrepræsentanter til skolebestyrelsen, samt valg.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Forældrearrangement om folkeskolereform
Advertisements

Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Ny Skolereform Sådan gør vi i Vonsild
Skolereformen på Peder Syv Skolen
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
De knastørre facts: Vi er 580 elever, 48 lærere, 2 undervisningsassistenter, 16 pædagoger og 1 ledelsesteam. Skolen er afdelingsopdelt, og lærerne arbejder.
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
1 Folkeskolereformen -hvilke perspektiver giver den i forhold til dagens overskrift set fra en politisk synsvinkel Søren Kristensen.
Et fagligt løft af folkeskolen
Hvad skete der med vores input fra sidste reformmøde i januar måned? Hvor langt er vi kommet med implementeringen? Hvordan følger forældre med i reformarbejdet?
Struktur Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 08:
Velkommen til medlemsmødet For børnehaveklasseledere om arbejdstidsaftalen april 2009 Brøndby Strandskole.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Ændringerne Understøttende undervisning Uge-struktur ??
Asminderød Skole – en rummelig og fleksibel skole
Velkommen til valgmøde
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Folkeskolereformen på Kirkebakkeskolen Anette Leonhard
SFO pr. 1. August 2014 På skoledage:
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Rosenlundskolen - på vej ind i folkeskolereformen
2014. Skolen inddeles  Indskoling – 0.-3.kl med følgende lærer: Annette, Tina, Henriette, Julie, Lisbeth, Eigil, Hans-Jørgen, Andres, Louise, Janne og.
Folkeskolereformen - generel information
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Folkeskolereformen - et overblik. Et fagligt løft af folkeskolen Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen skal.
Forældremøde 2/ Information om forårets valg til skolebestyrelsen 2.Evaluering af tiltag til forbedret kommunikation på skoleintra 3.Status på implementering.
Folkeskolereform på Sortedamskolen
Skolereform - Egholmskolen
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Studiepraktik Program:
Velkommen til informationsaften på Enghaveskolen.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
HVAD BETYDER SKOLEREFORMEN FOR MIG SOM FORÆLDER PÅ NORDBYSKOLEN? Som forælder på Nordbyskolen vil du til næste skoleår møde nye ting, men det meste vil.
Folkeskolereform 2014.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Udviklingen af elevtal samt timetal m.v. I perioden skoleår 99/00 til 09/10 Institut for Læring Inerisaavik Marts 2011.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Velkommen til informationsaften om skolereformen den 12. juni 2014.
Malling Skole -implementering af Folkeskolereformen år 1 – 14/15 Udskolingen.
Informationsmøde om skolereformen 17. Juni 2014 Nordals Skolen.
Folkeskolereform 1.August Overordnede mål for folkeskolen Folkeskolen skal udfordre alle elever så de bliver så dygtige som de kan. Folkeskolen.
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
Folkeskolereform Camilla: Velkomst.
GØR EN GOD SKOLE BEDRE! 1.Folkeskolen skal udfordre alle, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i.
Folkeskolereformen - forventninger og udfordringer
TR møde 6. januar 2014 Reform og arbejdstid Eksempler på lokale opmærksomhedspunkter.
Skolereform – Fourfeldtskolen 2014 Steffen Lawaetz
Udviklingen af elevtal samt timetal m.v. I perioden skoleår 99/00 til 09/10 Institut for Læring Inerisaavik Marts 2011.
Folkeskolereform Politiske mål
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 8. november 2011.
Bestyrelsesmøde den 9. april. Ændringer på specialområdet 1. Nye vilkår 2. Personalesituationen 3. Status på Enghaveskolen 21. marts 4. Stillingsbehov.
Hvad betyder skolereformen for mig som elev på nordbyskolen?
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Globaliseringsredegørelsen 24.mar. 14 Figurer fra Danmark tiltrækker for få udenlandske investeringer i Sådan ligger landet
Skolereform … og valgmøde Højgårdskolen april 2014.
Grunde til at jeg elsker dig
Velkommen til Fyraftensmøde 26.marts 2014 på Rosendalskolen
Pædagogisk rådsmøde den 7. marts. Debat om organiseringen 1. Intro ved Kristian (5 min) 2. Oplæg ved skolebestyrelsen (10 min) 3. Gruppediskussioner (20.
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Folkeskolereform Politiske mål at udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan at mindske betydningen af social baggrund at øge elevernes trivsel.
Sædding/Ådalens lokalskole
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
FOLKESKOLEREFORM FELDBORG SKOLE JUNI TRE MÅL  FOLKESKOLEN SKAL UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, DE KAN  FOLKESKOLEN SKAL MINDSKE.
Præsentationens transcript:

Pædagogisk råd Valg af arbejdsmiljørepræsentanter for skolen og for SFO 2.Valg af to medarbejderrepræsentanter til skolebestyrelsen, samt valg af to suppleanter 3.Folkeskolereformen - Ressourcer til kommende skoleår - Rammer for arbejdet – arbejdsår/uge - Mål og rammer for Allerslev Skole – hvor langt er vi med det? - Team og møde struktur i skoleåret 14/15 4. Evt.

1.Valg af arbejdsmiljørepræsentanter for skolen og for SFO 2.Valg af to medarbejderrepræsentanter til skolebestyrelsen, samt valg af to suppleanter

3. Folkeskolereformen - Ressourcer til kommende skoleår - Rammer for arbejdet – arbejdsår/uge - Mål og rammer for Allerslev Skole – hvor langt er vi med det? - Team og møde struktur i skoleåret 14/15

Rammer for arbejdet – arbejdsår/uge

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 8- 9Fleks 9-10Fix Fix 14-15Fix Fleks 15-16FleksFixFleksFix 16-17Fleks

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag TEAM MØDE MØDE Lær/pæd MØDE Hver uge Hver måned

Mål og rammer for Allerslev Skoles virke indeholder: Værdigrundlag Traditioner Undervisning Årsplaner Skole/hjem-samarbejde Elevplaner Teamsamarbejde og mødekultur Nye tiltag under folkeskolereformen Indsatsområder -kommunalt -lokalt

Arbejde i L-sam – team Med udgangspunkt i beskrivelsen af teamsamarbejde i ”Mål og rammer” (bilag) skal I tale om: Hvilke kommentarer har I til tankerne om arbejdet i de forskellige teams? Hvilke fordele/opmærksomhedsområder vil I fremhæve?

0Team Team Team Årgangsteam- hvordan? Diskutér denne model og mødestrukturen i afdelingerne – tegn gerne! 0Team 1 2 3Team

Bevægelse 5 gange 45 min. i gennemsnit om dagen hvordan? Der er ikke afsat timeressourcer specielt til bevægelse. Kunne det se sådan ud? INDSKOLINGmin.MELLEMTRINmin.UDSKOLINGmin. Idræt90Idræt90Idræt90 Morgenstræk45Løb90 Kost og motion 90 Udeskole90Faglige forløb45Faglige forløb45 Summmmmmmmmmmmmmm!

Understøttende undervisning Klassetrin Lærere1,51,32,72,34 5,1 Pædagoger4,54,12,72,32 1,6 Heraf lektiehjælp Skal! Der tales videre om dette i PUG og ledelse, og det endelige oplæg færdiggøres til fag og opgavefordelingen – hvilke overvejelser skal vi tage med os?

Eventuelt – og tak for i dag!