Fælles vejlederdag 7. juni 2013. Indtil nu! 24. – 28. januar 2011: Besøg i Skotland. 24. marts 2011: Fyraftensmøde – inspiration. 8. – 9. august 2011:

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Et metodeudviklingsprojekt i UU DANMARK UU Vestsjælland
Advertisements

UUV’s repræsentantskabsmøde den
Uddannelsesvejen. En model i vejledningen
Fælles kompetenceudviklingsdag 25. september 2012, CABI
Program – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? – 11.00: Innovation.
Samspil med den offentlige sektor er afgørende
DK-GBC medlemsmøde Februar DK-GBC har i dag 137 medlemmer heraf 40 styregruppemedlemmer I januar 2012 var medlemsantallet 90, det betyder at DK-GBC.
Frøslev-Padborg skole
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Godmorgen og velkomment til Fælles idéudviklings- workshop Kulturfestival BØLGEN.
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
Årshjul Skolebestyrelse 2010/11
Cuneco – en del af bips.
1 Idræts og Fritidspolitik - Kick–off konference 26. januar 2011.
Styring og dialog Reformgrupper Ledelsesudvikling - Sikre at lederne er rustet til opgaven. Politisk system De overordnede rammesættende beslutninger for.
Velkommen til TUP12 Udviklingsseminar 6 26/
Udviklingsplaner Sønderborg
Trivselsundersøgelse og Ledelsesevaluering i Region Midtjylland
1 ▪ Møde for danske partnere Viborg 25. januar 2011.
Klasseledelse Lene Heckmann.
Udvikling af elevrådet på Blågård Skole
Ny skole. Møde d. 14. januar. 1 Ny skole – hvor er vi? Møde d. 14. januar 2013 Kl
18. April 2012 Fællesskaber for Alle - Dagtilbuddets Fællesskaber Velkommen.
. Præsentation af Handicapområdets udviklingsproces.
Præsentation til opstartsmøde for projektledere 12. oktober 2010.
7. Semester – det erhvervsrelaterede projekt
Årshjul 2012 Børnehuset Hørgården Her er det naturen der er i fokus.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Kompetencevurdering og grundforløbspakker Rørvigseminaet Tirsdag den 26. august 2008 Elsebeth Pedersen Undervisningsministeriet.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Tema 3 Samarbejde om indsatsen for barnet Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Efter konsensus. Det er spild af tid at gennemføre en selvevaluering uden at følge den op med klare forbedringsprojekter! Prioritering Alle forbedringsområderne.
Ledelsesmæssige og kvalitets- udviklingsmæssige overvejelser Ved udarbejdelsen af Handlingsplan for øget gennemførelse 2013 på SOSU C Oplæg på orienterings-
Obligatorisk selvvalgt opgave
Januar:De store starter med at øve til forstilling Mellem og små har almindelig skovdage Februar:Forestilling for forældre og bedsteforældre Lave fastelavnspynt.
Identitet Hvad vil vi være kendt for? Hvad skal de sige om os?
Brugerseminar 2013 Hvordan skaber fælles miljødata værdi for mennesker og miljø?
Kvalitetssikring af lærerpræstationer - Hvordan?
Fra model til effekt Metodisk kompetence- udvikling i det nye bibliotek 31.August 2012.
Klasserumsledelse og elevinddragelse Arbejdsseminar 28. august 2014 Camilla Hutters & Astrid Lundby Center for Ungdomsforskning, Aalborg Universitet København.
10. December Februar (Rejseaften) 24. Marts (første tur)
Digitalt understøttede læringsmål Konference den 11. september 2014
Obligatorisk selvvalgt opgave
Januar 2009 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag Uge 2. Anette Ø. Kl Tina H. Lone M. 6 Kl Britt H. 7 Kl Vinnie G. Gerda.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Trafiksikkerhed – Ringkøbing-Skjern Kommune September 2009 – opstart arbejdsgruppe på tværs af kommunens afdelinger, med det formål af udarbejde forslag.
Forældremøde 8. klasse Orientering om Vejledning & UEA-undervisning.
Teknisk Råd Region Nord
6 ugers selvvalgt kursus for nyledige pædagoger Med forbehold for ændringer i kursusplanen!
Uddannelse med perspektiv FREDERICIA GYMNASIUM FREDERICIA GYMNASIUM 24. oktober oktober 2011.
De syv skolehistorier- hvad var det, vi ville, og hvad gjorde vi? Hvis integreret vejledning er svaret, hvad er så spørgsmålet? Integreret vejledning:
De syv fortællinger - hvad var det, vi ville, og hvad gjorde vi?
FAGDAGE 1.x Matematik - Josefine Onsdag 16. august Dansk - Anne-Mette
Sneplovsbeslag Reglerne er nu ændret, så der kan anvendes sneplovsbeslag i perioden 15. september til den 15. maj: Bil kan i perioden fra den 15. september.
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Årshjul for vintertjeneste Vej- og trafikteknisk ordbog
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
Plan for det videre arbejde med uddannelsesprogrammer
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Årsplan skolesundhedsplejen 2015,
2010 Månedskalender Du kan udskrive denne skabelon og bruge den som vægkalender, eller du kan kopiere de enkelte sider og bruge dem i din egen præsentation.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
§ 18-teamet Socialforvaltningen Center for Socialpolitik og Udvikling
Præsentationens transcript:

Fælles vejlederdag 7. juni 2013

Indtil nu! 24. – 28. januar 2011: Besøg i Skotland. 24. marts 2011: Fyraftensmøde – inspiration. 8. – 9. august 2011: Klinten – Andrew. 31. august 2011: Fællesmøde – opsamling fra Klinten og nedsættelse af Sækkepibeudvalget. 21. november 2011: Fællesmøde – studier og dialog. 23. april 2012: Fortsatte studier, afprøvning af modellen samt status fra Herning. 27. august 2012: Fortsatte studier i grupperne 17. september 2012: Fortsatte studier i grupperne 23. oktober 2012: Fortsatte studier i grupperne 7. juni 2013: Afslutning af processen

Undersøgelseskommissionens opgave På det overordnede spørgsmål: ”Hvad vil det betyde for vores vejledning?” At planlægge og tilrettelægge et forløb hvor vi i UUV undersøger den ”Skotske Model” At sørge for indhold og materiale At planlægge progression i processen At sikre at alle bliver hørt og er med i processen

Værdier i vores proces! Nysgerrighed Læring Fokus på vejledning og metode Udfordring at tage sin egen vejledning under lup Gør vi det, vi tror, vi gør? Gør vi det, vi siger, vi gør? Spejling

Om Uddannelsesvejen! Uddannelsesvejen er et fælles udgangspunkt Det betyder, at Uddannelsesvejen er en model, som den enkelte vejleder har kendskab til og behersker, og som kan benyttes og prioriteres efter et vejledningsfagligt skøn

Hvad opnår vi? Synlighed overfor omverdenen - den vejledte, forældre, samarbejdspartnere, andre aktører. Derudover sikrer det dokumentation Fokus på vejledningsprocessen frem for på selve planen, som betyder at vejledningen bliver en vedvarende proces i stedet for en række enkeltstående begivenheder Fokus på at sætte processer i gang Ejerskab, sådan at valgprocessen bliver den vejledtes eget projekt Retning og struktur på vejledningssamtalen, som gør processen tydeligere – også for den vejledte Genkendelighed overfor brugerne. Når man ser modellen, ved man at det handler om Uddannelsesvejen og om vejledning i UUV Køge Bugt’s område Et fælles sprog omkring UUV’s vejledningspraksis, som er med til at sikre et fælles professionelt udgangspunkt Kvalificering af vejledningssamtalen, dvs. kvalificering af det grundlag ud fra hvilket den vejledte træffer et uddannelsesvalg

Uddannelsesvejen fremover Uddannelsesvejen holdes fremover levende i teamene Mangler der materiale kan det hentes på hjemmeside og s-drev Sækkepibeudvalgets medlemmer er kompetencepersoner Ankommer der nye ansatte står Maj-Britt, Vinnie, Morten og Stine for indføring i Uddannelsesvejen Evaluering december 2013 Evaluering juni 2014