H JÆLP TIL A FGHANISTAN Opfordring til velgørenhedsarbejde i provinsen Herat i det nødsramte Afghanistan. På billedet: Zahra og Sayed Olawi samt Arne Hansen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Forestil dig en landsby, hvor der bor 100 mennesker
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Så er ordbogen endelig kommet. Enhver Kvinde og Mand bør eje den
Music: Nightengale Serenade
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Børnearbejde lavet af 4. klasse og lærer Stine B
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Hvad er korruption? En kort introduktion
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Handicaporganisationernes Hus
Vi gennemførte en række interview ifm
Telefonen ringer.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
Børn og sorg - og sprældøde døde
BRFkredit tager del. Dagsorden  Hvad er TAG DEL?  Corporate Social Involvement – virksomheden der involverer i CSR  Fra at lave CSR til at være CSR.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Erfaring – læring – viden – videnskab – undervisning Om den pædagogiske egenlogik i undervisningsmæssige dannelsesprocesser og betydningen deraf for alle.
Lav en familie I skal nu i gang med at skabe en familie
VitaMeal ™ produktion & distribution Lumbadzi, Malawi Tekst og billeder: Marcus Westberg.
Å.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Engelbert H – og den sidste chance
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Hvad kan vi gøre for at få psykiske sårbare tilbage i arbejde ?
Musik: Nightengale Serenade
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Nonceba Family Councelling Center, Khayelitsha, Cape Town, South Africa Sydafrika er det land i verden der har den værste statistik for børnevoldtægter.
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
3 eksempler på, hvordan sundhed.dk hjælper borgerne
Beboere med anden sproglig eller kulturel baggrund end dansk
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
En røde kors rapport om Oksbøllejren Sundhedstilstanden Klik her.
Relationer – børn og voksne
Målet for os i dag ”At lære jer en simpel model, der sætter jer i stand til, at opbygge en argumentation, der giver jeg gennemslagskraft”
Sofie Laura og Hannah Her ser vi pigerne i fuld gang.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Hjælp til Afghanistan. Påfyldning af container Containeren er her i gang med at blive fyldt op med borde og stole, som vi fik indsamlet fra forskellige.
Tema 6 Samvær og fælles aktiviteter
Den digitale kløft Professor Birgit Jæger Institut for Samfund og Globalisering Roskilde Universitet.
Placering af dagligvarebutik i Kvistgaard ‏ Kvistgård-Nyrup borgerforening 19. November 2014.
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
Lærings- og praksisfortælling
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
CFK  Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Høskovkollegiet 2014 Høskovkollegiet 2014 opgørelse Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former for teknologiunderstøttelse ved etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former at teknologiunderstøtte etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette er:
Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Når det perfekte bliver det normale Niels Ulrik Sørensen Brandbjerg Højskole 18. marts 2016.
Psykoedukation Indlagte patienter med dom til behandling eller anbringelse Session 6 – Kontaktpersonsfunktionen Undervisere:
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Team Nordahl og Skibet Skole
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Foreningsliv kan tilbyde unge at udleve både store og små drømme
Genbrug til Syd er…uddannelse
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Genbrug til Syd er… træning
Styrmandens ansvar og opgaver
PERU Missionsprojekt.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Om vores bibliotek Lokalt oplæg
Præsentationens transcript:

H JÆLP TIL A FGHANISTAN Opfordring til velgørenhedsarbejde i provinsen Herat i det nødsramte Afghanistan. På billedet: Zahra og Sayed Olawi samt Arne Hansen.

I NDLEDNING Afghanistan har længe været et land hærget af krig. En krig som har forårsaget ekstrem fattigdom og stoppet landets udvikling. Uddannelsesmulighederne og den sociale understøttelse er ringe. Kun omkring 3/10 af de voksne kan læse og skrive, og befolkningen kan ikke få den nødvendige hjælp fra staten hverken med hensyn til hospitalsydelser og invalidehjælp. Desuden er den forventede lave levealder på ca. 44 år, især resultatet af en uhyrlig fejl – og underernæring. Dette skal uden tvivl forbedres, og vi i Frederikshavn Multietniske Forening vil gerne være med til at forbedre den almindelige afghaners situation. Powerpointpræsentationen her vil tegne et billede af, hvad vi indtil videre har gjort af forskel og gerne vil fortsætte med – men vi har brug for jeres hjælp.

P ÅFYLDNING AF CONTAINERE I Frederikshavn og Aalborg indsamler vi skolemøbler og hospitalsudstyr såsom senge og kørestole, og uddeler uddeler disse ting i Afghanistan, så det kommer skolebørn, syge og folk med et handicap til gavn. På billedet ser man skolemøbler, som flere skole har doneret til os, blive samlet ind i containeren.

P ÅFYLDNING AF CONTAINERE

C ONTAINEREN Containere nu ankommet til Herat og i gang med at blive tømt,

H ERAT H OSPITAL Vi hjælper Herat Regionale Hospital i Afghanistan gennem donation af senge, påklædning til de indlagte samt andre hospital sager.

M ØBLERING I HOSPITALET FØR HJÆLPEN

Her ses en hospitalsseng, hvor mursten bliver brugt som støtte ri erstatning for det ødelagte ben.

H OSPITALET – EFTER DONATION Seng, madras og tæpper har vi doneret, som vist på billedet

H OSPITALET - EFTER DONATION

D ONATION AF PC ’ ER TIL SKOLE Pc’er doneret til en speciel computerklasse i pigeskolen i Herat. Det er første gang pigerne prøver at bruge en computer.

U NIVERSITETET I HERAT

U NIVERSITET På billedet ses universitetsstuderende i timen uden ordentlige møbler.

D ONATION TIL UNIVERSITET Stole og borde der bliver doneret til universitetet i Herat

U NIVERSITET På billedet ser i endnu engang de universitetsstuderende - nu med borde og stole.

I NVALID HJÆLP Kørestole og en enkelt El-kørestol som bliver foræret væk til invalide i Herat.

I NVALIDHJÆLP Kørestole doneret til stakkels invalide, som før i tiden har været nødsaget til at klare sig uden.

I NVALIDHJÆLP Lille pige, som er lam. Kørestolen vil gøre livet lettere for hende.

I NVALIDHJÆLP Invalid som smiler lykkeligt efter at have fået tildelt en rollator. Den vil nemlig gøre hans hverdag meget nemmere og overskuelig.

H JÆLP For at vi kan fortsætte dette arbejde, vi udfører nu, har vi brug for jeres støtte. Så hjælp gerne nu og vær med til at gøre en stor forskel - for skole – og universitetseleverne, så de undervises under gode forhold, og for børn og voksne så de får en god behandling på hospitalerne. Og for invalide så de kan få en lettere tilværelse og måske bringe smil på deres læber For yderligere information: Ring til Zahra eller Sayed Olawi på henholdsvis : , eller evt. til Arne Hansen på