Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets"— Præsentationens transcript:

1 The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
LÆR AT SPILLE

2 Vi spiller Vi spiller sims, fordi syntes at det er mega sjovt og man lærer meget af det. Man kan lave sin egen familie og bygge hus. Det er næsten som i den virkelige verden. Man bliver nærmest ædt af spillet, altså på den gode måde. Vi spiller det i ca. 1-2 timer om dage.

3 Spillets genre og pris Det koster omkring 150-200kr.
Spillet genre er strategy-overblik-strategi Det koster omkring kr. Det ser sådan ud>>>>

4 Sims verden Sims forgår som i den rigtig verden. Man skal lave sin egen familie Man kan også designe sit eget hus eller center. . Man skal selvfølgelig også passe på sine simmer (som menneskerne hedder) de kan sagtens dø, f.eks. hvis de ikke for mad eller der gå ild i noget.

5 Sådan spiller du På skrive bordet trykke du på For at starte spillet. Når du er kommet ind, skal du vælge et nabolag (som er en by). For at lave en familie skal du trykke på, den knap med tre personer og en hund og en kat. Og så på det ikon der er et plus over. For at lave et hus skal du, trykke på knappen med et hus på. Og så kan du trække de huse ud, i højre side. Eller også kan du trykke på den hvide firkant og vælge en af grundende.

6 Lav en familie For at lave en simmer, skal du trykke på ikonet med en person og et plus over. Nu skal du vælge om du skal være en pige eller en dreng, ung eller gammel. Hvid du trykker på tallene kommer der nogle forskellige ting frem prøv det.

7 Byg Hus For at bygge, skal du ind under ikonet med saven og malerrullen. Hvis du holder musen over tingene, kan du se hvad det er. For at sætte møbler ind i rummet. Ska du trykker på ikonet med stolen og lampen, og der kan du også se hvad det er hvis du holder musen over.

8 SLET TING Hvis du vil slette ting, skal du trykke på tingen og holde Delete nede. Hvis du vil slette noget af væggen skal du holde Ctrl nede og Holde venstre museknap nede og trække der hvor du vil have væggen væk.

9 Hvordan man for familien ind i et hus
Du trykker på en af familierne over i højre side og trykker derefter på det hus du gerne vil vælge. Hvis du ikke har råd så gå ind i et andet hus og brug snydekode. På side 11

10 Hvordan styre man simmeren
Du styre din simmer ved at trykke på den person du vil styre over i venstre side. Når du styre den kommer der en grøn diamant over simmerens hovede. Du kan trykke på gulvet og tingene og vælge nogle af de ting der kommer frem rundt om simmerens ansigt.

11 Hvordan man for børn Først skal man få manden og kvinden til at slappe af i sengen. Efter det trykker du på en af dem over i venstre hjørne og så på den anden i sengen. Så trykker du på prøv at få en baby. Og så begynder de at B*****, hvis du så kan høre en baby stemme er kvinden gravid.

12 Snydekoder For at skrive en kode skal du trykke SHIFT, CTRL og C ned på samme tid. Motherlode = kr. Maxmotives = Deres behov bliver helt grønt. Boolprop ControlPets on = Du kan styre dine pets. Forcetwins = Din gravide simmer for tvillinger, husk maven skal bule ud når du skriver koden. Sulololo= Din simmers barn for 13 taller i skolen For at lukke Snydekode fanen ned skal du trykke på ESC.

13 Vores Familie Vores familie består af 3 personer og 5 hunde. Moderen= Maja Faderen= Kalle, Barnet= Sebastian Hun hund= Mille Han hund= Buster Han hvalp= Palle Hun hvalp= Tulle (brun) Hun hvalp= Diva (hvid)

14 Til at starte med var Maja og Kalle værelses kammerater og de havde 2 hunde, men nu er de gift. De har fået et barn og 3 hunde hvalpe. De bor i LOL ( byens navn) og har et hus med 2 etager. Maja og Kalle har endnu ikke noget job, men det har hundene. hun hunden mille arbejder som Kontrabandesniffer og han hunden Buster arbejder som Skadedyrsjæger.

15 Offentlige steder Du kan ringe til en Taxi, hvis du vil ud og handle (tøj og mad). Du kan også ringe til service for f.eks. at få en barnepige til at passe dit barn eller meget andet.

16 Game Rules Der er ikke rigtig nogle regler i The sims, man skal selvfølgelige passe på sin familie. Men ellers kan man faktisk selv lave reglerne, b.la. Kan man selv bestemme hvordan sin familie og/eller hus skal se ud. Game Rules NOT

17 Game mechanics Grafikken er god, og det hele fungerer. Der endelig ingen fejl i spillet. The sims er næsten som i den virkelige verden.

18 Lavet Af: Line & Ann-Sofie


Download ppt "The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google