Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hjælp til Afghanistan. Påfyldning af container Containeren er her i gang med at blive fyldt op med borde og stole, som vi fik indsamlet fra forskellige.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hjælp til Afghanistan. Påfyldning af container Containeren er her i gang med at blive fyldt op med borde og stole, som vi fik indsamlet fra forskellige."— Præsentationens transcript:

1 Hjælp til Afghanistan

2 Påfyldning af container Containeren er her i gang med at blive fyldt op med borde og stole, som vi fik indsamlet fra forskellige skoler.

3 Påfyldning af containeren

4

5 Containeren Containeren er klar til at blive sendt af sted.

6 Containeren i Herat

7

8 Hjælp til både sygehus og skolerne Borde og stole bliver fragtet af sted til skolerne. Hospital-senge bliver fragtet til Herat’s hospital.

9 Uddeling til skoler Undervisningen foregår i et telt, som UNICEF har foræret. Eleverne sidder på gulvet indenfor i teltet.

10 Uddeling til skoler Børnene her sidder på gulvet og bliver undervist, da de ikke har stole og borde.

11 Uddeling til skoler

12 Eleverne er meget glade og taknemmelige for de nye borde og stole.

13 Vil du gerne hjælpe invalide, skolebørn og sygehusene i Afghanistan? Ring til enten Zahra, Arne Hansen eller Sayed på henholdsvis: 42307530, 98425542, 53574065 Gør en forskel!


Download ppt "Hjælp til Afghanistan. Påfyldning af container Containeren er her i gang med at blive fyldt op med borde og stole, som vi fik indsamlet fra forskellige."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google