Præsentationer og pitches How to do når man har 10 min.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Advertisements

[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Værktøjer/tips og tricks - til implementering af ændringer i egen organisation Hvorfor benchmarking/evaluering Er der nogen, der ved, hvorfor vi laver.
Læringsstile og lektier
De næste 3 timer skal I Til gavn for jeres mission - beboerne
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
Små åbne opgaver og projekter Hvordan er det hensigtsmæssigt at gribe arbejdet an?
Arbejdspladsudvikling
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
E-case eksamen En unik eksamensform Du laver et PowerPointshow
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN.
Bytte   PowerPoint  .
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Innovation og iværksætteri
Darum skole 4. november 2013.
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
Roskilde Bibliotekerne Grundlæggende introduktion til projektarbejde
MUNDTLIG FREMSTILLING
Hvad er et problem ? Et problem er i sin negativt ladede betydning en for nogle utilfredsstillende situation. Et problem er i sin positivt ladede betydning.
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
Workstations.
Relationer – børn og voksne
Osmohale Mannitoltest
Mundtlig fremlæggelse
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
[Navne på dem i gruppen] [EMNET]. [Her skriver I kort om den påstand eller de tal, som I har undersøgt] [Også hvem, der er fremkommet med påstanden/tallene]
Henriette Lungholt Formidling og metode – uge 47, efterår 08 Mundtlig kommunikation.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Bacheloropgavens mundtlige dimension torsdag d. 19/1-12 Mål med mødet: 1.At etablere et forum for refleksion over opgavens mundtlige del. 2.At I efterfølgende.
Mundtlig eksamen Mat B Spørgsmålene til den mundtlige prøve skal offentliggøres i god tid inden prøven Eksaminationstiden er 30 minutter pr. eksaminand.
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
L Synkront net-baseret samarbejde - kursus ved Morten Knudsen og Thomas Ryberg.
Bacheloropgavens mundtlige dimension onsdag d. 4/5-11
Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra sidste gang Alles padlet skal I dag kl indeholde: 1. Det der mangler fra.
Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt.
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Projektleder Gert Melchiorsen, medlem af "Troikaen" Ambassadøruddannelsen Funktionsnedsættelser: Funktionsnedsættelser: –Uoplagthed –Søvnløshed –Døsighed.
Tag ejerskab for afdelingsmødet
Linjefag - mundtlighed Gentofte Ungdomsskole
Synopsis.
MUNDTLIG FREMLÆGGELSE De fem arbejdsfaser. Forberedelse Hvordan forbereder man en mundtlig fremlæggelse? Når du skal fremlægge et fagligt indhold for.
Lars Haugaard, Salg i praksis Lars Haugaard, PremiTech.
Tilgang 2: Få fat i forældrene Mange børn får (mere eller mindre) blide puf hjemmefra for at komme til FDF. Typisk har børnene store oplevelser, når de.
Pressestrategi Lav en kort og kontant strategi for jeres pressearbejde: Hvad vil I kommunikere (skolens hovedfortælling / mission) Brug strategien som.
Aristoteles’ fem faser
Præsentationsteknik Hvorfor skal I lære præsentationsteknik? Hvad kan I bruge det til i hverdagen? Det med præsentationer, er det ikke bare noget man kan.
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
B2B Vestsjælland Elevatortalen Elevator pitch eller elevatortalen.
Center for Offentlig Innovation har udviklet denne spredningsguide for at hjælpe offentlige arbejdspladser med at dele egne innovationer og genbruge andres.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Introduktion til ”Sæt kerneopgaven i spil”
TEMA 6 Præsentation: Sælg idéen
Verbal kommunikation Ord og samtale
Introduction to synopsis writing

TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Company programme - Veda
MEDvirk NU - en digital tjekliste til at nå i mål med arbejdsmiljøet
Fang publikum og sælg dit budskab v/ Maria Vissing Bachara &
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Styrk foreningen Ledelse og udvikling – opgrader foreningen.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Præsentationer og pitches How to do når man har 10 min

Jeres præsentationer Hver gruppe har 10 minutter til at præsentere Så hvad gør man? Skaber en rød tråd i præsentationen Fortæller om vinklen Viser resultaterne

Den gode præsentation Mødet – sandhedens øjeblik (mantra indenfor salg og service) Fortæl først hvad du vil fortælle, fortæl det og fortæl til sidst hvad du har fortalt Indledningen er vigtig – hvordan? Vær selektiv om pointer/emner – et ad gangen med få argumenter Den journalistiske nyhedstrekants relevans eller byg op

Den gode præsentation Kropssproget: Husk at I er på inden I åbner munden Front mod tilhørere, øjenkontakt/kig rundt i lokalet Stå stille eller gå rundt? Høj og klar stemme i roligt tempo – tiden til trods Gestikuler gerne og brug ansigtsudtryk, der afspejler indholdet ’No-No’: Røre ved halskæder, tøj, ur, etc Klikke med kuglepen og lege med vandflasker Stirre på loftet eller vinduet Grimasser og indifferens ved andres fremlæggelse – I er en enhed Ikke stå alle sammen samlet øhh – lyde og mange fyldord.

Elevatortalen – en variant Scenariet: I møder en person i en elevator, der kunne være interesseret i jeres løsning. Der er ca 30 sek til at fortælle Udgangspunktet: Kend jeres koncept – hvad går ideen ud på? Hvem: Hvem er I og hvem er jeres målgruppe? Er målgruppen for jeres pitch og ideen den samme? Output: Hvilken værdi tilfører I? Performance: Lav oplægget og øv det, gå med på legen Dialog: Det er en del af legen at få udfordrende/afklarende spørgsmål I jeres tilfælde får I 10 minutter i stedet for 30 sekunder

Tips og tricks Formen er vigtig (kropssprog 55%, stemmeføring 38%, ord 7% - skræmmende!) Brug metaforer og visuelle udtryk Forskellige start strategier Start med et spørgsmål, paradoks, fakta, etc Start med hovedbudskabet Sig hvem I er og hvem I taler til

Inspiration til opbygning Introduktion Spørgsmål, anekdote, situation fra virkeligheden, humor, påstand Præsentation af fakta X % af alle danskere er…, de sidste 5 år er udviklingen…, amerikanernes forbrug af x steg sidste år med x%, om 3 år er der x flere fattige, osv Bevis/sælg Vores koncept løser denne opgave sådan, fordi Vores løsning får besøgende til Paramount, fordi Gendriv/betvivl Nogle gange kan det være strategisk smart at lade tilhørerne vide, at ens ide kan lyde vild, uopnåelig, svær at finansiere Samle op/konklusion End op med at vise, hvilken værdi, jeres løsning giver