Foreningen Remisen Tølløse ER på sporet…. Der er fremdrift i planlægningen og berettiget forventning om, at finansiering kan falde på plads. Se her, hvor.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Anskaffelse af ny teknologi
Advertisements

Struer Kommuneplan Vision, mål, strategi Forside Indledning Vision, mål og strategi Byer, landsbyer og landdistrikter Natur og miljø Politiske.
Billum Lokalråd Formand: Henning Gejl Jensen Næstformand: Karen Jager Andersen Informationsansvarlig: Kim Tobiasen Kontakt til foreninger:
Roskilde Tekniske Skole
Velkommen til borgermødet i
Elevplaner: Lov f.o.m. 2007/08 Grundlaget nævnes også i ”En guide til arbejdet med elevplaner”, Aalborg Kommune. Brev til forældrene er undervejs, men.
Modul 1 - Processer.
Små åbne opgaver og projekter Hvordan er det hensigtsmæssigt at gribe arbejdet an?
Christian Bruhn Rieper Kontorchef Fornyelsesfondens sekretariat
Borgermøde Aulum station.
Konferencen Lokalisering af golfbaner i Danmark Bæredygtig planlægning af golfbaner Plan- og proceskonsulent Morten Weile COGITA.
Marts 2007 Sags no Kerteminde Brugsforening - udvikling IDE OPLÆG.
Visionsproces Fra ord til handling.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Efter selvevalueringen Tovholderens rolle og opgaver 22. august 2007.
Planstrategi, lokal Agenda 21 og Kommuneplan. Forventet tidsplan •Planstrategi ikke som forslag •Kun temarevidering af kommuneplanen Obligatorisk min.
Esbjerg Trafik- & Mobilitetsplan
Den gode ansøgning Til LAG Himmerland
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Den regionale vækst- og udviklingsstrategi
ProjektVærkstedet Anders Sejerøe // Kultur- og Fritidsforvaltningen.
KORINTH I.F. MULTIBANE.
Det Nye Universitetshospital i Århus Arbejdsvision for byggeriet af DNU Det Nye Universitetshospital: sammenhængende, bæredygtigt og effektivt byggeri.
Mandag 3. marts januar Borgmester Jannich Petersen, V Udbud og partnerskaber i Gribskov Kommune.
VVM og Miljøvurdering Biogasanlæg øst for Brande Borgermøde den 20. oktober 2014.
Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få.
________________________________________________________________________ Møde med foreningerne 6. oktober 2011 Landsbyvisions-modellen ”Byrådet ønsker,
Udvikling Nordvestsjælland - din Lokale AktionsGruppe LANDDISTRIKTPROGRAMMET OG FISKERIUDVIKLINGSPROGRAMMET I NORDVESTSJÆLLAND.
KULTUR FOR ALLE. Hovedbudskaber I: ”Ikke brug for flere kulturinstitutioner!”
Skanderborg Kommune Temakonference - program - Velkomst v/Landsbysamvirket Helle Hagen Blæsbjerg - Opsamling på udviklingskatalogerne og rundbordssamtalerne.
Borgermøde 25. juni 2013 Velkommen til borgermøde! Ordstyrer: Formand for Plan- og Klimaudvalget Lars Simonsen 17:00 Velkomst ved udvalgsformand Lars Simonsen.
Landsbyggefonden – nye krav og procedurer
Guide til PowerPoint-præsentationer i MSO
Strandgrundejer- foreninger. Dagsorden 1. Orientering om kommende trafikplan 2. Cykelsti ved Bøtø Ringvej 3. Tvunget medlemskab af grundejerforeninger.
Lokale grønne partnerskaber
DEN SELVEJENDE INSTITUTION (FOND) NYBORG IDRÆTS- & FRITIDSCENTER DEN ALMENNYTTIG FORENING NYBORG IDRÆTS- & FRITIDSCENTER HI - Campus 2014 – Fremtidens.
Status på idrætsstrategi og halanalyse
Camp IB sept sept VELKOMMEN TIL CAMP IB37.
INDHOLD Præsentation/drøftelse af hjemmearbejde. Økonomi Budget Sponsor og PR Afslutning ØKONOMI OG SPONSORER.
Strategiproces Fællesmøde 29. oktober 2011
PROCES OG TIDSPLAN Godkendelse af forslag i Byrådet den 22. april Offentlig debat i maj og juni måned Udstilling i Utzon Centeret Endelig godkendelse.
Jord-ERFA-Midt Den 11. december 2014
Natur og Miljø’s opgaver i Region Sjælland Miljø, Natur og plan (bl.a. myndighed) Råstoffer (myndighed) Lokal Agenda 21 Jordforurening (myndighed) Kommuner.
Miljømålsloven - planproces
Forslag til Kommuneplan 2009 VELKOMMEN. Forslag til Kommuneplan 2009 Planens principper På skuldrene af Planstrategi 2007 Bæredygtig byudvikling Inde-fra.
Moderniseringsplaner Østerhøj. Der er opstillet tre resultatmål for projektet: At udarbejde fælles mål og visioner for skolernes fysiske rum Med afsæt.
Et fælles Mobility Management projekt. Dette er ikke (kun) en konference!
Gode råd til fundraising
Den stille Revolution Søren Riiskjær. Idrætsdeltagelsen Navn Navnesen.
GYMNASIEFÆLLESSKABET Byggeprojekter GYMNASIEFÆLLESSKABET Gymnasiefællesskabet – historik og formål Historik GF er et barn af kommunalreformen.
Byplanafdelingen Teknik og Miljø Aarhus Kommune Lokalplaner på vej 11. marts 2013.
Lige muligheder i livet Strategi for børn og unge i udsatte positioner.
VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Erhvervsstruktur i Holbæk Kommune.
RTI’s innovationsindsats Et innovationskonsortium er: Et samarbejde mellem mindst 2 virksomheder, en forskningsinstitution og en almennyttig rådgivningspart.
Udviklingsstrategi 2012 Kommuneplan 2013 Udviklingsstrategien er den overordnede udviklingsplan, der justeres og udvikles hvert år og revideres hvert 4.
Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvidovre Bymidte Helhedsplanen udarbejdes inden for de bærende kriterier om Kulturliv og identitet.
Hvorfor er Kalundborg Kommune bruger af ”Klar til Start” ? Jens Folman, jobcenterchef Kalundborg Kommune Jørgen Dan Pedersen, centerleder UU Nordvestsjælland.
ETAPE 2, TIDLIGERE HANDELSSKOLES BYGNINGER IDÉ SKITSER, AUGUST
Location-based Scheduling En gennemgang af fordele og forskelle V/Erik Jung
En plan for fremtiden Hvad vil vi være kendte for i fremtiden? Hvad skal vi gøre anderledes end i dag? Hvad er vi oppe imod?
Temadag om fremtidens seniorsport i firmaidrætten 2012.
Natur og Landskab i Kommuneplan 2009 – efter første temamøde i Miljø-, Teknik-, og Flyvestationsudvalget den 4/ November 2008 John Ingemann.
Trine Blicher Folmer. MÅLSÆTNINGER Bassin 7 rummer et anderledes potentiale Den markante orientering mod havnebassin nr. 7 og det kommende havnebad skal.
Projekt ”liv i landsbyen”, Sdr. Nissum Motion – samvær - udvikling
Kultur Idræt Bevægelse
14. MARTS 2016 YARAs etablering Kommunens Myndighedsrolle.
Midlertidige opholdssteder til flygtninge
LLIF – Skitseforslag 2 til evt. tilbygning
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Boligpolitik Temadrøftelse Økonomiudvalget 13. november 2018.
Lære- og praktikpladsbehov Karsten Lyberth-Klausen sekretariatsschef
Præsentationens transcript:

Foreningen Remisen Tølløse ER på sporet…. Der er fremdrift i planlægningen og berettiget forventning om, at finansiering kan falde på plads. Se her, hvor langt vi er:

En palet af projektforslag er klar Karsten Rønnows Tegnestue, Holbæk, har udarbejdet skitser til 6 forskellige projekter, fra det mindre til det meget ambitiøse  Faciliteter i eksisterende små rum, 1902-grundplan  Faciliteter i det eksisterende + nye mindre rum, 1902-grundplan  Faciliteter og nye rum i tilbygning svarende til 1943-bygning  Faciliteter og nye rum i tilbygning svarende til udvidet 1943-bygning  Ny tilbygning på tårnsiden, let mellembygning  Ny stor tilbygning på Tårnsiden, let mellembygning Ideer om ”det bæredygtige kulturhus” – hvordan renoveres gammel industribygning, så moderne krav til bæredygtighed og energieffektivitet tilgodeses?

 Plan for udførelsen af byggeprojektet er undervejs Enemærke og Petersen A/S, Ringsted, er i gang med at se på udførelsesmuligheder  Planerne danner grundlag for finansiering gennem offentlige midler og private fonde Grundlag for ansøgning af midler er klar, der søges midler, så snart lokalplan foreligger.

 Remisen vil kunne opnå ”døråbnerstøtte” gennem Udvikling Nordvestsjælland  Projektet falder ind under de strategiske kategorier  Den blomstrende landsby  Kulturarv og miljø  Unge  Men der kræves legalisering, dvs. lokalplan skal foreligge!

Den onde cirkel: …men sporet går i ring : LOKALPLAN skal foreligge, før finansiering kan opnås Finansiering kræves, før kommunen vil udarbejde LOKALPLAN. Remiseområdet er ikke tidligere reguleret af okalplan, men er i tidligere og nuværende Kommuneplan udlagt til jernbaneområde.