Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Lyd fra musikinstrumenter
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Gryde med filter og taphane
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
Game maker.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Billeder.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Grafisk fortælling 2. Den dag, Mary skulle til visitationssamtale på Projekt VIA, glemmer hun aldrig!
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Efter forarbejdet og dagen i dag er målet, at I skal kunne:
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Det skrå kast - dokumentation
Readymades / genbrugskunst
Vindmøller Mathias Turac, Devran Kücükyildiz & Daniel Thyrring
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
SSQ 5.6 side 1 De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer. For hvert.
SSQ12-C SSQ12-C Instruktioner De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer.
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Mr. Raggys begyndertest Gennemgang af svarene.. 1 Svar 1. Hvilken farve pæle er der typisk omkring vandhazarder? a) Gule og hvide. b) Hvide og røde. c)
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2012 UU Lolland-Falster.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Stedlinje er en linje på jorden hvorpå skibet befinder sig.
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Den gode, den onde og den grusomme - om digital selvbetjening SnitkerGroup 6. September 2011 af Usability Specialist Thomas Visby Snitker.
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Mettes hemmelige billeder fra turen til New Zealand.
Videreudvikling af ide 2&2
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Trigonometrisk Lommeregner
Mit medieprodukt er en plakat til en miljømesse..
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Affald og genbrug.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Brøker Af Alexander Olssson.
Futureavenue Fremtidens by.
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
Viborgbørneby ”Kan Viborg blive Danmarks bedste børneby?”
HANS CHRISTIAN ØRSTED Lavet af: Emil og Astrid. FAKTA OM H.C ØRSTEDS LIV Hans Christian Ørsted han vidste ikke hvad han skulle bruge sit elektromagnetismen.
Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.
Manøvrering med bybus Skadernes omfang og betydning Psykologiske faktorer De enkelte manøvrer Når skaden sker Opgaver Praktik Program.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
Stxstudentereksamen.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Øveprøve – lille knallert
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
SketchUp En intro i 3D tegning.
Præsentationens transcript:

Mit første spil Extreme Racing

Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse Så tegnede jeg fire kasser rund omkring kassen, de skulle forestille hjul Jeg lavede så en tegning med de lige streger, hvilket endte med at blive til rude og tag Afslutningsvis lavede jeg mynster på dækkende da jeg så kunne få det til at ligne, at hjulene drejer rundt.

Andet skridt var at lave en bane som bilen kunne køre rundt på Banen er meget simpel og består af en masse lige streger

Tredje skridt, der var det mest komplicerede, var at lave bevægelse til bilen For at gøre det muligt at dreje samtidig med at man kører og gøre det umuligt at køre gennem væggen, måtte jeg bl.a lave en variabel. Variablen kunne give farten er værdi, hvilket gør det muligt, at holde farten. Da jeg skulle gøre det umuligt at køre gennem muren skulle jeg fortælle programmet, at hvis rød berører sort skal den gå 10 skridt baglæns og ændre farten med -1

 Som et sidste skridt lavede jeg små detaljer som f.eks det lille træ i venstre hjørne

Jeg syntes det færdige resultat var godt, hvis man tænker på at det var mit første spil.