Anja, Malou & Asha KU KLUX KLAN.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gudstjeneste 11. juni 2006 Velkommen!. Gudstjeneste 11. juni 2006 Tre ting vi skal passe på >< Tre ting vi skal gøre.
Advertisements

Hvem synger? "Kom i gang igen - arbejd arbejd.".
Gammelheds-Philosophy
Livets Ord November 2008.
Forestil dig en landsby, hvor der bor 100 mennesker
Livets Ord Februar 2013 «Vi ved, at vi er gået over fra døden til livet; for vi elsker brødrene» (1 Joh 3,14).
Thomas. B. Pedersen Lærer: Martin Glud
Velkommen til vores side!!!
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Hvordan har du det? 2010 | Unge Disposition • Datagrundlag for HHDD2010 – unge • Fysisk helbred/trivsel - Selvvurderet helbred • Psykisk.
Livets Ord April 2012.
Opstandelsesfest.
Livets Ord Livets Ord December 2011 December 2011.
”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29 Da Jesus holdt op med at tale, var de mange mennesker overvældet af forundring.
Finanskrisen.
Følelsesmæssige reaktioner efter at have fået en hjertesygdom
Billed analyse gruppe Maja Lyberth, Jonas Johansen, Ove Berthelsen. FA Piareersarfik.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Idrættens Hus torsdag 26. april 2012 Forbindelse: WWKkMA Password: OkuJ4F Idrætsforeninger og Facebook.
Videregående pc-vejledning
Europa - kort og godt : få vejledning om at bo, arbejde og rejse i EU 27. september 2012 Ulla Willert Bortignon.
Tid til lægetjek! Kaldet fra Kristus til den trofaste kirke! Filadelfia.
Høreforeningens netværksgrupper - Find vej i hørejunglen, med netværksgruppen som GPS –
OPFINDELSEN AF WEBBEN JOEK © TEC 2011 WWW blev opfundet i 1990 af Tim Berners-Lee. Berners- Lee var en fysiker ved CERN, det europæiske laboratorium for.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Har I hørt det? Mission er et must! Soma Biblia - en mulighed 
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Samtidshistorie på HHX
Overvældet af Jesu opstandelse!
Holstebro Frimenighed At være en Jesu discipel. Discipel En der er i lære, men mere end det. Norm for lære og liv Den mundtlige tradition blev overleveret.
Europa. Problem formulering Hvorfor er der så mange lande der vil være medlem af EU.
En menighed, der søger enhed
At vente på Guds time.
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Dette er Med vært... din Hån og bedrag PersonerJesus ordPåske ting Påske dagene 100 Steder.
Livets Ord Livets Ord Februar 2012 Februar 2012 «Omvend jer og tro på evangeliet» (Mark 1,15).
Introduktion til Kongen og hans Rige
Kate-QUIZ-mus.
Stigmatisering af pårørende Om respondenterne: 302 Besvarelser ud af 567 – 53% 79% Kvinder 62% Forældre til voksne børn 38 % Pårørende til personer med.
At byde den fremmede velkommen. Hvad siger Gud? v33 Når en fremmed bor som gæst i jeres land, må I ikke udnytte ham. v34 Den fremmede, der bor som gæst.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
video. Fællesoffentlige digitaliseringsstrategi: Alle over 15 år skal have NemID og Digital Postkasse efter november.
USA’s højesteret og love omkring adskillelse.
Realisternes territorium – magt og konflikter. Kapitel 3.
Apartheid Adskillelse på dansk…... Sådan begyndte det…
Bundesrepublik Deutschland
Apartheid Betyder adskillelse på dansk…... Sådan begyndte det… Inden de hvide. Så kom de hvide. Hvide beboere.
Introduktion til Den Kolde Krig
Globalisering. Kan mikrofinans skabe vækst i et udviklingsland?
Lede til Jesus – leve i Ham
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Kvinders Valgret.
Lavet af: Emil og Astrid
FORFATTER Tove kom til verden d. 14. december 1917, men hun sagde hele sin levetid at hun var født i Hun var gift fire gange. Tove døde d. 7 marts.
Kærestevold ’Vold er ikke løsningen’, Nuuk 26. November, Nina Schütt.
” Der Volksempfänger – Radioen i Det Tredje Rige” OZ2CBA Frank og OZ4BM Bent.
Livets Ord Marts 2016 “Guds rige er kommet til jer” (Luk 11, 20).
Ondskabens former.
Ku Klux Klan (KKK). Hvad er Ku Klux Klan højreekstremistisk organisation i USA Udøver hvid magt, racisme, antisemitisme (jøde racisme), Antikatolicisme,
Lavet af: Søren, Njord og August
“Gud kommer og frelser jer” (Esajas 35, 4)
Livets Ord April 2017.
HVOR GUD MØDER OG FORVANDLER OS
Livets Ord April 2018.
“Salige er de, som stifter fred, for de skal kaldes Guds børn.”
Præsentationens transcript:

Anja, Malou & Asha KU KLUX KLAN

FAKTA Ku Klux Klan (KKK) er en organisation, der blev grundlagt 1866 i USA. Den er udøver af hvid magt, racisme, antisemitisme, antikatolicisme og homofobi. Medlemmerne var iført hvide kapper og hætter. Bevægelsen døde ud efter få år, da det var lykkedes ad mere legal vej at forhindre de sorte i at bruge deres stemmeret. Klanen blev oprettet i sydstaten Tennessee af bl.a. Nathan Bedford Forrest ca. otte måneder efter Den amerikanske borgerkrig med henblik på at fratage de sorte amerikanere deres borgerrettigheder. Den hemmelige forening søgte at opnå sit mål gennem terror mod den sorte befolkning og foreningens hvide modstandere i form af bortførelser, mishandlinger og drab.

Den nationale leder hedder Thomas Robb. Ku Klux Klan levede op igen efter 1. verdenskrig. Midt i 1920'erne var man oppe på et medlemstal på over 4 millioner. KKK’s TEGN I dag er bevægelsen nærmest gået i opløsning i en slags nynazistiske fraktioner, som bekæmper hinanden indbyrdes. Den nationale leder hedder Thomas Robb.

1. Du skal være en fri hvid mand eller kvinde af europæisk afstamning, mindst 18 år.  OPTAGELSESKRAV 2. Du skal kunne bekende troen på Jesus Kristus som personlig frelser 6. Under ingen omstændigheder vil vi acceptere: homoseksuelle, ateister, eller dem, der har fundet psykisk sindssyge. Vi vil ikke acceptere kandidater, der er dømt for forræderi eller spionage mod USA. 3. Du må ikke være gift med folk af andre racer, heller ikke blandet racer, dette inkluderer adopterede børn. 4. Du skal acceptere at overholde reglerne i denne orden, og være villig til at sværge du vil IKKE går sammen om at begå en forbrydelse, mens du er medlem. 7. Du skal være en amerikansk statsborger og har en adresse i USA. vi kan ikke acceptere udenlandske statsborgere eller har udenlandske associerede virksomheder. 5. Du må ikke slutte sig til os hvis du f. eks er lejesoldat, eller under hemmelig unddragelse af nogen slags.

KKK i dag Klanen er begyndt at benytte internettet for at sprede deres antisemitisk og racistiske budskaber. Bl.a. har de startet en internetradio, som de kalder ’KKK Radio’. Nye grupper er kommet til, og det har skabt problemer med racisme i områder, der ikke tidligere har været berørt af racerelaterede problemer.

Klanen har spredt sig til store dele af landet, hvor klanen ikke har været i mange år. - I stater som Iowa, Nebraska, Maryland, Pennsylvania og New Jersey er klanen i dag særdeles aktiv. I alt er der voksende aktivitet i 19 stater, viser rapporten fra ADL. Ku Klux Klan er desuden begyndt at samarbejde med andre trosfæller på den ekstreme højrefløj. Det gælder især nynazistiske bevægelser, som klanen har et tæt samarbejde med.

- Går ind for medlidenhedsdrab OPLYSNINGER OM DANSK RASISME (NYNAZISME) Det er tættere på dig end du tror. Her er en video fra Silkeborg. [http://www.youtube.com/watch?v=cWOq4tVr3Ao&feature=related] - Går ind for medlidenhedsdrab Den danske organasition hedder DNSB – Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse