Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Billed analyse gruppe Maja Lyberth, Jonas Johansen, Ove Berthelsen. FA Piareersarfik.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Billed analyse gruppe Maja Lyberth, Jonas Johansen, Ove Berthelsen. FA Piareersarfik."— Præsentationens transcript:

1 Billed analyse gruppe Maja Lyberth, Jonas Johansen, Ove Berthelsen. FA Piareersarfik

2 Kropsprog: To personer som viser nærhed og kærlighed til hinanden, ømhed tryghed,og tilfredshed. Manden sidder og læser dagens nyheder.Kvinden læner op ad sin mand og hviler trygt og blidt.

3  Billedets fortælling,billedets budskab. Et billede af Barack hussein obama 11 Og Michelle La vaughn Robinson Obama Billedet taget af Callie shell 2008. Billedet har vundet world press foto contest 2009. Barack Hussein Obama og Michelle La vaughn Robinson Obama. To mest kendte par i verden, USA’s første african american president. De sidder i et tog, på vej til New hampshire til valgkampagne. De sidder slappe af, hvor de nyder den stille stund i et tog. På billedet er der to mennesker der sidder sammen, en mand og en kvinde. De ser træt ud og udmattet. Manden sidder og læser aviser, og kvinden sidder tæt på manden og hun har lukket øjne. Der er en spejl baggrund og de sidder ved vinduet. Og man kan se at det er i et rum. På billedet er der ikke så meget lys, man kan se solen stråler på dem. Og det er ikke sådan en slags ved de gode og de onde, men det er en fredeligt og afslappet tilstand. Farver på billedet er der sort, hvid,sort brun,brun,rød og gul. Billedet er overklasse og meget magt på de to mennesker, og de har styrke til at går videre med deres formål.

4


Download ppt "Billed analyse gruppe Maja Lyberth, Jonas Johansen, Ove Berthelsen. FA Piareersarfik."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google