Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Lavet af: Søren, Njord og August

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Lavet af: Søren, Njord og August"— Præsentationens transcript:

1 Lavet af: Søren, Njord og August
9/11 Lavet af: Søren, Njord og August

2 9/11 den 11 september 2001 det fandt sted om morgen og formiddagen i USA. Der var 19 mænd med tilknytning til Al-Qaeda som kaprede de fire fly. De skulle bruge dem til at flyve ind i World Trade Centers, et i hver tårn. Det tredje fly skulle flyve flye ind i Pentagon-bygningen. Passagererne i det fjerde fly forsøgte at overtage kontrollen, derfor styrtede ned på marken i Pennsylvania. Man ved stadig ikke hvor flyet skulle styrte ned, men man tror det skulle styrte ned i det hvide hus.

3 FAktA Hvornår: 11. september 2001
Hvor:  New York City, Arlington og Shanksville i USA Hvem:  Al-Qaeda Døde:  inklusive de 19 terrorister Sårede:  Mere end 6.000

4 Reaktioner på angrebene
Samme dag gik den amerikanske præsident, George W. Bush ( Han var præsident på det tidspunkt) på Tv og lovede at USA vil finde dem som var ansvarlige for angrebene. Oktober 2001 lavede USA flere lovændringer, som vil hjælpe i kampen mod terror. Det blev lettere at overvåge, aflytte og anholde borgere.

5 Den ansvarlige for angrebene
Den person som var ansvarlig for angrebene var Osama bin Laden. Osama bin laden var leder af al-Qaeda. Den 2. maj 2011 lykkedes det USA at finde Osama bin Laden. Han belv slået ihjel af det amerikanske militær i Pakistan. Senere samme dag fortalte præsident Barack Obama nyheden. Herefter var der fest i gaderne flere steder i USA. Osama bin Laden

6 Kontrafaktiskmetode Hvis angrebet ikke var sket var Twin Towers stadig have stået der. Der vil måske ikke være krig i mellemøsten. (mellemøsten er de her lande)

7 Video bfc06a1d3

8 KILDER Historiefaget, Wikipedia, DR og vores hjerner


Download ppt "Lavet af: Søren, Njord og August"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google