 Mange elever mener, at en fest for de store elever, vil styrke fælleskabet imellem eleverne  Flere klasseudflugter, er et stort ønske blandt eleverne,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
NGG-INFO 1.
Advertisements

Hvordan håndterer vi frikvartererne?
Læringsreformen En stor forandringsproces er i gang i folkeskolen. Det handler ikke blot om implementering af en ny lov. Det handler om omstilling og udvikling.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
en dag i indskolingen på Givskud skole
Efterårets opdatering fra det høje Nord. Placering af nogle af bryllupsgaverne Bordene – som vi ønskede os !! Kalenderbamsen og den flotte ramme til vores.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Skru op for din hjerne Støj Pædagogisk Afdeling 2011 Tlf
Et væksthus for børn og voksne
CAMPUSSKOLEN.
Elevernes evaluering af grundforløbet Efterår 2012.
En Ny Folkeskole fra 1. august 2014
Dansk på SOSU-STV Metoder og indhold.
Dokumentation og evaluering
Skolereform august 2014………………
Velkommen til valgmøde
Hvor der er fokus på klimaet.
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Manipulation og repræsentationsformer
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Skolereform & Arbejdstidsaftale Efterår: Processer og forhandlinger for skoleledere og TR 3. oktober: Stormøde for alle interesserede 16. januar: Skoleafdelingens.
Formidling og forankring i organisationen – hvordan
NGG-INFO 1.
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Undervisningsmiljøundersøgelse 2010
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Tre klare nationale mål
NGG-INFO.
NGG-INFO.  Afsluttet 10. klasse.  Aflagt afgangsprøve i fagene: Både skriftlig og mundtlig: Dansk, matematik, engelsk. 10. klasse-prøve eller 9. klasse.
Nye mad- og bevægelsesvaner i klassen
Synger regnvejrsdag i november
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
Facebook Ung i Grenå.
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Cooperativ learning - også kaldet CL
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 1 December 2006 Vintersbølle Skole.
PULS - meget mere krop, bevægelse og læring Naur Sir Skole og Lyngbjerghus.
Efterskolernes Landsstævnehold L-13 Vi skal lave en masse gymnastik….
I NFORMATIONSMØDE FOR FORÆLDRE PÅ B RØRUPSKOLEN. Onsdag den 14. maj 2014.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Fokus på køn på Roskilde gymnasium Skoleåret 2013/2014.
Overskrift Max 1 linje Resultater fra ny evaluering Lars Olsen og Nikolaj Borup Rasmussen Har Sikker Trafik LIVE effekt?
0.årgang 2012/ årgangs struktur - Hverdagen på 0.årgang.
CAMPUS SOM DEL AF BYENS UDVIKLING BYUDVIKLING PÅ TVÆRS.
Elevernes psykiske arbejdsmiljø TrongårdsskolenSpørgeskemaundersøgelse December 2005 Undersøgelsen bygger på svar fra ca 350 ud af ca. 500 elever.
Skolereform – Fourfeldtskolen 2014 Steffen Lawaetz
FÆLLESSKAB.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Ny nordisk skole Mandag den 2. februar 2015
Informationsaften på den nye distriktsskole i Skovlunde.
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
FSA dansk mundtlig Lodtrækning.
Udvid din didaktiske værktøjskasse.
Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole 4-6 klasse.
Udeundervisning Egebjerg Skole og Børnehave
SKOLE- REFORM En ny retning – en ny skolevej. De gode intentioner Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen.
Futureavenue Fremtidens by.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Velkommen til alle nye og kendte elever og forældre.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Elevernes evaluering af grundforløbet Efterår 2015.
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
Den gode præsentation … med PowerPoint, SMARTboard eller lignende.
Undervisningsmiljøvurdering Bieringhus Efterskole
Trivselsmålingens resultater på vores skole
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018
Præsentationens transcript:

 Mange elever mener, at en fest for de store elever, vil styrke fælleskabet imellem eleverne  Flere klasseudflugter, er et stort ønske blandt eleverne, da de mener, det styrker klassens sammenhold og fælleskab

 Eleverne foreslår at man tager på fagudflugter. I eksempelvis biologi kunne man tage ud i en skov.  Nogle elever efterspørger nye indlæringsmetoder, såsom remser til indlæring af tabeller, eller indlæringsspil.  Mange elever ønsker at få tilladelse til at have musik i ørerne, når der skal arbejdes individuelt.  Udendørs og aktiv undervisning er også et ønske blandt eleverne

 Elever forslår en teambuilding dag. Da det både styrker fælleskab og samarbejde.  Mange elever efterspørger evaluering af gruppearbejder. Evt. efter projektarbejder.  Eleverne efterspørger i det hele taget mere gruppe- arbejde. Da det styrker samarbejdsevnen.

 Eleverne foreslår en ugentlig fælles rengøringstime til rengøring af klassen. Evt. fredag.  Skilte om at huske duksearbejde, er et ønske blandt eleverne

 Eleverne forslår at man laver timerne 60 min. lange i stedet for 45 min.(Evt. ingen dobbelt timer.)  Hjemmekundskab som valgfag er et ønske blandt eleverne.  Eleverne synes at timerne er for uvarierede.

 Eleverne ønsker flere farver i klasserne, evt. i form af plakater/billeder og farvede vægge.  Eleverne forslår at bruge noget af udsmykningen i undervisningen, såsom undervisningsbilleder og citater fra kloge mennesker.  Flere planter i klasselokalerne er et ønske.

 Mange af eleverne ønsker bedre oplysning omkring udluftning af klasser.  Termostat, der kan sige, når der skal luftes ud, er også et ønske blandt eleverne.

 Polstring af stolene er et meget stort ønske. Da folk får ondt i ryggen.  Der er et ønske om taskekroge på siden af bordene.  Fodstøtte på stolene, da nogen for ondt i ryggen hvis de ikke har noget at sætte fødderne på.

 Flere grønne arealer, såsom et lille grønt areal i skolegården. Evt. med lidt beplantning.  Mere variation i gymnastik undervisningen. Eleverne er trætte af at kun spille hockey og andre boldrelaterede spil.  Renovering af toiletter og omklædningsrum er et stort og gennemgående ønske blandt næsten alle klasser.