Årsmøde på Husum Skole - En skole i bevægelse. Program 19.00 – 19.45 Beretning for 2011 + spørgsmål 19.45 - 20.00 Arbejdet i skolebestyrelsen Pause 20.10.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Advertisements

Forældreorientering Skolereformen.
Læringsreformen En stor forandringsproces er i gang i folkeskolen. Det handler ikke blot om implementering af en ny lov. Det handler om omstilling og udvikling.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Velkommen til informationsaften om skolereformen den 22. maj 2014.
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Sikker skoletrafik på Kirkebjerg Kåre Press-Kristensen De aktive cyklister i Vanløse
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Buskelundskolens børnehave Fokus for år
Et væksthus for børn og voksne
Dialogmøde 16. maj 2013 Skolebestyrelser og Familie- og Kulturudvalget.
Årsmøde for alle forældre 8. marts 2007 ”Skolen sprænger alle rammer” Årsmøde for alle forældre Mårslet Skole Torsdag den 8. marts 2007 Klokken
Folkeskole-reformen August 2014.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Årshjul Skolebestyrelse 2010/11
Ændringerne Understøttende undervisning Uge-struktur ??
Skolereformen Overordnede mål:
Reformmesse på Sofiendalskolen
Årsberetning fra Skolebestyrelsen 2010 / 11
Skelgårdsskolens skolebestyrelse Velkommen Kontaktforældremøde på Skelgårdsskolen 23 april 2009.
Velkommen til valgmøde
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Folkeskolereform pr. 1. aug Ambitiøst løft af folkeskolen •Børnenes læring og faglige niveau skal styrkes •De unge skal have de bedste muligheder.
Folkeskolereform 2013 Hammerum Skole.
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
P ISA, NATIONALE TESTS OG BESPARELSER – HVAD RAGER DET MIG ??!! Skolebestyrelsens årsberetning for 2010/2011 – og årene, der kommer.
4. maj 2011Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole Ved Pierre Vernet, Bestryelsesformand.
Hvad laver skolebestyrelsen på Dagnæsskolen?
4. maj 2011Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole Ved Pierre Vernet, Bestryelsesformand.
FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN
Informationsaften om folkeskolereform og skolebestyrelsesvalg Allingåbro Børneby.
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Tre klare nationale mål
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
Aftale om et fagligt løft af folkeskolereformen
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Forældremøde 2/ Information om forårets valg til skolebestyrelsen 2.Evaluering af tiltag til forbedret kommunikation på skoleintra 3.Status på implementering.
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
It i folkeskolen SkoleIntra-træf 2011
Program i salen Kl (Klasse A,B,C,D,E,F) Kl (Klasse G,H,I,J,K,L,M) Skoleårets fokuspunkter Fravær Lejrskole Til-/framelding af fag.
30. maj 2013Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole V/ Pierre Vernet, Bestyrelsesformand.
Studiepraktik Program:
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Undersøgelsens omfang
Folkeskolereform 2014.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Børnehave og Børneunivers på Enghaveskolen
INDSKRIVNINGSMØDE.
Skolebestyrelsens beretning Skåde skole.
 1. Velkomst og præsentation  2. Kort gennemgang af reformen  3. Hvordan bliver reformen udmøntet på Byskolen  4. Skolebestyrelsen  5. Farvel Velkommen.
+ Skolebestyrelsens Årsmøde 2012 Lørdag d. 9. Juni.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Læringsreformen Hvad er formålet med reformen? – Formålet er: – at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive – at mindske betydningen af den.
Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag.
Skolebestyrelsen Havnbjerg Skole Skolens Værdisæt – i korte træk Mål “Skolen skal være et sted, hvor alle trives til glæde og gavn for et godt læringsmiljø.”
T INDERHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING 2014/
Mit arbejde som færdselskontaktlærer…. Mine opgaver som færdselskontaktlærer Opgaver, undervisning og indkøb Rollemodel Motivere og vejlede kollegaer.
Evaluering af Aktiv rundt i Danmark lærernes observationer Følgende resultater er på baggrund af 1215 lærerbesvarelser af vores elektroniske spørgeskema.
- Kom tættere på dit barns skolegang
Lyt, Leg og Lær Vær den du er Ordrup Skole Årsberetning
Trafikpolitik for Durup Skole.
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Præsentationens transcript:

Årsmøde på Husum Skole - En skole i bevægelse

Program – Beretning for spørgsmål Arbejdet i skolebestyrelsen Pause – Karina fortæller om nye tiltag Afrunding

Årsberetning for 2011 Ledelse og trivsel Elever Forældre Økonomi Fysiske rammer Øvrige SB aktiviteter

Ledelse Der er i dag ca. 610 elever, 2 sprogsandel ca. 30% Indsatsområder (attraktiv arbejdsplads, økonomi, faglig resultat og elevers medbestemmelse) Stor tilfredshed med ledelsen blandt medarbejdere Stadig udfordringer omkring læsning (40-50% af 2 sprogselever læser ikke alderssvarende) Fremgang i det faglige resultat fra 2010 til 2011 Gns. Karakter i 2011 var 7,2 (med social korrektion) Kbh. gns = 6,1,Kirkebjerg = 6,4 og Brønshøj = 6,2 Sygefravær er under middel og i bedring National test (3 områder og 3 gange)

Elever Barometer viser at elever vurderer skolen som tryg Ca. 65 elever spiser EAT Ny elevrådsstruktur iværksat (to niveauer – 0- 5 og 6-9 klasse) – det kniber stadig med organisering, deltagelse og inddragelse af eleverne i det daglige. Lejrskole er udsat til gælden er afbetalt – kan det blive næste år ? Sygefravær udgør ca. 6 dage pr. år Halvdelen oplever en del uro klasserne og 40% synes at undervisningen er for let.

Forældre Ny skolebestyrelse startede efter sommerferien løbende nysupplering. God arbejdsdag i efteråret med deltagelse af ca. 80 forældre (tak for det) Øget fokus på elektronisk kommunikation (forældreintra) – lektier, beskeder m.m. Kan vi blive bedre til at få alle med ? Forældreskolen i efteråret (faglighed og mad)

Økonomi Overskud for 2011 på ca. 1,1 mio. kr Gæld er ca. 1,1 mio. kr. ved udgangen af 2011 Budget 2012 viser et overskud på kr. som skal bruges til afdrag på gæld Gældssanering giver kr. (vi har ikke fået så meget sanering som fx Brønshøj) Der bruges flere penge på flere timer til næste år specielt i udskolingen (ca. 30 timer pr. uge)

Andre forhold Ny legeplads og der kommer nye områder indendørs i sommerferien Utætte vinduer er et problem vi søger en løsning for at komme på listen (svar fra BUU – 45 mio. kr.) Fokus på faglig indsatspakke (IT, undervisningsdifferentiering og inklusion) Trafikpolitik =>

Trafikpolitik Formål: At skabe en sikker skolevej omkring skolen for elever, lærer og forældre. At give elever gode trafikvaner

Trafikpolitik Trafik foran Skolen – Der opstilles manuelt betjente Pullerter på Karlslundevej, så bilisterne ikke kan køre forbi skolen om morgenen (fx 7.15 – 8.15). – Parkeringspladserne berøres ikke. – Forældre vil have et større incitament til at sætte eleverne af på enten Merløsevej eller Smørumvej – Busser parkere ikke på Karlslundevej

Trafikpolitik Der etableres en række ”Kys og Kør” pladser på bl.a. Merløsevej og Smørumvej Der etableres en hævet flade i krydset Karlsundevej/ Smørumvej. Mulig cykelsti gennem boligforeningen (Lolikehuse)

Trafikpolitik Pullerter Løftet kryds Kys og kør

Trafik og skolen 0. klasse : Gå tur 1. klasse : Gå prøve 5-7 klasse : Cyklist prøve (den store)

Forældre og færdsel til skolen at cykle med sine børn til skole for der igennem at lære dem om gode trafikvaner, herunder sideeffekterne som motion mm. At være et godt eksempel i det daglige