Dejligt med Super cirkus SOMMER

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
100 års fødselsdag Maj 2011.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
At bruge disse to ord rigtigt
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
…ny Muhammed krise ??.
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
3.a. deltager i ”Børnenes dag” på Kontiki skolen i Hillerød
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Ordentlig Julekort.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Det svære liv i en sportstaske
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Netværksgrupper for 7.–9. kl. i UU Skive •Den politiske målsætning er at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. •De unges muligheder.
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
Sofies dejlige dag.
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
SJOVE GÆTTERIER Micro Trivial 2 hold.
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
1999 Turen går til Herning. Så er det 1999 og vi skal til Herning.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Hvor der er fokus på klimaet.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Et stort danseshow.
Verdens 7 underværker….
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Relationer – børn og voksne
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Lærings- og praksisfortælling
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
DIDAKTIKLABORATORIE Et laboratorium der arbejder med at udvikle et planlægningsværktøj. ”Et værktøj”, der kan hjælpe os til at se, hvordan Ord som ”Leg-
min sommerferie på malorca
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Præsentationens transcript:

Dejligt med Super cirkus SOMMER Der var alle os fra centret – børn, voksne – personaler og personalers børn Så kom sfo’en hver formiddag en formiddag fik vi besøg af en børnehave fra Klitmøller, som kom med godt 20 små børn. Så kom der gæster fra byen Det var rigtigt mange forskellige mennesker som kom og gik, og vi rummede det hele!

Træning og forplejning Det kan øse, det kan pøse det kan regne….. Og storme! Vi flyttede da bare træningen indendørs, mens vi ventede på bedre vejr…. Og allerede ved frokosttid skilte skyerne, og solen tittede frem, så vi kunne spise udenfor

Koncentration om stomp Med Linettes ankomst kom der rytme i cirkus. Det var vanvittigt spændene at få en spand og nogle trommestikker. Det sværeste var ikke at spille…. Det var at lade være, når der ikke skulle trommes!!!! Her var plads til alle, store som små, interessen var STOR og glæden smittende. Linette skrev: Kanongodt projekt, hvor byens børn og centrets børn spillede/arbejde sammen om en cirkusforestilling. I sær smilene har jeg taget med mig. Musik er universelt, så det var ret nemt at have med ikke dansktalende at gøre blandet med dansktalende. For STOMP-delen er det rarest at arbejde med en lukket gruppe. Det er svært at holde koncentrationen og kontinuiteten, hvis der er for stor udskiftning. Man kunne evt have byttet rundt, så gøgl var i teltet og STOMP i musik. Mest af alt fordi jeg skal stå med et færdigt produkt. I en lukket gruppe, ville jeg også kunne have arbejdet mere fokuseret på interaktion mellem byens børn og centrets børn. Generelt var det fedt at lave stomp med børnene og de voksne var utroligt hjælpsomme. Jeg synes STOMP fungerede godt, især under paraderne som opmærksomhedsskabende element.

Optræden i indkøbscentret i Hanstholm city Vi holdt en forrygende parade gennem indkøbscentret i Hanstholm. Festlig og farverig. Cirkusbandet havde taget opstilling på torvet, og her gjorde vi holdt og lavede en lille forestilling. Der samlede sig hurtigt en ring af tilskuere – hanstholmere og turister i en skønsom blanding. Imens der var optræden, for små udklædte udsendinge rundt og uddelte invitationer til cirkusforestillinger såvel med det flyvende kuffertcirkus som til vores store forestilling. Der var store smil alle vegne!

Et flyvende kuffertcirkus med indlevende publikum Det flyvende kuffertcirkus lavede en kanon forestilling! Børnene var begejstrede fra starten. De voksne så til med en anelse skepsis. Jeg sad og holdt øje med nabo-bordet, hvor der sad en gruppe russiske mænd. På manegegulvet var der et jongler nummer med devil-stick, hvor den ene gøgler lod den anden om at gøre arbejdet – mens han bare lod som om han gjorde sin del…. Det gik rent ind – også på russisk…. Snart sad alle og lo som flækkede træsko. Tydeligt at her var en forestilling som på forskellige niveauer ramte forskellige aldersgrupper. SUPER FORESTILLING – ALLE HYGGEDE SIG.

Premiere-nerver vil jeg nu klædes ud. Vil jeg nu males. Måske Premiere-nerver vil jeg nu klædes ud?? Vil jeg nu males??? Måske!!! ER DET KUN FOR PIGER????? Ansigtsmaling og blanke kostumer – fine krinolinestørter i pil. Alle piger var solgt! Der blev klædt om til den store guldmedalje. Drengene var også med. Meeen, nogen løb hjem og kom vaskede tilbage, for det der sminke – det var da kun for piger!!! Det hjalp lidt, da alle mænd lidt efter gik omkring med rødmalede næser! Men selvom vi havde masseproduceret kostumer inden forestillingen, så var der alligevel ikke nok til alle. Heldigvis fik det ikke indflydelse på lysten til at optræde.

LOKKE TILSKUERE TIL… Af én eller anden grund kan det være svært at huske, at komme til cirkusforestilling, når man bor på et asylcenter. En flot og larmende parade omkring alle huse , hjælper på hukommelsen! Det er ikke hverdagskost med elefanter i Hanstholm. Disse 2 tiltrak sig stor opmærksomhed! (altså elefanterne )

Stylter en kæmpesucces også med stomp… INTET kunne konkurrere med STYLTERNE. Alle ville være en halv menter højere. Men det var ikke noget problem – så blev det bare en børneforestilling en halv meter over børnehøjde!!! Vi var imponerede det tog ungerne under en halv dag at lære at gå på stylterne – og så løb de rundt på dem, nærmest uden at mærke de havde dem på. Så det var helt naturligt at indøve numre med stylter på. Det gav en ekstra kolorit til stomp-rytmerne at børnene trakterede spandene mens de marcherede rundt på stylter.

Opvisning med ringe i alle størrelser… PÅ STYLTER!!!!! Stylte stilen fortsætter – nu med jonglering med ringe I alle størrelser!!!!!!

Stylteballet – og cirkusband Og hvad siger I så? STYLTEBALLET! Musikken blev varetaget af vores fantastiske CIRKUS-BAND!!!!!

Fakir- og klovnenummer Der bliver stille i teltet! Det kan de da ikke mene??? Vil de lade barnet lægge sig på GLASSKÅR!!!??? Han gør det! Han klarer det! Klapsalverne brager! Hør de klapper…. Det var klovnene – de var sjove, og – cirkustjenerne var næsten lige så sjove – i deres iver for at være til tjeneste faldt de næsten over hinanden.

GRAND FINALE