En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Overordnet målsætning:
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Den lille Mads.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Nonne historie.
Amalie og bedstefar bygger legehus
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Ordentlig Julekort.
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
BIOANALYTIKERES KERNEFAGLIGHED OG PROFESSIONSIDENTITET
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
”Den gode elev” Kvalifikationer er defineret som den enkelte persons faglige, sociale og personlige færdigheder og kunnen Kompetencer betegner personens.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin påLæssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Smileyen, som fik en ven.
PPS med lyd. Klik for Næste billede Jeg stillede nogle få spørgsmål Til ånden i lampen.
Dansk 1. klasse.
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
Musik: Nightengale Serenade
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
SkoleIntra 2011 SkoleKom og SkoDa. Program SkoleKom SkoleKom for lidt siden SkoleKom og samspillet med SkoleIntra Hva' snakker I om? – SkoleKoms nationale.
Overvældet af Jesu opstandelse!
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Hvornår bruger man hvad?
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Fortællinger fra kanten
Hvilken del af “vær stille” forstod du ikke??
En fejl af stor betydning...
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
Verdens 7 underværker….
Verdens 7 vidundere.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Min identitet af Julie 10.A Udseende Jeg har langt lyst og lidt krøllet hår. er lav. blå øjne.
Hold fast, hold ud eller hold igen
Og jeg blev overfaldet af en rockerbande på hjemturen….
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin på Læssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse. Projektet er lavet i samarbejde med Århus.
»En mand havde to sønner
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
MÅL, PLANLÆGNING OG OPFØLGNING
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Digital aflevering? Elektronisk eksamensforløb?.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Elevernes psykiske arbejdsmiljø TrongårdsskolenSpørgeskemaundersøgelse December 2005 Undersøgelsen bygger på svar fra ca 350 ud af ca. 500 elever.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
NYT FRA SKOLEBESTYRELSEN Karaktergennemsnit og skolekvalitet på Niels Ebbesen Skolen Vi har i dette nyhedsbrev valgt at sætte fokus på Skanderborg Kommunes.
Den barmhjertige samaritaner
Ekstraordinært FÆLSU 5. februar Hej Hans Jørgen Jeg skriver til dig, da jeg efter at have læst Udbudsnyt tekniske basisinstallationer 03 føler mig.
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
Gå glad til og fra arbejde Seniorkonference den 4. dec Stine Johansen Konst. Kommunaldirektør.
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
En fejl af stor betydning...
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Seminar om efterværn i Ilulissat november 2010 vedr. Piareesarfiit i Grønland v/ Marie Pedersen u Den lokale erhvervsskole, daværende STI,
Stxstudentereksamen.
Præsentationens transcript:

En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:

Oles svare: 1. Hvordan har du det med at gå her i piareesarfik? Svar: Jeg har det godt med det. 2. Hvornår har du startet her i piareesarfik? Svar: Den. 9 Januar Hvad skal du når du har gennemgået piareesarfik? Svar: Hvis jeg gennemfører piareesarfik, skal jeg til Jern&Metal skolen for at lære som terminalarbejder. 4. Hvad er du god til i fagene? Svar: Det ved jeg ikk´,.. 5. Hvordan går det med din skole? Svar: Jeg synes det går godt. 6. Hvad er mest glad for ved at gå her i skolen? Svar: At jeg lærer noget. 7. Hvad er dine interesser her i skolen? Svar: Mine interesser er matematik, Dansk og Engelsk. Jeg kan tale flydende grønlandsk.

Gilda´s svare: 1. Hvordan har du det med at gå her i piareersafik? Svar: Det går fint! 2: Hvornår har du startet her i piareersafik? Svare: Jeg startet den 9. Januar 2012! 3: Hvad skal du når du har gennemgået piareersarfik? Svar: ”Når jeg er færdig vil jeg være alt-muligt-kvinde.” 4: Hvad er du god til i fagene? Svar: Jeg er god til at følge med i timerne og matematik 5: Hvordan går det med din skole? Svar: Den er god nok, men det er lidt ærgeligt at lærerne siger ikk` helt rigtigt hvad vi skal lave. 6:Hvad er du mest glad for ved at gå her i skolen? Svar: jeg er mest glad for matematik og dansk. 7: Hvad er dine interesser her i skolen? Svar: At have frikvater og lære noget som jeg ikke har lært.

Josefs Svare 1.Hvad har du det med at gå her i Piareersarfik? Svar: Det er rigtig godt. 2. Hvornår har du startet her i Piareersarfik? Svar: Jeg har startet den 9. januar Hvad skal du når du har gennemgået Piareersarfik? Svar: Måske skal jeg gå hen til Narsaq og uddanne mig i Inuili. 4. Hvad er du god til i fagene? Svar: Er god til matematik og grønlandsk. 5. Hvordan går det med din skole? Svar: Det gik rigtig godt. 6. Hvad er du mest glad for ved at gå her i skolen? Svar: At lære noget. 7. Hvad er dine interesser her i skolen? Svar: Mine interesser her i skolen er at lære noget.

Maggu svare: 1. Hvordan har du det med at gå her i piareersarfik? Svar: Det går fint. 2. Hvornår har du startet her i piareersarfik? Svar: Den 9. Januar Hvad skal du når du har gennemgået piareersarfik? Svar: Jeg skal til jern&metal skolen. 4. Hvad er du god til i fagene? Svar: Jeg er god til engelsk og matematik. 5. Hvordan går det med din skole? Svar: Det er i orden. 6. Hvad er du mest glad for ved at gå her i skolen? Svar: Jeg kan lide normale skole. 7.Hvad er dine interesser her i skolen? Svar: Det er forskælligt.

Hansine Svare: 1. Hvordan har du det med at gå her i Piareersarfik? Svar: Det går fint. 2. Hvornår har du startet her i Piareersarfik? Svar: Den 9.Januar 3. Hvad skal du når du har gennemgået Piareersarfik? Svar: Jeg har ikke besluttet mig endnu 4.Hvad er du god til i fagene? Svar: Jeg er god til grønlandsk. 5. Hvordan går det med din skole? Svar: Jeg kan godt lide at gå i skole. 6. Hvad er du mest glad for ved at gå her i skolen? Svar: Jeg er mest glad for emneuger. 7. Hvad er dine interesser her i skolen Svar: mine interesser her i skolen er at lære noget.

 Da vi har stillet eleverne nogen spørgsmål vidste vi næsten alle dem vi har spurgt har startet den 9. Januar 2012 Og næsten dem alle har det godt med at være i Piareersarfik. Og elever vil gerne studere mere når de har gennemgået Piareersarfik. Og man kan se at eleverne er glad for at være i skolen, og de er meget glad for at lære noget men ikke alle eleverne.