2014. Skolen inddeles  Indskoling – 0.-3.kl med følgende lærer: Annette, Tina, Henriette, Julie, Lisbeth, Eigil, Hans-Jørgen, Andres, Louise, Janne og.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Forståelsespapir Forståelsespapir - ikke en aftale, og så alligevel….. Rammer der er centralt udfyldte med KLF. Loven er gældende alle de steder, hvor.
Advertisements

I må endelig stille spørgsmål undervejs !!
Forældredage i indskolingen Alt hvad du skal vide om Forældredage på Hellerup Skole Mini guide Praktiske oplysninger Tidspunkt: Datoer for forældredagene.
Læringsreformen En stor forandringsproces er i gang i folkeskolen. Det handler ikke blot om implementering af en ny lov. Det handler om omstilling og udvikling.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Ny Skolereform Sådan gør vi i Vonsild
Skolereformen på Peder Syv Skolen
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Program: Overblik over fagfordelingen Velkomst Skolereformen generelt
Struktur Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 08:
Et væksthus for børn og voksne
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
Skolereform 2014.
Skolereformen 2014 Herningsholmskolen 8. August 2013
Information om den ændrede skoledag Komme- og gåtider m.m. for elever Juni 2014.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Folkeskolereform 3 overordnede mål:
Dyssegårdsskolens kommende organisering
Velkommen Til Øster Snede Skole.
Informationsmøde, onsdag d. 14. maj kl – 18.00
Folkeskolereform på Mølleskolen 2014
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Folkeskolereform 2013 Hammerum Skole.
Skolereformen på Søndersøskolen
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Informationsmøde om skolereform Vallensbæk Skole 11. juni 2014
FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Tre klare nationale mål
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Skolereform - Egholmskolen
Ændringer i forbindelse med reformen Med den nye reform indføres følgende ændringer af timefordelingen i udskolingen : Dansk i klasse får eleverne.
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Studiepraktik Program:
Folkeskolereformen på vores skole
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
Folkeskolereform 2014.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
7- KLASSE INTRO Program  Velkomst  Info om reformen  Præsentation i klasserne  Retur til festsalen – grillene skulle nu være varme.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Fritidstilbuddene pr. 1/ Det betalte modul ( morgen, afslutning samt ferie) på alle ”ikke skoledage” v/ institutionsleder Erik Vadsager Det gratis.
Informationsmøde om skolereformen 17. Juni 2014 Nordals Skolen.
Folkeskolereform Forældremøde nr maj 2014.
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
GØR EN GOD SKOLE BEDRE! 1.Folkeskolen skal udfordre alle, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i.
Nørre Aaby Realskole - en skole jeg er stolt af Velkommen til info-møde om Ællinger 2015 tirsdag den 4. november 2014.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Fællesskolen Starup Øsby Informationsmøde om skolåret
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Velkommen til Fyraftensmøde 26.marts 2014 på Rosendalskolen
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
 1. Velkomst og præsentation  2. Kort gennemgang af reformen  3. Hvordan bliver reformen udmøntet på Byskolen  4. Skolebestyrelsen  5. Farvel Velkommen.
Skolebestyrelsens forældremøde tirsdag d. 4.marts Den nye skolereform - rammen Ved Kirsten Brønd 2. Fremtiden for Høsterkøb Skole Ved bestyrelsen.
Læringsreformen Hvad er formålet med reformen? – Formålet er: – at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive – at mindske betydningen af den.
FOLKESKOLEREFORM FELDBORG SKOLE JUNI TRE MÅL  FOLKESKOLEN SKAL UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, DE KAN  FOLKESKOLEN SKAL MINDSKE.
 Hvad er formålet med reformen?  Formålet er:  at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive  at mindske betydningen af den sociale arv 
Velkommen til Vestervangsskolen
Lind Skole Version 2 FYRAFTENSMØDE MED FORÆLDRE D. 8. OG D. 9. JUNI 2015.
Velkommen til alle nye og kendte elever og forældre.
Velkommen til orientering om folkeskolereformen 10.juni 2014 på Arden Skole Program: 1. Information om den nye folkeskolereform 2. Hvordan gennemfører.
Præsentationens transcript:

2014

Skolen inddeles  Indskoling – 0.-3.kl med følgende lærer: Annette, Tina, Henriette, Julie, Lisbeth, Eigil, Hans-Jørgen, Andres, Louise, Janne og Bente  Mellemtrinnet – 4.-6.kl. med følgende lærer: Mads, Susanne, Yvonne, Jannie, Helle, Else-Marie og Xenia

Understøttende undervisning  Understøttende undervisning på Brylle skole består af: morgensang, lektiecafe og ”bånd”.  Dette bånd indeholder læsning, bevægelse, faglig fordybelse og trivselsarbejde – bemanding er dels lærer og dels pædagoger.  Vi kunne tænke et bånd, for de yngste, hvor eleverne kan vælges forskellige aktiviteter ( skak, dans, bordtennis osv.) sidst på dagen – en slags valgfag!

45 min. bevægelse pr. dag  Hvordan tænker vi at kravet om 45 min. bevægelse om dagen skal opfyldes: 1 ekstra time på skemaet, ”båndet” og krav om mere bevægelse i undervisningen.

Mere varieret skoledag  Kravet om en mere varieret skoledag: skemaet deles i kortere lektioner, det før omtalte ”bånd”, samt mere bevægelse i undervisningen.  Flex/Tema uger – eller flexdage – svarende til 4 uger, en uge fælles for alle (indskoling og mellemtrinnet), to uger i afdelingen placeret som uger og mindst en uge placeret som enkelte dage.

Skolefester - traditioner  Skolefester – der afholdes to skolefester og en sommerafslutning.  Det er ”mellemtrinnet” der planlægger november festen (2. torsdag i november) og ”indskolingen” der planlægger marts festen (2.torsdag i marts). Der skal til festen være noget underhold (musik, teater el.lig..). Festerne starter kl og slutter kl  Sommerafslutningen indeholder fællesspisning for alle – en dyst mellem lærerne og eleverne fra 6. kl. Den starter kl og slutter kl , efter kl. 19 holder 6. kl. en lille afskedsreception for deres lærer og forældre.  Affaldsindsamling – indskolingen planlægger(dato i kalender)  Juleklippedag – mellemtrinnet planlægger(dato i kalender)

Forældresamarbejde  Skole/hjemsamtaler ligges fra  Der laves et forældremøde i starten af skoleåret. En dag for indskolingen og en anden dag for mellemtrinnet. Dette møde lægger fra , med fælles oplæg om inklusion og dernæst møde i klasserne. Datoer meldes snart ud.  Andre forældremøder ligger fra  Kommunikation til lærerne foregår over intra eller ved at ringe til skolen, hvor lærerne kan træffes hver dag 8-15 og en dag om ugen til 17.

Lektiecafe  Ligger om eftermiddagen, det er bestemt af forvaltningen. Forældre skal FRA – vælger om deres børn skal gå i lektiecafe, skolen opfordre til at alle deltager  I lektiecafe tiden tænkes lidt forskelligt i indskolingen og mellemtrinnet

Årets planlægning  Kvartals planer i stedet for årsplaner – i stedet for at lærerne, ved skoleårets start udarbejder en årsplan, laver lærerne nu kvartalsplaner. Dette for at gøre det mere smidigt i forhold til fælles planlægning i teamet. Disse kvartalsplaner lægges på intra som årsplaner, der vil være deadlines – 1/9, 1/12, 1/3. Teamet laver desuden en aktivitets kalender fælles for hele teamet, så fælles aktiviteter og flex/tema uger og dage lægges ind! Denne ligges også på intra – tilgængelig for alle forældre

Den åbne skole  Åbneskole – der er lavet aftaler om partnerskaber med musikskolen. Det betyder at musikskolen har tre lektioner om fredagen – kl. ca Sammen med musikskolen deltager en pædagog eller en lærer. Følgende er aftalt:  En lektion for førskolegruppen i hver skoleuge  En lektion for indskolingsgruppen i hver skoleuge  En lektion med relation til aktiviteter i SFO

Lejreskole - overnatning  Lejrskole/overnatning – der er enighed om, at vi skal prioritere, at have overnatningstur hvert skoleår for alle klasser - dette betyder, at Sild turen ikke længere er en realitet!  Der vil desuden, som udgangspunkt, være en 4 dages tur for 6. kl. Skolen yder tilskud og klassekassen betaler resten!