Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Advertisements

BRAINSTORM DINE DESIGN KONCEPTER JOEK © TEC 2011 De fleste succesfulde designs er resultatet af, at man har plukket dele fra flere forskellige ideer og.
Book-trailer i 5.a Læringsmål Hvad skal eleverne lære?
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
TALENT-DK: Inspirationsmøde
Læringsstile og lektier
Udarbejdelse af poster
Internet til alvor og sjov
Generelle regler for brug af PowerPoints
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Goddag, det er TV-Avisen Almene Boligdage, lørdag den 3. september 2011 Presse- og informationsafdelingen BL – Danmarks Almene Boliger.
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
100 år er gået… Tag på historiejagt og lyt til fortællinger
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
Hjemmeside Tirsdag den 5. oktober 2010.
Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN.
Innovation og iværksætteri
Interaktive test - Karakteristika & Nyskabelser
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
Deltag i konkurrencen om det mest succesfulde telemedicinske initiativ på Center for Telemedicins konference den 9. oktober Brug evt. skabelonen.
Kapitel 5 Den kreative strategi
MUNDTLIG FREMSTILLING
Kommunikation / it.
Mindre grimt, tak.
FC HUSET - et konferencesystem som First Class er li’som et hus, der arbejdes og samarbejdes i. Denne lille Power Point forsøger at beskrive First Class.
Engelbert H – og den sidste chance
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
Gymnasietid Lektielæsning Læringsstile. Lektielæsning Hvad er god lektielæsning? ◦ Man når at lave det, man har planlagt (realistisk planlægning) ◦ Man.
FRA BIKS TIL BUSINESS Vækstmuligheder for kvindelige selvstændige - OPGAVER Århus september 2010.
Skoleporten Hvordan tilpasser jeg layout mulighederne i
Weekendkonference i 2. kreds LO-skolen, lørdag og søndag den 29. – 30. januar 2011 Presse- og informationsafdelingen Boligselskabernes Landsforening.
Rubrik. Rubrik Rubrik Artiklens overskrift hedder i avissprog rubrikken. Rubrikken fortæller, hvad artiklen handler om og giver læseren lyst til at.
Undervisningsforløb i 8. klasse.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Henrik Johansen 1.2 Roskilde Tekniske Gymmnasium.
Vejlederens kommunikation
Snak med din sidemand om dette et par min.
Styr på begreberne EUX - REBSLAGERVEJ.
Tilgængelighed og elektroniske dokumenter Lbc/. Program Tilgængelighed til dokumenter generelt Word og InDesign Tilgængelighed til pdf-filer Øvelser.
Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 Overordnet Flere gode opgaver De samme fejl går igen.. Alle der har afleveret.
ANSØGNINGEN At søge job handler blandt andet om at skrive ansøgninger
Fundamentale principper for brugervenlige web-sites WEB 1 IT-C 24. Feb
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Læsning.
© gudmandsen.net 2005 IT-præsentationsværktøjer - praktisk anvendelse med en kommunikationsteoretisk indgangsvinkel.
© gudmandsen.net 2005 IT-præsentationsværktøjer - praktisk anvendelse med en kommunikationsteoretisk indgangsvinkel.
Øvelser Samlet rapport.
Øvelser Usability Metoder. I dag Evaluering af opgaver.  Aflevering.  Strukturen – (se senere). Aftenens øvelse: Usability plan.
TIBRGA Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum.
Lektion 3. Tekstens byggeklodser Helene Brøndholt Nielsen, Tekstformidling på Internet, Forår 2004 Tekstens byggeklodser.
Tekstens byggeklodser
Pjecefremstilling Hvad er en pjece?
Frivillighed og sociale medier Region Syddanmarks lokalkomiteer
Layout og fremlæggelse
Læring og it Typografiens betydning. læring og it Display-typografi Læse-typografi Konsultativ typografi 3 typer af typografier.
Pressestrategi Lav en kort og kontant strategi for jeres pressearbejde: Hvad vil I kommunikere (skolens hovedfortælling / mission) Brug strategien som.
Reklamen AirFresher - i denne præsentation vil i få et ind- blik i arbejde bag projektet der handler om: Reklamation af AirFresher. - i vil også finde.
Kronik EKSAMENSGENRE I SKRIFTLIG DANSK. Genren kronik  Læs om genren her: Se også.
Den gode præsentation … med PowerPoint, SMARTboard eller lignende.
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
Introduktion af PowerPoint 2007
Præsentations-portfolio
MUNDTLIG FREMSTILLING
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en TV reklame)

En poster kan indeholde 6 grafiske elementer Tekst Typografi og ombrydning Fotos Illustration - tegning/grafik Skemaer og tabeller Farve - baggrundsgrafik Måden vi blander på er afgørende Er din poster en af dem, som folk går forbi med et ligegyldigt blik eller tiltrækker den folk?

Undgå al for megen tekst Ellers mister folk lysten til at gå i gang med at læse Det er vigtigt at begrænse sig, så der er plads grafik og billeder. De er både blikfang og en måde at gøre budskabet klarere på. Fokuser på de vigtigste ting, og nøjes med dem. Vi kan lave en uddybende hand-out, hvis for meget bliver udeladt, men det er ikke at foretrække.

Typografi Brug typografi med omtanke Max 2 fonte Min 25 pt. Ikke for lange linier Ikke for lille linieafstand.

Billeder - Ekstremt godt blikfang Er det vi mennesker relaterer bedst til, og derfor reagerer hurtigst på Virker saglige. Fotografiet lyver ikke (tror vi) Et billede fortæller mere end 1000 ord Gør læseren nysgerrig og sikrer, at teksten bliver læst.

Overvej den bedste bærende farve Hvilken farve, tror I, er den mest brugte? - blå Farver er meget intuitive, så mærk efter Husk din allerførste indskydelse, før intellektualiseringen begynder Farver er vigtige og en god inspirationskilde.

Skemaer og tabeller - gode til dokumentation Skemaet fungerer både som grafisk element og saglig oplysning Skaber troværdighed Organiserer dokumentationen Skaber luft og variation.

Princip 6: Illustrationer - grafik eller tegning Kan vise ting man ikke kan tage fotos af Og situationer Kan illustrere en retning eller bevægelse Kan illustrere en følelse, direkte og uden hæmning.

Resultatet bliver bedst, når man kan kombinere flere elementer Ingen regler uden undtagelse Det vigtigste er, at man husker, hvad posteren handler om!

For at optimere det færdige produkt og hele processen, skal I: Gør hvad vi er bedst til Århus Universitetshospital, Skejby ønsker at sikre standarden for de ting, der bliver sendt ud ad huset. Informationsafdelingen laver meget gerne posteren for jer. For at optimere det færdige produkt og hele processen, skal I: Bruge Informationsafdelingen Booke tid i god tid Forberede jeres materiale godt Aflevere al materiale senest dagen før den aftalte tid Sørge for at du kan læse korrektur i den aftalte tid Sørge for at have et brugbart posterrør

Tekst skal afleveres som en Word dokument. Materiale Tekst skal afleveres som en Word dokument. Skemaer og søjler skal helst afleveres som excelfiler – med mindre de ligger som højopløselige billedfiler. Billeder er utroligt vigtige for en interessant poster. Modtager de fleste billedfiler. Bedst er original filer, ikke indsat i Word og PowerPoint