Aabenraa Friskole Tilsyn i ord og billeder April 2008 Birgitte Boelt

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tietgen HG - Hvor er det vi ser, at skoen trykker i overgangen fra grundskole til ungdomsuddannelse?
Advertisements

Vision Ganløse og Slagslunde Skole
Set i forældreperspektiv
Besøg fra Norge 12.oktober 2012
Vore børn skal trives, og det kan vi forældre være med til at styrke.
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Når lærere samarbejder med forældre
Læringsstile og lektier
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Aalborg Handelsgymnasium på vej imod Det Digitale Handelsgymnasium.
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Læsning..
Et væksthus for børn og voksne
Tilsyn Aabenraa Friskole 2010
 Stk. 2. Forældrekredsen vælger for højst 4 år en eller flere personer til at føre tilsyn med elevernes standpunkt i dansk, regning/matematik og engelsk.
Tryllefløjten tilbyder børnene kulturelle oplevelser indenfor drama, kunst, kulturhistorie og musik i børnehøjde i tæt samarbejde med kulturinstitutioner.
Skolereformen Overordnede mål:
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
En læsepolitik Skolen på la Cours Vej.
International Linje.
Sigrid .
Fællesmøde – torsdag den 13. september
Tilsyn Aabenraa Friskole
Fakta om Bakkeskolen en moderne klyngeopdelt skole ca. 600 elever
Møde i Globaliseringsrådet August 2005 Verdens bedste folkeskole Alle elever skal udfordres – hvorfor sker det ikke? Hvorfor er der et misforhold.
Introduktionsaften 10. klasse på Hjalleseskolen
Velkommen! Strøtanker vedr. pædagogisk IT som et indsatsområde.
It og medier Folkeskolens formål Elevens alsidige personlige udvikling dansk, historie, sprog … matematik, natur og teknik … idræt, sløjd, billedkundskab,
Tilsyn Aabenraa Friskole 2012
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Juhu – nu skal jeg lære at læse….
SFO – mellem skole- og fritidspædagogik
It i folkeskolen SkoleIntra-træf 2011
Oplæg for DH-Vallensbæk d. 25. februar Inklusion i grundskolen
Praktik i 07 læreruddannelsen Niels Grønbæk Nielsen
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Elevplaner 2009 Det reviderede fælles elevplanskoncept Fælles Mål 2009
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Kompetencevurdering og grundforløbspakker Rørvigseminaet Tirsdag den 26. august 2008 Elsebeth Pedersen Undervisningsministeriet.
Folkeskolereform 2014.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Skoleåret  Høj faglighed  Helhedssyn  Respekt  Engagement  Udviklingsorienteret Klik på skyen og se en fortolkning af værdien ”høj faglighed.
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Mundtlig matematik eksamen
Projekt HfO Obligatorisk skemalagt lektie- og opgaveværksted for 1. hf elever.
Tilsyn Aabenraa Friskole 2009 Birgitte Boelt, Pædagogisk konsulent, Center for Undervisningsmidler.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Aabenraa Friskole Tilsyn i ord og billeder april 2007 Birgitte Boelt
Hvordan får man mest ud af Forældreintra
Fælles møde med Børne- og Ungeudvalget og strategiudvalget 18. august 2008.
Udeundervisning Egebjerg Skole og Børnehave
Tjørnegårdskolen og VUC Roskilde – Fællesskaber - ensomhed: Hvornår er man med i et fællesskab, og hvordan ser man, at nogen er ensom? – Fokus på fællesskab.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
læse- skrivevanskeligheder
Gesten Børnecenter Velkommen i skole 2015.
T INDERHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING 2014/
Produkt 7 IT- didaktisk design Jonas, Michael og Helena.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Tal i familien IT-projekt Brørup skole 2.B at eleverne får en bevidsthed om, at de via deres familie er en del af et fællesskab at de får kendskab.
VELKOMMEN TIL MELLEMTRINNET 4. KLASSE, 5. KLASSE OG 6. KLASSE.
I kan begynde med at fortælle om det! Den måde, I vejleder på efterskolerne, er unik! I gør det i ”det skjulte” – og taler ikke højt om det Få det frem.
- Kom tættere på dit barns skolegang
Tilsynserklæring Aabenraa Friskole 2016.
Hvorfor dansk på GF1?.
IT undersøgelse på Breum Skole
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Præsentationens transcript:

Aabenraa Friskole Tilsyn i ord og billeder April 2008 Birgitte Boelt Kulturformidler, Pædagogisk konsulent Center for Undervisningsmidler

Eksternt tilsyn I fagene: Dansk Regning /matematik Engelsk Fagplaner, årsplaner, ugeplaner, besøg og samtaler

Engelsk 8.klasse Tekster fra musikverdenen – elevers eget valg Undervisningen foregår udelukkende på engelsk Stort ordforråd hos elever Elever aktive og engagerede God og positiv stemning Undervisningen afvekslende, vedkommende og nutidig

Fortsat 8. klasse engelsk

Dansk 3. klasse Billedbogen : Den gule ballon Egne historier Computer – parvis/enkeltvis Mange niveauer Lærer: Konsulentrolle Selvstændighed – undervisningsdifferentiering Genindførelse af grundkursus Gemme dokumenter – skolepolitik? Bærbare computere – et ønske

Dansk 3. klasse fortsat

Dansk 1. klasse Ugens sang: ”Anemonesangen” Mozart – hele ugen Grundbogen: Den første læsning- Humor Alle læser flydende Skriveprocessen Minus lektier (indtil 5.-6.klasse) Forældreinformation God basis fra: Hop ombord i lyd og ord

Dansk 1. klasse fortsat

Matematik 2.klasse Timen ligger sent på dagen Praktisk regning – tømmerhandel Lommeregner Tavlestyret klasseundervisning Struktureret gennemgang-elevernes koncentration fastholdes Skov af fingre Aller er med

Matematik 2. klasse fortsat

Matematik 8. klasse Lineære funktioner Lærer supplerer grundbogen Køb over nettet som eksempel Elever tændt på det svære stof Stoffet forstået Der arbejdes selvstændigt videre God arbejdsmoral Behagelig atmosfære, rar klasse

Matematik 8. klasse fortsat

Faglighed Der er ingen tvivl om skolen på alle måder til fulde lever op til de faglige mål i forhold til lovens krav i fagene engelsk, dansk og matematik. Fagplanerne kan læses på skolens hjemmeside. Dog mangler fagplan for engelsk. Ugeplaner – gennem disse kan forældre følge med. Der mangler enkelte – ajourføring. Fagligt og pædagogisk stimulerende miljø. Alle ser ud til at trives – fremmer et godt indlæringsmiljø.

Samtale med skolens leder Større søgning til Aabenraa Friskole Skolen mere synlig (markedsføring – PR) God tackling af problemer Fællesskabets skole : Man skal investere i at gå på en skole – også som forældre Der skal kæmpes for fællesskabet: Alle tandhjul skal være en del af maskineriet – der er lige meget brug for store og små tandhjul – familiedage er med til at skabe denne holdning – hver har deres rolle Optimisme – skønt sygdom – alle løfter i flok Vision: Der skal fortsat tænkes i processer, at der arbejdes videre med teams, de mange intelligenser og læringsstile

Med andre Øjne

Rengøring: Fremgang

Ingen gårdvagt: Skaber større ansvarlighed – trivsel på legepladsen

Morgensamling

MGP

Frugtordning

Tilsynet takker af til en velfungerende skole

Og udvandrer for denne gang…….. April 2008 Birgitte Boelt