FBUs visionsplan 2015.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Nye sundhedsfremmende strategier for et aktivt ældreliv – erfaringer og ideer Landsmøde for Ældre Råd 7. maj 2009.
Advertisements

Lederudvikling.
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Slå dog SU og SIU sammen 17. september 2009
Frøslev-Padborg skole
Medindflydelse • Ligeværd • Arbejdsfællesskab • Frivillighed • Fokus på ressourcer ARK´en Satspuljemidler 2010 kr. afsat midler til etablering af Arbejdsrehabiliteringsklubber.
Møde med KKR den 28. august 2012 Oplæg v/ Johannes Flensted-Jensen & Harald Mikkelsen.
Sønderjydsk Fodbolddommerklub Strategi 2009 – 2011.
DBU Fyns HR-strategi.
udarbejdet af GLADSAXE ISHOCKEY
PETS 2004 Hjørring, lørdag den 20. marts Strategi for D 1440.
Mission Værdigrundlag Strategiske fokuspunkter
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Ledelsesudvikling på Københavns Universitet
Idrætsorganisationernes ledelse og organisation
Fire aspekter Ledelsen (strategisk branding)
FH78 VISION Vision FH78. FH78 vil gode håndboldoplevelser for alle. Vi vil være en håndboldklub: som tilgodeser bredden udviser fairplay har.
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Tillid Temadag for AMIR
1 PRINCIPPER Organisationsstrukturen bygger på en klar adskillelse af Vision, strategi, udvikling, politik og den daglige drift Der foreligger beskrivelser.
Møde m. skolebestyrelsesformændene d. 19. januar 2011
Intern kommunikation PR og presse
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Værdigrundlag AEU Chefkursus 2007 Hold 6.
Formulering af strategi ud fra analyse og ”Scenarier”
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Forårs Banquet for frivillige i Kerteminde Kommune Kertemindehallen d. 29. maj 2013.
Det Sociale Kapitel
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Opsummering af strategiske mål fra analysearbejdet Noter alle de strategiske mål, du/I er nået frem til i analysearbejdet Prioriter, sorter, saml og tilføj.
▪ Dansk kvalitetsmodel på det sociale område Forberedende møder august 2008.
HR i Nice Topledelsens krav til HR ! V/ Gert R. Jonassen - Arbejdernes Landsbank den
DSKB’s Generalforsamling Vision og strategi 24. Maj 2011.
Oplæg fra EPOS på Augustseminar 2014 Nyborg 15. august
Vision 2020 En 5 års plan for arbejdet i Dansk Orienteringsforbund Planen justeres ved årligt strategi seminar i august. Vision 2020 skal godkendes på.
Skolebestyrelses seminar 19/ Hvad vil vi med denne dag ? Sikre fælles kendskab og accept af vores udgangspunkt Nuværende situation og værdigrundlag.
Hvad skal vi tænke igennem og beslutte ? Strategi for Højbjerg Badmintonklub frem mod 2010 Opgave.
MODUL 3A KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Involvering.
Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd Program for aftenens repræsentantskabsmøde Velkomst IS beretning for året der er gået Debat om beretningen.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Forandringsprogrammet/Organisationsudvikling 9. Maj 2007 Bilag 2 BUF’s strategiske grundlag.
Generalforsamling JTU. 10/ Bestyrelsens beretning v/Formand John Sloth.
UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT I ucl.dk I UNIVERSITY COLLEGE LILLEBAELT Arbejdsmøde den 8. november 2011.
Børne- og Kulturchefforeningen Formål Styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale sammenhold faglig interessevaretagelse inden for medlemmernes ansvarsområder.
organisatoriske kompetencer
DBU Fyn DBU Fyns Formandsklubber. DBU Fyn Historik : Fodboldpatruljer : Fodboldråd i kommunerne 2007: Formandsklub for udvalgte formænd.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Lederkonferencen 9. juni 2010
Regionsrådsmøde 2. Maj
Strategi 2011 – x4 edsbjerg er et konsulenthus, der rådgiver og.
Fundament: Ligeværdigt samarbejde LauRie’s Mening, Vision og Værdier At skabe glæde og trivsel for mennesker, som ikke kun har modelmålene At skabe glæde.
Vision mission værdier handleplaner
Lederskab og organisering - Om at skabe dynamiske rammer Børnechef Kirsten Pamperin.
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
Fælles fremtid – fælles ansvar Ledelsens strategi Hoved-MED 27. februar 2013.
Dansk Rugby Unions Udviklingsplan Kerneværdier Passion Rugbyfolk har en enorm begejstring for sporten. Rugby genererer spænding, engagement,
Dansk Handicap Idræts-Forbund Mission, Vision og Mål
FIA Breddeklubudvikling Forventningsafstemning - MAR 2011 Processen sådan gør vi Mission & visioner Værdi- grundlag Organisation Funktions- beskrivelser.
DBU Sjælland En ny destination og rejse for DBU Sjælland.
Dansk Handicap Idræts-Forbund Mission, Vision og Mål
Målsætning og strategi Sejlklubben Lynæs Sejlklubben Lynæs 1.
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
Vision MX 2020 Organisatorisk Sikre fællesskabet
Dagsorden Præsentation - hvad er en Landsbyklynge?
Velkommen til generalforsamling 2. marts 2018 !
Fremtidens Forening Dialogseminar lørdag d. 8. oktober 2016
Strategi 2022 Stærkere Firmaidræt – Mere kollegamotion.
FIC Udviklingsplan 2020.
[klik og indsæt kommunenavn]
Aalborg Fodbolddommerklub
Præsentationens transcript:

FBUs visionsplan 2015

Baggrund Med baggrund i DBU og FBUs værdi- og idegrundlag FBUs spørgeskemaundersøgelse efterår 2009 Møde med tillidsfolk i maj 2009 Bestyrelsens holdninger ... skal kursen for FBUs fremtidige virke fastsættes.

At fremme og udvikle dansk fodbold Udgangspunkt 1 DBUs fælles mission/vision/værdier At fremme og udvikle dansk fodbold Fra leg til landshold – fra bredde til elite

At være den mest attraktive sport Udgangspunkt 2 DBUs fælles mission/vision/værdier At være den mest attraktive sport For interne såvel som eksterne målgrupper

DBUs fælles mission/vision/værdier Udgangspunkt 3 DBUs fælles mission/vision/værdier DBUs værdigrundlag: Vi arbejder sammen mod ambitiøse fælles mål og gør forskelligheder til fælles styrke. Vi fremmer gensidig respekt, forståelse og dialog mellem de involverede i fodbold. Vi drives af passionen for og glæden ved fodbold – fra leg til landshold. Vi stræber efter en ansvarlig udvikling indenfor fodbold og en optimal udnyttelse af potentialet for de involverede i fodbold. Vi skaber sammen en stærk organisation med et dygtigt og synligt lederskab. Her står de så samlet overvej en tilbagemelding på de første indtryk af disse selvom det ofte er svært lige at skulle kommentere på dem.

FBUs idegrundlag Dette søges opnået ved: 1. at sikre en kontinuerlig tilgang af børn og unge i aldersgruppen op til 19 år gennem udvikling af initiativer og principper for fastholdelse og derved sikre fodboldens position som den væsentligste fritidsbeskæftigelse. 2. at fastholde og styrke bredden i fynsk voksenfodbold gennem skabelse af attraktive turneringer, stævner og aktiviteter og derigennem sikre fodboldens position som den væsentligste fritidsbeskæftigelse igennem hele livet. 3. at varetage uddannelse af trænere, ledere, dommere, kampledere og udviklere i samarbejde med FLU/DBU til de funktioner, der er knyttet til fodbold på alle niveauer, således at alle tilknyttet fodbold har reelle muligheder for at videreuddanne sig. 4. at sikre, udvikle og koordinere turneringstilbud/stævner/regler/propositioner/aktiviteter på alle niveauer for såvel udendørs- som indendørsturneringer, og sikre gennemførelse af turneringen i overensstemmelse med gældende propositioner.

FBUs idegrundlag Dette søges opnået ved: 5. at varetage uddannelse af dommere, kampledere og udviklere i samarbejde med DBU og FFK, samt sikre at det nødvendige antal dommere er til rådighed – herunder sikre, at den nødvendige nyrekruttering finder sted. 6. at sikre en tæt kontakt til unionens klubber for derved at kunne imødekomme klubbernes og FBUs ønsker og behov, samt medvirke til rekruttering, fastholdelse og integration af medlemmer til fynsk fodbold. 7. at orientere og informere FBUs medlemmer og interessenter om alt aktuelt og nyt indenfor fodbold. Endvidere ønsker FBU internt såvel som eksternt at fremme initiativer og nytænkning og at præge dansk fodbold generelt gennem konstruktivt samarbejde. 

FBUs interessentmodel

Indsatsområder Frem mod 2015 retter FBU fokus mod følgende områder: Eksternt: Klubudvikling Samarbejde med/i kommuner Fodbold & sundhed Rekruttering og fastholdelse af dommere Internt: HR-strategi: Tiltrækning og fastholdelse af frivillige

Visioner og handlinger Hvad er vores visioner for de fem fokuspunkter, og hvordan arbejder vi hen imod målene via konkrete tiltag

Fokus 1: Klubudvikling 2015 Handlinger: 2010 Vision Individuel klubudvikling - Lettere at være leder/træner 2015 Handlinger: 2010 Specialiseret konsulentbistand/projekter: Klubudvikling (ledelse) Leder/trænerrekruttering IT og regnskabsbistand Tiltrækning af sponsorer og fundraising Klubundersøgelse – opfølgning Teenagemiljø

Fokus 2: Samarbejde med/i kommuner Vision Samarbejde klub/kommune opgraderes Klubnetværk i kommunerne 2015 Handlinger: 2010 Visionsplan FBU Fodboldråd Formandsklubber Træner/spillerudvikling i Fodboldrådsregi Kommunalpolitisk FBU-gruppe -

Fokus 3: Fodbold og sundhed Vision: At sætte fodbold i fokus som en sundhedsfremmende aktivitet 2015 Handlinger: 2010 1. Alternative sundhedsfremmende spilformer 2. Samarbejde med kommuner – integrationsprojekter og skoler 3. Sund kost i klubhuset 4. Attraktiv fodbold for ”de gamle”

Fokus 4: Rekruttering og fastholdelse af dommere Vision: Attraktivt at være dommer = Ingen dommermangel 2015 Handlinger: 2010 Samarbejde med uddannelsesinstitutioner Attraktive dommeruddannelses- og netværkstilbud Nul tolerance overfor voldsmænd Balance krav/ydelser Opgradering af samarbejde FBU/FFK/klubber

Fokus 5: HR-strategi (Menneskelige ressourcer) Vision: Frivillige ledere vælger fodbolden som base 2015 Handlinger: 2010 FBUs HR-hjul Personlig og faglig udvikling Netværk med klubber og interessenter 4. Insights som værktøj

Strategier Vision: 2015: 2014: 2013: 2012: 2011: 2010: FBUs idegrundlag 2015: 2014: 2013: 2012: 2011: 2010: