Kvalitative data/ Empiri

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Advertisements

Barrierer for solidaritet i velfærdssamfundet
Måske er I gode venner i et år,
At bruge disse to ord rigtigt
Mennesker gør det rigtige – Hvis de kan!!
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
Værdiseminar Af Katrine Soelberg, Ousbjerggaard 2012
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Læringsstile og lektier
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Det Internationale Område Studieområde 3/
Nyborg Strand 29. januar 2014 Stig Hedegaard Kristensen
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Den urolige chef kigger på uret,
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Orientering om om CBT (Cognitive behavior therapy) © John Winston Bush, PhD. All rights reserved.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Måske er I bedste venner i et år,
AT-1 - efterspil 2013.
Reservatet Kapitel 1: Reservatet - Virksomheden som et reservat
Henriette Lungholt Uge Kreative metoder.
Temadag Funktionelle lidelser.
Darum skole 4. november 2013.
Kvantitative metoder
MUNDTLIG FREMSTILLING
Selvopfattelse.. STIGMA
Hvordan giver man levendevand til sin næste? Dialog mellem Jesus og den samaritanske kvinde ved brønden i Joh Kærligheden formidles til msk ved.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Kapitel 3 – nogle citater
Musik: Nightengale Serenade
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
Hvornår bruger man hvad?
Vejlederens funktion i det problemorienterede projektarbejde
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Den professionelles 3 handlingsdomæner Humberto Maturana
Sundhedsprofessionelles forståelser af patientinddragelse
Workshop om læringsmiljø – Hvad, hvorfor og hvordan?
Karl Henrik Flyums model
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Projektvejledning på performance-design
Dahler-Larsen At fremstille kvalitative data Kapitel 3
Omgangstone og kollegialitet
Vejlederens kommunikation
Psykoterapeutisk Center Stolpegård Klinik for Spiseforstyrrelser Flerfamilieeftermiddage II PC Stolpegård 1.
Børn og unge som er pårørende til selvmordsadfærd eller som er efterladte efter selvmord. Hvordan hjælper vi dem? Ved Elene Fleischer, PhD
Gruppeudviklingssamtaler
Tema 5 Hverdagsliv i familien
Videnskabsteori - for begyndere 3g AT 2014
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
Relation mentee/mentee`s forældre/mentor – bud på, hvordan mentee og forældre involveres, så de spiller en aktiv rolle i relationen og selv opsøger mentor.
3.Lektion: Identitet 3.Lektion i undervisningsforløbet ”Identitet i forandring”, baseret på kapitel 3 i Luk Samfundet Op! af Brøndum og Hansen, Columbus.
Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt.
Før vi begynder: Rød tråd Affaldstema –Parallelt med erfaringer Hvad skal vores produkt være? Hvad forventer du at få ud af dette forløb? –Noget du særligt.
Ipk-model.2 idé Ideen med at modellere en interpersonel kommunikationssituation – set med videnskabsteoretiske øjne er at vise og give overblik over :
Problemløsningsheuristik A.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Hvordan skriver man sin afsluttende opgave?
Ti bud på det gode menighedsrådsmøde Inspirationsdag for menighedsrådsmedlemmer, præster og medarbejdere ved kirkerne i Fyens Stift Odense 18. april 2015.
SKABELON.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Karen Sandfær Lysholm Norbøll
"De er jo så søde alle sammen"
MUNDTLIG FREMSTILLING
Præsentationens transcript:

Kvalitative data/ Empiri Bevidsthed Autencitets-reglen Inklusions-reglen Transparents-reglen Sammenfatning

Bevidstheden om valget Forforståelser Tolkninger Følelser Relationer Grundlag Viljen til … Misforståelser Tanker til tanker Mulighed for/ påvirket af ….

Autencitetsreglen At man så vidt muligt skal basere sit display på data i deres oprindelige form. Allan Bo Lise Katja Hvad tænker du om ordene værdig ledelse? At det er noget med at jeg synes at det … En kanon god leder der ved hvad han taler om og som forstå at .. Har aldrig mødt en værdig ledelse Altså det hele starter med, at jeg for 2 år siden….. Tales der i arbejdstiden om individuel løn blandt medarbejderne? Det handler om at være åben for sine omgivelser Det er virkelig en god ide at have disse samtaler om uretfærdige forhold Har aldrig fået løn Da min mor for snart 4 år siden tænkte på at …. Kan man … Inferens……

Man kan ikke være åben for alt. Inklusionsreglen At alle data der falder inden for de kategoriske afgrænsninger, skal medtages ….. S.42 SÅ…..det er nødvendigt at fokusere og bounde/afgrænse sin undersøgelse. Man kan ikke være åben for alt. Husk anomalien

Det skal være gennemskueligt, hvordan displayet er lavet. Transparentsreglen Det skal være gennemskueligt, hvordan displayet er lavet.

Sammenskrivning fokus – inferens Sammenfatning Allan Bo Lise Katja Hvad tænker du om ordene værdig ledelse? At det er noget med at jeg synes at det … En kanon god leder der ved hvad han taler om og som forstå at .. Har aldrig mødt en værdig ledelse Altså det hele starter med, at jeg for 2 år siden….. Tales der i arbejdstiden om individuel løn blandt medarbejderne? Det handler om at være åben for sine omgivelser Det er virkelig en god ide at have disse samtaler om uretfærdige forhold Har aldrig fået løn Da min mor for snart 4 år siden tænkte på at …. Kan man … Sammenskrivning fokus – inferens Sammenfatning Min konklusion udgangspkt, diskussion, reference

Spørgesskema ….. Samtale Samtale Ida og Kaj Gruppesamtale Bevidstheden om valget …. Spørgeskema Spørgesskema ….. Samtale Samtale Ida og Kaj Gruppesamtale Oplæg ……. samtaler Lade Astrid fortælle om hendes tanker …….. 1. valg 2. Indhentning 3. Behandling Bateson ….

Lade Astrid fortælle… Give ”nogle” emnet til refleksion -værdiledelse -ledelse af værdier og mennesket som værdi Mødes, hvor jeg spørger ind til deres tanker og at vi sammen laver display At jeg og ”nogle” laver spørgsmål til teamsamtaler 4. At jeg og ”nogle” sammenfatter

Display kan hjælpe med at prioritere og fastholde det centrale at afgrænse et søgefelt at koncentrere store datamængder og opbevare dem at Identificere evt. mangler at udlede, begrunde, fastholde overordnede analytiske pointer s. 115 inferens

Kom godt hjem